Povezane vesti

Modrić: Ronaldo mi je čestitao UEFA nagradu

Modrić: Ronaldo mi je čestitao UEFA nagradu

Politika 07.09.2018
MADRID – Dobitnik UEFA nagrade za najboljeg fudbalera Evrope u prošloj sezoni Luka Modrić izjavio da ga ne zanima šta drugi govore i da mu je bitno da mu je Kristijano Ronaldo čestitao na priznanju. Ronaldo se nije pojavio na svečanosti u Monte… »
Sms čestitka: Modrić otkrio na koji mu je način Ronaldo čestitao nagradu karijere

Sms čestitka: Modrić otkrio na koji mu je način Ronaldo čestitao nagradu karijere

Hot sport 07.09.2018
Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske i igrač Real Madrida rekao je da mu je bivši saigrač Kristijano Ronaldo čestitao na nagradi za najboljeg igrača Evrope i istakao da mu je Portugalac poručio da je zaslužio to priznanje. – Imam dobar odnos… »
Ronaldova sms poruka Modriću: Stvarno si najbolji

Ronaldova sms poruka Modriću: Stvarno si najbolji

Mozzart sport 07.09.2018
„Samo mi je bitno šta je on rekao“, poručio najbolji igrač Evrope. Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske i igrač Real Madrida Luka Modrić rekao je da mu je bivši saigrač Kristijano Ronaldo čestitao na nagradi za najboljeg igrača Evrope i… »
Modrić: Dobar sam sa Ronaldom, čestitao mi je

Modrić: Dobar sam sa Ronaldom, čestitao mi je

Mondo 07.09.2018
"Kristijano mi je poslao poruku i čestitao mi izbor za najboljeg igrača Evrope", istakao je hrvatski as nakon remija protiv Portugala. Luka Modrić je krajem prošlog meseca proglašen za najboljeg igrača Evrope, ali je "slavu" asu madridskog Reala… »
Modrić: Ronaldo mi je porukom čestitao na nagradi

Modrić: Ronaldo mi je porukom čestitao na nagradi

Beta 07.09.2018
Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske i igrač Real Madrida rekao je da mu je bivši saigrač Kristijano Ronaldo čestitao na nagradi za najboljeg igrača Evrope i istakao da mu je Portugalac poručio da je zaslužio to priznanje. "Imam dobar odnos s… »

Vesti dana »