Povezane vesti
Shvatila da je ulazak u Zadrugu 2 bio greška
Vesti online 08.09.2018
Učesnica rijalitija "Zadruga 2", modna blogerka Luna Đogani, razgovarala je sinoć sa Drvetom mudrosti i otkrila mu kako se zaista oseća sada kada je ponovo deo ovog šou programa. Luna Đogani se poverila Drvetu da je juče mnogo plakala. - Više puta… »
Bili su u vezi, a evo ih sada na delu: Zadrugari slavili Davidov rođendan, a njih dvoje obnovili ljubav započetu pre…
Kurir 08.09.2018
Na proslavi rođendana Davida Dragojevića, Savo Perović i Marijana Zimonjić dohvatili su se u jednom trenutku zapalili ionako vrelu atmosferu. Produkcija je organizovala fenomenalnu žurku povodom rođendana Davida Dragojevića. Uz piće i hranu… »
Obećala je da neće prevariti dečka u Zadruzi,: Ali... Mina Vrbaški nije odolela šarmu novog zadrugara
Blic 08.09.2018
Na samom početku rijalitija Mina Vrbaški istakla je da svog dečka neće prevariti u "Zadruzi", a već su počele da "sevaju varnice" između nje i jednog učesnika. "Zadruga 2" počela je sinoć, a sve najnovije vesti o budućim učesnicima kao i… »
Već prevarila dečka: Mina Vrbaški se osamila sa zadrugarom, mislili da ih kamera ne snima pa prštali poljupci (video)
Blic 08.09.2018
Mina Vrbaški je u "Zadrugu 2" ušla kao zauzeta devojka, međutim izgleda da se to već preokrenulo. Nakon što je prespavala sa jednim od takmičara, danas su pali i poljupci! "Zadruga 2" je počela, a sve najnovije vesti o budućim učesnicima kao i… »
Zerina Hećo zaboravila na kamere: Kada se sagla svi su se zapitali da li nosi gaćice, sevnula je zadnjica! (video 18+)
Kurir 08.09.2018
Ljubavni par Bane Čolak i Zerina Hećo su se tokom žurke osamili, a onda se desilo nešto neočekivano. Zerina je uzimala svoje stvari, pa dok je iza nje stajao njen dečko, sagela se i pokazala zadnjicu. Očigledno učesnica rijalitija nije… »
Znate kakva sam kada se zaljubim: Mina Vrbaški prevarila dečka i ne razdvaja se od Jovice! Ljubili su se pred svima! (foto)
Kurir 08.09.2018
Mina Vrbaški i Jovica Putniković su definitivno novi par u rijalitiju, iako je učesnica više puta pre ulaska istakla da je srećno zaljubljena. Učesnica je sve vreme kružila oko dečka sa kojim je sinoć završila u krevetu, a na kraju su seli na… »
Luna završila u zagrljaju fudbalera: Jecala zbog jedne pesme pa priznala: "Sloba mi je ovo posvetio" (video)
Blic 08.09.2018
Luna Đogani ne može da sakrije koliko joj u "Zadruzi 2" nedostaje Sloba Radanović, pa je zaplakala pred svima, ali jedan zadrugar se potrudio da joj obriše suze sa lica. "Zadruga 2" je počela, a sve najnovije vesti o budućim učesnicima kao i… »
Ne nosi gaćice? Pomerila joj se suknja, sevnula zadnjica i sve se videlo
Blic 08.09.2018
Zerina Hećo se očigledno već previše opustila, a nakon sinoćne žurke svi se pitaju da li je moguće da je potpuno zaboravila na kamere, kao i da li je na sebi imala donji veš. "Zadruga 2" je počela, a sve najnovije vesti o budućim učesnicima kao… »
Mina i Jovica propustili žurku, pa se mazili pod jorganom: Najmlađa učesnica nije odolela, potpuno je zaboravila da ima…
Kurir 08.09.2018
Mina Vrbaški je izjavila da je srećno zaljubljena i kao zauzeta devojka ušla u rijaliti, ali je ipak posustila pod čarima jednog takmičara. Najmlađa učesnica ceo jučerašnji dan provela je sa Jovicom Putnikovićem, a onda je završila sa njim u… »
"To što sam feminiziran ne znači da sam homoseksualac": Mirko Gavrić priznao da li je proveo noć sa Slobom
Blic 08.09.2018
Mirko Gavrić je odgovorio na brojne navode da je gej i da je bio u vezi sa Slobom Radanovićem, pa u toku razgovora sa Zoricom Marković otkrio detalje o svom životu. "Zadruga 2" je počela, a sve najnovije vesti o budućim učesnicima kao i… »
Zadruga 2: Ponašali se kao stranci! Niko nije znao da su u vezi! (VIDEO)
Svet plus 08.09.2018
Pri ulasku u rijaliti "Zadruga 2" ponašali se kao stranci. Niko nije zna da su u vezi! Veliki šef je povodom rođendana Davida Dragojevića, zadrugarima priredio žurku uz piće i hranu. Atmosfera je bila sve vrelija. Opuštenu atmosferu iskoristio je… »
Kija Kockar isprozivala Lunu, pa otkrila planove sa Slobom! (VIDEO)
Svet plus 08.09.2018
Pobednica prve sezone rijalitija, "Zadruge", Kristina Kija Kockar promovisala je juče svoju novu pesmu "Potpis" u jutarnjem programu Pink televizije, "Novo jutro - Dea i Sarapa". Isprozivala je Lunu Đogani, pa onda otkrila planove sa Slobom. Kija Kockar… »
To što sam feminiziran, ne znači da sam homoseksualac: Mirko Gavrić otkrio stvari iz privatnog života koje niko ne zna!
