Повезане вести
Анастасија Ражнатовић: Драго ми је што више нисам само Цецина ћерка
Трачара 07.09.2018
Иако је овог лета дебитовала као певачица, након што је избацила песму Савршен пар, Анастасија Ражнатовић се уместо промоције свог рада одлучила за медијску паузу. А након дужег времена, млада певачица је гостовала у једној… »
"Сад имам своје звање, више нисам Цецина ћерка"
Мондо 07.09.2018
Певачица на почетку каријере каже да јој прија пажња медија и да се не обазире на злураде коментаре. Ћерка Светлане Цеце Ражнатовић Анастасија је пре пар месеци одлучила да заплива у певачке воде. Песмом "Савршен пар"… »
Цели регион Од рођења прати сваки анастасијин покрет, САД за то имају и разлог: Драго ми је што имам звање и нисам само…
Курир 07.09.2018
Анастасија Ражнатовић открила је да јој не смета што је медији сада још више прате у стопу, од када се упустила у музичке воде. - Од малена сам под будним оком јавности, тако да ми ништа ту није ново. Ништа се није променило у… »
Анастасија Ражнатовић признала да јој је драго што има занимање и није више само Цецина ћерка
Блиц 07.09.2018
Певачица Анастасија Ражнатовић гостовала је данас у јутарњем програму код Јоване и Срђана и том приликом испричала о свом појављивању у јавности од малена као и о томе да се не нервира због негативних кометара. - Од малена сам… »
Вести дана »
"Шта смо ми, будале са чековном књижицом?!" Ово је доказ да су Американци бесни као никад пре и да се спрема потоп: Трамп и Путин у дуету спремају Зеленском пакао
Блиц пре 1 сатјош 9 повезаних
Пријатељи Западног Балкана: Однос према Србији тестира кредибилитет Европске уније
Бета пре 27 минутајош 2 повезане
Револуционарна капа за мозак - нада за бебе рођене са повредама
BBC News пре 27 минутајош 5 повезаних
Данас је свети Алимпије, светац који је победио кугу и ујединио народну веру. Строго је забрањено јести ову врсту меса.
Дневник пре 22 минутајош 6 повезаних