Povezane vesti
Kazahstanac krenuo na put oko sveta, a onda je u Beogradu doživeo užasno iskustvo: Gladan sam, ovo je najgori dan u mom životu!…
Kurir 07.09.2018
BEOGRAD - Dvadesetčetvorogodišnji Kazahstanac Sergej Bondarenko već nekoliko meseci obilazi svet, a nedavno je stigao u i Srbiju. Međutim, ubrzo je doživeo neprijatno iskustvo u srpskoj prestonici. "Sinoć sam opljačkan u parku kod Ušća. Ostavio sam ranac… »
Mladi Kazahstanac krenuo na put oko sveta, prešao 165.000 kilometara, a onda ga opljačkali u Beogradu
Blic 07.09.2018
"Sinoć sam opljčkan u parku na Ušću. Ukraden mi je ranac koji se nalazio u šatoru. Gladan sam, zbunjen i preplavljen tugom zbog velikog materijalnog gubitka. Sve što sam imao u životu bilo je u tom rancu", napisao je na svom Instagram profilu Sergej… »
Vesti dana »

Netanjahu u UN, desetine delegata napustilo salu, govor emitovan i na razglasu u Gazi
BBC News pre 2 satajoš 27 povezanih

Obuke u paravojnom kampu kod Loznice držali instruktori iz Rusije i Belorusije
Beta pre 2 satajoš 50 povezanih

Ostoja o neuspehu Srbije na Eurobasketu: "Ne znam zašto Vanja nije igrao više u toj ključnoj utakmici..."
Telegraf pre 12 minutajoš 32 povezane

Direktor NIS-a: Prilagođavaćemo se okolnostima i tražiti rešenja u skladu sa situacijom
Euronews pre 1 satjoš 103 povezane

Vlada usvojila zakonske predloge u vezi sa legalizacijom, planiranjem i izgradnjom i katastrom
Beta pre 58 minutajoš 20 povezanih