Povezane vesti
Ivica Todorić ima novog advokata: Sada ga brani supruga Tonija Blera, čiji honorar po satu iznosi 1.300 evra (foto)
Telegraf 07.09.2018
Na pitanje ko su ti prijatelji koji mu pomažu i plaćaju račune i ima li među njima i bivših poslovnih partnera, Todorić za hrvatske medije nije bio konkretniji. Osnivač Agrokora Ivica Todorić se juče pred londonskim sudom pojavi u društvu svoje… »
Todorić tvrdi: Imam nove i strašne dokaze protiv Plenkovića u slučaju Agrokor
Večernje novosti 07.09.2018
Osnivač i bivši vlasnik kompanije Agrokor, Ivica Todorić, kome je sud u Londonu odložio izručenje Hrvatskoj, kaže da ima nove i "strašne dokaze" u slučaju vezanom za tu firmu. Osnivač i bivši vlasnik kompanije Agrokor, Ivica Todorić, kome je… »
Todorić: Imam strašne dokaze protiv Plenkovića u slučaju Agrokor
RTV 07.09.2018
ZAGREB - Osnivač i bivši vlasnik kompanije Agrokor, Ivica Todorić, kome je sud u Londonu odložio izručenje Hrvatskoj, kaže da ima nove i "strašne dokaze" u slučaju vezanom za tu firmu, koji će mu, kako tvrdi, omogućiti dalju zaštitu Londona, a… »
Todorić: Imam strašne dokaze protiv Plenkovića
Sputnik 07.09.2018
Osnivač i bivši vlasnik kompaije „Agrokor“ Ivica Todorić, kome je sud u Londonu odložio izručenje Hrvatskoj, kaže da ima nove i „strašne dokaze“ u slučaju vezanom za tu firmu, koji će mu, kako tvrdi, omogućiti dalju zaštitu Londona, a u… »
Vesti dana »
BLOG Studenti u 24-časovnoj blokadi Autokomande: Podržali ih poljorivrednici, bajkeri, DJ-evi, dijaspora…
N1 Info pre 9 minutajoš 79 povezanih
Studentska blokada Autokomande u Beogradu: 'Da institucije prorade'
BBC News pre 32 minutajoš 25 povezanih
Oglasila se potresena Dea Đurđević nakon stravične saobraćajne nesreće kod Umke
Telegraf pre 14 minutajoš 81 povezana
Škole u Srbiji: Pojedine učionice prazne do kraja nedelje, kažu iz nekih sindikata
BBC News pre 20 minutajoš 16 povezanih