Povezane vesti
Ožegović: Ja u drugom planu, promašaj? Krivo mi je
Mondo 07.09.2018
Ognjen Ožegović otvorio dušu za "Sportski žurnal" posle odlaska iz Partizana u Arsenal iz Tule. Ognjen Ožegović je posle godinu dana pošto je u Humskoj predstvaljen kao veliko pojačanje, neslavno napustio Partizana. Kao prekobrojan morao je da ode iz… »
Ožegović: "Zvezda dovodi pojačanje iz Tule, a mene tamo predstavili kao premijerligaša..."
Sportske.net 07.09.2018
Neke stvari nisu jasne bivšem članu Partizana. Doskorašnji fudbaler Partizana Ognjen Ožegović napustio je "Crno-bele" u poslednjim trenucima prelaznog roka i preselio se u Rusiju. Tamo će nastupati u Arsenalu iz Tule kao pozajmljen igrač sa pravom… »
Ožegović zbunjen: Doveli dvojicu napadača i odmah ispred mene?! U Tuli me dočekali kao premijerligaša
Mozzart sport 07.09.2018
Doskorašnji napadač crno-belih ne baš sasvim zadovoljan time kako se Partizan poneo prema njemu. Kultna je bila ta konferencija za novinare. Svi je se sećaju: “Ja odgovaram za ovog momka“. Ali kad je Ognjenu Ožegoviću trebalo reći zašto se na njega ne… »
Vesti dana »

Dodik: Narod će na referendumu odlučiti da li ću ostati predsednik RS
Beta pre 35 minutajoš 66 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 34 povezane

Jako nevreme i poplave u Boru uz upozorenje RHMZ za istočnu Srbiju
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 36 povezanih