Povezane vesti

Drama u Italiji: Srbin (40) koji je ubio suprugu (33) u Vićenci, izvršio samoubistvo

Drama u Italiji: Srbin (40) koji je ubio suprugu (33) u Vićenci, izvršio samoubistvo

Telegraf 07.09.2018
Karabinjeri su drugim snagama policije signalizirali tip i tablicu njegovog vozila, koje je policija potom presrela na autoputu A4. Srbin Zoran Lukijanović (40) koji je ranije danas ubio suprugu Tanju Dugalić (33), takođe Srpkinju, nasred ulice u… »
Srbin ubio suprugu, pa presudio sebi

Srbin ubio suprugu, pa presudio sebi

Politika 07.09.2018
Zoran Luivanović usmrtio Tamiju Dugalić pa nakon policijske potere pucao sebi u usta. – Ubica prošle godine osuđen na kućni pritvor zbog nasilja nad ženom. Srbin Zoran Luivanović (40) ubio je juče suprugu Tamiju Dugalić (33) nasred ulice u… »
Užas u Vićenci: Ubio ženu, pa sebi pucao u usta (foto)

Užas u Vićenci: Ubio ženu, pa sebi pucao u usta (foto)

Večernje novosti 07.09.2018
Srbin Zoran Lukijanović (40), u italijanskom gradu Vićenci, hicem iz pištolja usmrtio Tanju Dugalić (32). Osumnjičeni u teškom stanju. već bio prijavljivan za nasilje, zbog čega je imao zabranu prilaska. U PREDGRAĐU Loniga, italijanskog grada u… »
Vićenca: Državljanin Srbije ubio suprugu na ulici, pa se i sam ubio

Vićenca: Državljanin Srbije ubio suprugu na ulici, pa se i sam ubio

Radio 021 07.09.2018
Italijanski mediji su preneli da je Srbin, koga su identifikovali kao Zorana Luivanovića (40), ubio svoju suprugu u Vićenci, a potom se i sam ubio. Navedeno je da je 40-godišnjak najpre na ulici usmrtio ženu Tamiju Dugalić (33), takođe iz Srbije i… »
Srbin (40) u Italiji ubio suprugu (33) nasred ulice, pa izvršio samoubistvo

Srbin (40) u Italiji ubio suprugu (33) nasred ulice, pa izvršio samoubistvo

Blic 07.09.2018
Zoran Luivanović (40) ubio je danas svoju suprugu Tamiju (33) nasred ulice u Vićenci, a nešto kasnije je izvršio samoubistvo. Kako je javila agencija Ansa, on se ubio pucavši sebi u usta. Kako su ranije preneli italijanski mediji, karabinjeri su… »
Italija: Srbin ubio ženu, pa pucao sebi u usta

Italija: Srbin ubio ženu, pa pucao sebi u usta

Mondo 07.09.2018
Srbin Zoran L. (40) koji je ranije danas ubio suprugu Tamiju D. (33), takođe Srpkinju, nasred ulice u Vićenci i pobegao, izvršio je samoubistvo, preneli su italijanski mediji. Foto: YouTube/printscreen/AgrigentoTVweb ilustracija Agencija ANSA javlja da… »

Vesti dana »