Povezane vesti
Matić: Problemi? Nisam ja prava osoba
N1 Info 06.09.2018
Vezni fudbaler reprezentacije Srbije i Mančester Junajteda Nemanja Matić nije želeo mnogo da priča o poslednjim dešavanjima u i oko nacionalnog tima. Proteklih dana više se pričalo o izjavama Luke Milivojevića i Matije Nastasića, odnosno… »
Matić o Luki i problemima u taboru Orlova: Nisam pravi čovek za tu temu
Mozzart sport 06.09.2018
„Kada se završe ove utakmice otvoren sam za sve“, dodao je as Mančester Junajteda. Pre Luke Milivojevića na ledu kod bivših selektora bili su Dušan Tadić (Radovan Ćurčić) i Sergej Milinković Savić (Slavoljub Muslin). A preteča svih tih… »
Krstajić i matić iz viljnusa poručili: Pričamo samo o fudbalu
Večernje novosti 06.09.2018
Treba da se fokusiramo na utakmicu sa Litvanijom, ne želim da trošim energiju na druge stvari - kaže selektor Srbije. Nisam prava adresa za ove stvari - poručuje Nemanja. OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA "NOVOSTI": VILjNUS MOŽDA fudbalerima Srbije ili… »
Krstajić: Dosta priče! Matić: Ne pitajte mene...
Mondo 06.09.2018
Selektor bez odgovora na poruke Milivojevića i Nastasića. Nemanja Matić kaže da "on nije osoba za razgovor" o narušenoj atmosferi. Fudbalska reprezentacija Srbije zatvorila je jedan ciklus i počela drugi načinom koji je neretko krasio - skandalima… »
Krstajić i Matić u glas: "O svemu posle utakmica, sada pričamo o fudbalu"
Sportske.net 06.09.2018
Selektor i zamenik kapitena rekli su da ih ništa nije poremetilo. Poštuju Litvaniju. Fudbalsku javnost Srbije svakako najviše interesuje šta se dešava i kada će se smiriti skandal koji potresa reprezentaciju, ali posle novih optužbi Luke… »
Vesti dana »
Nebojša Vladisavljević: Videćemo hoće li hapšenje Vesića biti dimna zavesa, ali u 12 godina nije bilo krivične odgovornosti vlasti
Nova pre 28 minutajoš 74 povezane
Raseljeni stanovnici se vraćaju u južni Liban posle početka primirja u ratu Izraela i Hezbolaha
Novi magazin pre 28 minutajoš 48 povezanih
Fon der Lajen pred EP: Rusija radi sve da spreči evropsku budućnost Zapadnog Balkana, Ukrajine i Moldavije
Danas pre 1 satjoš 32 povezane
POSKUPLJUJE POREZ NA IMOVINU U BEOGRADU: Od Nove godine stižu uvećani računi! Više ćemo plaćati i za garaže i poslovni prostor
Kurir pre 1 satjoš 32 povezane
uživo RAT U UKRAJINI Rusija: Odbijen ukrajinski napad na Sevastopolj, oboreno 25 dronova iznad Krima
Euronews pre 1 satjoš 21 povezana