Povezane vesti
Bačene dve bombe na kuću u kaluđerici! Karađorđe: Napadači su pogrešili, to je bilo namenjeno meni! Iza svega stoji…
Kurir 07.09.2018
Dve kuće su oštećene kad su na njih bačene dve kašikare, meta su najverovatnije bili članovi porodice učesnice "Zadruge" Aleksandre Subotić koji žive u komšiluku. Nepoznati napadači bacili su jutros dve ručne bombe u Ulici Zorana Maksića u… »
Kurir na mestu eksplozije u Kaluđerici! Šokantne tvrdnje Karađorđa Subotića: Došli meni da bace bombu, ali pogrešili…
Kurir 07.09.2018
1 / 10 Foto: Vladimir Šporčić BEOGRAD - Dve ručne bombe bačene su jutros u zoru u Ulici Zorana Maksića u Kaluđerici, a iz službe Hitne pomoći iz tog naselja potvrdili su da u incidentu nije bilo povređenih. U incidentu je načinjena samo… »
Bombe u Kaluđerici: Otac i stric učesnice "Zadruge" tvrde da su bili mete: Geler prošao devojčici pored glave!
Blic 07.09.2018
U Ulici Zorana Maksića u Kaluđerici, gde žive Karađorđe i Srboljub Subotić - otac i stric učesnice "Zadruge 2" Aleksandre Subotić, noćas oko četiri sata bačene su dve ručne bombe, a Karađorđe tvrdi da je meta bio njegov brat. - Čuo sam… »
Dve bombe bačene kod kuće Aleksandre Subotić!
Mondo 07.09.2018
Dve ručne bombe bačene su jutros oko četiri sata u Ulici Zorana Maksića u Kaluđerici. Foto: MONDO, Mario Milojević U incidentu je pričinjena samo materijalna šteta i pojedini mediji preneli su da su razbijeni prozori na kući Dragoslava M. i… »
Vesti dana »
Komesarka za proširenje EU: Bićemo spremni da otvorimo dva klastera sa Ukrajinom u prvoj polovini godine
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Vučić u javnom obraćanju: Napad na studente skandalozan, „u piku“ na Autokomandi bilo 16.750 ljudi
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
„Sutra ću potpisati pomilovanje za 13 lica“: Vučić o uhapšenima na protestima
Danas pre 5 satijoš 1 povezana