Povezane vesti
Ivica Todorić ima novog advokata: Sada ga brani supruga Tonija Blera, čiji honorar po satu iznosi 1.300 evra (foto)
Telegraf 07.09.2018
Na pitanje ko su ti prijatelji koji mu pomažu i plaćaju račune i ima li među njima i bivših poslovnih partnera, Todorić za hrvatske medije nije bio konkretniji. Osnivač Agrokora Ivica Todorić se juče pred londonskim sudom pojavi u društvu svoje nove… »
Todorić tvrdi: Imam nove i strašne dokaze protiv Plenkovića u slučaju Agrokor
Večernje novosti 07.09.2018
Osnivač i bivši vlasnik kompanije Agrokor, Ivica Todorić, kome je sud u Londonu odložio izručenje Hrvatskoj, kaže da ima nove i "strašne dokaze" u slučaju vezanom za tu firmu. Osnivač i bivši vlasnik kompanije Agrokor, Ivica Todorić, kome je sud u… »
Todorić: Imam strašne dokaze protiv Plenkovića u slučaju Agrokor
RTV 07.09.2018
ZAGREB - Osnivač i bivši vlasnik kompanije Agrokor, Ivica Todorić, kome je sud u Londonu odložio izručenje Hrvatskoj, kaže da ima nove i "strašne dokaze" u slučaju vezanom za tu firmu, koji će mu, kako tvrdi, omogućiti dalju zaštitu Londona, a u vezi su… »
Todorić: Imam strašne dokaze protiv Plenkovića
Sputnik 07.09.2018
Osnivač i bivši vlasnik kompaije „Agrokor“ Ivica Todorić, kome je sud u Londonu odložio izručenje Hrvatskoj, kaže da ima nove i „strašne dokaze“ u slučaju vezanom za tu firmu, koji će mu, kako tvrdi, omogućiti dalju zaštitu Londona, a u vezi su sa… »
Vesti dana »
Tramp u vazduhoplovnoj bazi dočekao kineskog predsednika Sija na početku njegove zvanične posete SAD
Beta pre 2 satajoš 36 povezanih
Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo istragu u vezi sa obrušavanjem zida u Vojvode Vlahovića
Danas pre 24 minutajoš 46 povezanih
NIS zatražio novu posebnu licencu od američkog Ministarstva finansija
Nova pre 58 minutajoš 19 povezanih
Težak udarac za Trampa, sudija oborio njegovu zabranu: CNN i još dva medija se vraćaju u Belu kuću
Mondo pre 1 satjoš 17 povezanih
Đedović Handanović: Država pušta 5.000 tona evro-dizela iz obaveznih rezervi
N1 Info pre 33 minutajoš 16 povezanih