Povezane vesti
Kazahstanac krenuo na put oko sveta, a onda je u Beogradu doživeo užasno iskustvo: Gladan sam, ovo je najgori dan u mom životu!…
Kurir 07.09.2018
BEOGRAD - Dvadesetčetvorogodišnji Kazahstanac Sergej Bondarenko već nekoliko meseci obilazi svet, a nedavno je stigao u i Srbiju. Međutim, ubrzo je doživeo neprijatno iskustvo u srpskoj prestonici. "Sinoć sam opljačkan u parku kod Ušća. Ostavio sam ranac… »
Mladi Kazahstanac krenuo na put oko sveta, prešao 165.000 kilometara, a onda ga opljačkali u Beogradu
Blic 07.09.2018
"Sinoć sam opljčkan u parku na Ušću. Ukraden mi je ranac koji se nalazio u šatoru. Gladan sam, zbunjen i preplavljen tugom zbog velikog materijalnog gubitka. Sve što sam imao u životu bilo je u tom rancu", napisao je na svom Instagram profilu Sergej… »
Vesti dana »

Za 2 sata stižu pljuskovi sa grmljavinom: Nova najava RHMZ-a, evo kakvo vreme će biti narednih dana
Mondo pre 25 minutajoš 15 povezanih

RAT U UKRAJINI Ruska PVO oborila 46 ukrajinskih dronova tokom noći iznad teritorije Rusije
Euronews pre 10 minutajoš 13 povezanih

Vučić najavio: Država će obnoviti sve što je uništeno tokom nedavnih nemira
Mondo pre 1 satjoš 7 povezanih

Najmanje 7 Palestinaca poginulo u izraelskom napadu na bolnicu Al-Ahil u gradu Gazi
RTV pre 20 minutajoš 3 povezane

Tragedija u Ečki: Auto naleteo na dve biciklistkinje, jedna preminula na licu mesta
Zrenjaninski pre 40 minutajoš 5 povezanih