Povezane vesti
Ožegović: Ja u drugom planu, promašaj? Krivo mi je
Mondo 07.09.2018
Ognjen Ožegović otvorio dušu za "Sportski žurnal" posle odlaska iz Partizana u Arsenal iz Tule. Ognjen Ožegović je posle godinu dana pošto je u Humskoj predstvaljen kao veliko pojačanje, neslavno napustio Partizana. Kao prekobrojan morao je da ode iz… »
Ožegović: "Zvezda dovodi pojačanje iz Tule, a mene tamo predstavili kao premijerligaša..."
Sportske.net 07.09.2018
Neke stvari nisu jasne bivšem članu Partizana. Doskorašnji fudbaler Partizana Ognjen Ožegović napustio je "Crno-bele" u poslednjim trenucima prelaznog roka i preselio se u Rusiju. Tamo će nastupati u Arsenalu iz Tule kao pozajmljen igrač sa pravom… »
Ožegović zbunjen: Doveli dvojicu napadača i odmah ispred mene?! U Tuli me dočekali kao premijerligaša
Mozzart sport 07.09.2018
Doskorašnji napadač crno-belih ne baš sasvim zadovoljan time kako se Partizan poneo prema njemu. Kultna je bila ta konferencija za novinare. Svi je se sećaju: “Ja odgovaram za ovog momka“. Ali kad je Ognjenu Ožegoviću trebalo reći zašto se na njega ne… »
Vesti dana »
Božić: Napadač na ekipu N1 kod Ćacilenda najverovatnije osoba osuđena zbog ubistva 1997. godine
Nedeljnik pre 32 minutajoš 32 povezane
Osmani raspisala vanredne parlamentarne izbore na Kosovu za 28. decembar
Beta pre 4 satijoš 30 povezanih
Vanredna situacija proglašena u Vranju zbog izlivanja Južne Morave i rizika od poplava
Naslovi.ai pre 3 satajoš 27 povezanih
Evo ko su ko su novi vlasnici Imleka! Jedan je vodio ”Marbo”, a drugi proizvodio smrznutu hranu i sokove
Dnevnik pre 2 satajoš 37 povezanih