Povezane vesti
Bujošević: RTS čini sve da Srbija ne bude umobolna država
Danas 07.09.2018
Radio-televizija Srbije (RTS) uradila je sve da Srbija ne bude umobolna država, rekao je Dragan Bujošević u intervjuu za Nedeljnik. „Da je Tijanić uradio ono što smo moj tim i ja uradili u poslednje tri godine, teško bi iko u Srbiji došao do reči. Mi smo… »
Bujošević: Vreme apsolutne kretenizacije i medija i društva
N1 Info 07.09.2018
Dragan Bujošević u intervjuu za Nedeljnik rekao da je Radio-televizija Srbije (RTS) uradila sve da Srbija ne bude umobolna država. "Da je Tijanić uradio ono što smo moj tim i ja uradili u poslednje tri godine, teško bi iko u Srbiji došao do reči. Mi smo… »
Vesti dana »

Ovo je mladić iz Makedonije koji je poginuo u eksploziji u Kosovskoj ulici: Martin bio maneken i sportista, pa prešao na drugu stranu zakona FOTO
Nova pre 21 minutajoš 29 povezanih

(BLOG) Bakarec targetirao Bačulova, Mali govori o rastu "uprkos blokaderima i nasilju" - deo opozicije bojkotuje sednicu
N1 Info pre 39 minutajoš 56 povezanih

"Držali su ih u otvorenom logoru, deca su bila mete vojnika!" Stručnjaci na dvogodišnjicu rata u Gazi: Govori se o etničkom čišćenju, ne nazire se kraj
Kurir pre 2 satajoš 28 povezanih

U Medveđi bez struje oko 20 odsto korisnika: "Radimo na otklanjanju posledica nevremena
Euronews pre 4 satijoš 13 povezanih

„Sejda nije dobro, ima zdravstvene probleme“: Šerif Konjević plakao zbog Halida Bešlića
Nova pre 6 minutajoš 24 povezane