Povezane vesti
Anastasija Ražnatović: Drago mi je što više nisam samo Cecina ćerka
Tračara 07.09.2018
Iako je ovog leta debitovala kao pevačica, nakon što je izbacila pesmu Savršen par, Anastasija Ražnatović se umesto promocije svog rada odlučila za medijsku pauzu. A nakon dužeg vremena, mlada pevačica je gostovala u jednoj emisji, gde je otkrila… »
"Sad imam svoje zvanje, više nisam Cecina ćerka"
Mondo 07.09.2018
Pevačica na početku karijere kaže da joj prija pažnja medija i da se ne obazire na zlurade komentare. Ćerka Svetlane Cece Ražnatović Anastasija je pre par meseci odlučila da zapliva u pevačke vode. Pesmom "Savršen par" predstavila se publici… »
Anastasija Ražnatović priznala da joj je drago što ima zanimanje i nije više samo Cecina ćerka
Blic 07.09.2018
Pevačica Anastasija Ražnatović gostovala je danas u jutarnjem programu kod Jovane i Srđana i tom prilikom ispričala o svom pojavljivanju u javnosti od malena kao i o tome da se ne nervira zbog negativnih kometara. - Od malena sam pod budnim okom… »
Celi region Od rođenja prati svaki anastasijin pokret, SAD za to imaju i razlog: Drago mi je što imam zvanje i nisam samo…
Kurir 07.09.2018
Anastasija Ražnatović otkrila je da joj ne smeta što je mediji sada još više prate u stopu, od kada se upustila u muzičke vode. - Od malena sam pod budnim okom javnosti, tako da mi ništa tu nije novo. Ništa se nije promenilo u odnosu na medije… »
Vesti dana »
Arhiv javnih skupova: Na protestu bilo između 100.000 i 102.000 ljudi; MUP: Između 28.000 i 29.000 građana
Insajder pre 2 satajoš 67 povezanih
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
Nedeljnik pre 9 satijoš 9 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Pravda pre 7 satijoš 2 povezane
Studenti istrajni, opozicija u drugom planu: "Mi želimo pravdu, a oni fotelje"
Insajder pre 4 satijoš 24 povezane