Povezane vesti

Stoltenberg: Makedonija može u NATO samo sa novim imenom

Beta video 06.09.2018
SKOPLJE - Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg izjavio je danas u Skoplju da Makedonija ne može postati član te alijanse ako ne sprovede Dogovor sa Grčkom i ne promeni ime. Stoltenberg je tako odgovorio na pitanje šta je rekao u susretima sa… »

Večernje novosti 06.09.2018
Generalni sekretar NATO Jens Stroltenberg izjavio je danas u Skoplju da Makedonija ne može postati član te alijanse ako ne sprovede Dogovor sa Grčkom i ne promeni ime. Generalni sekretar NATO Jens Stroltenberg izjavio je danas u Skoplju da Makedonija… »

Slobodna Evropa 06.09.2018
Generalni sekretar NATO Jens Stroltenberg izjavio je danas u Skoplju da Makedonija ne može postati član te alijanse ako ne sprovede Dogovor sa Grčkom i ne promeni ime. "Znam da neki misle da mogu na referendumu da kažu 'ne' i da uđu u NATO, ali ne… »

N1 Info 06.09.2018
Generalni sekretar NATO Jens Stroltenberg izjavio je u Skoplju da Makedonija ne može postati član te alijanse ako ne sprovede Dogovor sa Grčkom i ne promeni ime. "Znam da neki misle da mogu na referendumu da kažu 'ne' i da uđu u NATO, ali ne postoji… »

Novi magazin 06.09.2018
Generalni sekretar NATO Jens Stroltenberg izjavio je danas u Skoplju da Makedonija ne može postati član te alijanse ako ne sprovede Dogovor sa Grčkom i ne promeni ime. "Znam da neki misle da mogu na referendumu da kažu 'ne' i da uđu u NATO, ali ne… »

Vesti dana »