Povezane vesti

Ožegović: Ja u drugom planu, promašaj? Krivo mi je

Ožegović: Ja u drugom planu, promašaj? Krivo mi je

Mondo 07.09.2018
Ognjen Ožegović otvorio dušu za "Sportski žurnal" posle odlaska iz Partizana u Arsenal iz Tule. Ognjen Ožegović je posle godinu dana pošto je u Humskoj predstvaljen kao veliko pojačanje, neslavno napustio Partizana. Kao prekobrojan morao je da ode… »
Ožegović: "Zvezda dovodi pojačanje iz Tule, a mene tamo predstavili kao premijerligaša..."

Ožegović: "Zvezda dovodi pojačanje iz Tule, a mene tamo predstavili kao premijerligaša..."

Sportske.net 07.09.2018
Neke stvari nisu jasne bivšem članu Partizana. Doskorašnji fudbaler Partizana Ognjen Ožegović napustio je "Crno-bele" u poslednjim trenucima prelaznog roka i preselio se u Rusiju. Tamo će nastupati u Arsenalu iz Tule kao pozajmljen igrač sa pravom… »
Ožegović zbunjen: Doveli dvojicu napadača i odmah ispred mene?! U Tuli me dočekali kao premijerligaša

Ožegović zbunjen: Doveli dvojicu napadača i odmah ispred mene?! U Tuli me dočekali kao premijerligaša

Mozzart sport 07.09.2018
Doskorašnji napadač crno-belih ne baš sasvim zadovoljan time kako se Partizan poneo prema njemu. Kultna je bila ta konferencija za novinare. Svi je se sećaju: “Ja odgovaram za ovog momka“. Ali kad je Ognjenu Ožegoviću trebalo reći zašto se na… »

Vesti dana »