Повезане вести
Бурно вече у Задрузи: 52 такмичара ушло у ријалити, Марко насрнуо на Гаврића, па зарадио дисквалификацију (ФОТО)
Телеграф 06.09.2018
Уколико сте пропустили улазак у ријалити телевизије "Пинк"; ево шта је све било. Дуго очекивана друга сезона " Задруге" коначно је почела. У луксузни ријалити град у Шимановцима, који је изградио Жељко Митровић, ушло је… »
Спектакуларан излазак: Жељко у црном, Кија у белом, Митровић спремио белу ружу (видео)
Телеграф 06.09.2018
Пред сам улазак у Задругу 2. Победница прве сезоне Задруге Кија Коцкар провозала се гондолом кроз Задругу 2 заједно са са власником "Пинк" телевизије Жељком Митровићем и водитељем Огњеном Амиџићем. Коначан списак! Њих 52 су… »
У Задрузи је направљен прави затвор, погледајте како изгледа ћелија у којој ће завршити свако ко буде неваљао! (видео)
Телеграф 06.09.2018
Очекујте неочекивано. Задруга 2 само што није званично почела, а наш новинар се мало прошетао и међу првима завирио у просторију која је специјално направљена за оне неваљале. Нико није скидао поглед с ње! Кија у никад… »
Нико није скидао поглед с ње! Кија у никад елегантинијем издању стигла на отварање Задруге 2, засенила остале учеснице…
Телеграф 06.09.2018
Шта кажете на стајлинг победнице Задруге 1? Победница прве сезоне Задруге Кија Коцкар стигла је у Шимановце где ће како сазнајемо са власником "Пинк" телевизије Жељком Митровићем отворити другу сезону најпопуларнијег ријалитија… »
Сазнајемо! Кија са Жељком Митровићем отвара Задругу 2!
Телеграф 06.09.2018
Очекује нас прави спектакл на велелепном имању у Шимановцима. Ове вечери почиње емитовање најпопуларнијег ријалитија на нишим просторима Задруга 2. Коначан списак! Њих 52 су учесници Задруге 2! (ФОТО) Учесници су већ добро… »
Кија: Мене Слоба не саветује, а чекам да ми се јави Богдан Богдановић (ВИДЕО)
Телеграф 06.09.2018
Победница Задруге дала је интррвју за Телеграф.рс. Кристина Кија Коцкар, која је промовисала нову песму на старту Задруге 2, причала је за наш портал о бившем супругу, будућим љубавима и емотивном статусу, а прокоментарисала је… »
Хит у најави! Фанови ће полудети када виде нови Кијин спот и њен никад виђен стајлинг! (видео)
Телеграф 06.09.2018
Коцкарева је у новом споту у потпуно другачијем издању, а у овакав стајлингу до сада нисмо имали прилике да је видимо. Након што је однела победу у првој сезони Задруге, Кија Коцкар се посветила и музичкој каријери, па је… »
Вести дана »

Припремите и кишобране и сунчане наочаре! Рхмз открио какво време нас очекује наредних дана: Биће свега!
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане

"Претпостављамо да тамо има паметних људи": Лавров: Испорука "Томахавка" Украјини нанела би колосалну штету односима Русије и САД
Блиц пре 23 минутајош 1 повезана

Словачки премијер Фицо: Не занимају ме нове санкције Русији док ЕУ не реши своје економске проблеме
Курир пре 1 сатјош 1 повезана