Kurir 08.09.2018
Mirko Gavrić je u toku razgovora sa Zoricom Marković otkrio detalje o svom životu o kojima niko nije znao. O muzičaru se spekulisalo da li je homoseksualac i da je bio sa pevačem Slobom Radanovićem, pa je rešio da stavi tačku na celu priču… »
Kija Kockar brutalno isprozivala lunu,: pa otkrila planove sa Slobom: "Nas dvoje sami idemo u Ameriku"
Blic 08.09.2018
Kristina Kija Kockar je zajedno sa Željkom Mitrovićem kročila u "Zadrugu 2", ali zatim otkrila da ne planira da ostane u rijalitiju, te da nije poput Lune Đogani. "Zadruga 2" je počela, a sve najnovije vesti o budućim učesnicima kao i… »
Obezbeđenje ih razdvajalo: Žestoka svađa u "Zadruzi 2" i to sve zbog Lune Đogani, zamalo izbila tuča
Blic 08.09.2018
"Zadruga 2" samo što je počela, a obezbeđenje je već moralo da interveniše kako ne bi došlo do tuče. Zadrugari MC Damiro i Toma Panić sukobili su se žestoko sinoć, i to zbog Lune Đogani. "Zadruga 2" je počela, a sve najnovije vesti o budućim… »
Sloba mi je Ovo posvetio: Luna Đogani isplakala more suza zbog jedne pesme, a sve vreme je tešio fudbaler! (video)
Kurir 08.09.2018
Luna Đogani rasplakala se na sinoćnoj žurki zbog svoje bivše ljubavi Slobe Radanovića, a sve vreme tešio ju je jedan zadrugar. Sloba Radanović joj je često pevao pesmu koja ju je dovela do suza. "Ovo je on meni posvetio. To je on meni pevao"… »
Olja Bajrami imala je tešku prošlost, a sada je ispričala sve: Bolest mi je bila iskušenje, ali i dar od Boga! Pobedila sam…
Kurir 08.09.2018
Pevačica Olja Bajrami jedna je od učesnica rijalitija, a o njenom privatnom životu domaća javnost ne zna mnogo. Tokom života doživela je mnogo razočaranja, o kojima je pričala za medije. Ne voli da se osvrće na prošlost, te uvek gleda napred… »
Već krenule svađe: Miljana Kulić otkrila da je ona strašno nervira: "Izluđuju me dupljaci i dvolični"
Blic 08.09.2018
Miljana Kulić koja je sa majkom Marijom i sinom Željkom Kulićem ušla u "Zadrugu 2" je noćas popričala sa Drvetom mudrosti, pa otkrila kako se oseća što je ponovo u rijalitiju, kao i ko od učesnika joj se ne dopada. "Zadruga 2" je počela, a sve… »
Niko ne može da me iznervira osim dupljaka: Miljani Kulić ona baš ide na živce, a evo šta je rekla o učešću svoje mame…
Kurir 08.09.2018
Miljana Kulić se i ove sezone rijalitija našla u Rajskom vrtu i sa "Drvetom mudrosti" podelila impresije kako se oseća u Beloj kući i da li već postoji negativna tenzija. "Drvence, osećam se fantastično. Taj osećaj se ne može opisati rečima. Ne… »
Mika i Giba progovorili o promeni pola: Vasići priznali kada će reći koje su seksualne opredeljenosti!
Kurir 08.09.2018
U "Zadrugu 2" ušla je i porodica Vasić - blizanci Mika i Giba sa roditeljima Radom i Radetom, a pred ulazak obećali su do sada neviđenu zabavu u nekom rijalitiju. Popularni blizanci kažu da postoji mogućnost da promene pol u "Zadruzi". "Do sada… »
Tužna prošlost učesnice zadruge: Olja Bajrami imala je velikih razočaranja, a iznenadiće vas šta kaže o borbi sa…
Blic 07.09.2018
Pevačica Olja Bajrami jedna je od učesnica druge sezone rijalitija "Zadruga", koja je startovala sinoć, a o njenom privatnom životu domaća javnost ne zna mnogo. "Zadruga 2" počela je sinoć, a sve najnovije vesti o budućim učesnicima kao i… »
Suparnice nižu skandale: Kija Kockar ponovo proziva slobu, a Luna Đogani pokazala više nego što treba (video)
Blic 07.09.2018
Pobednica prve sezone "Zadruge", Kristina Kija Kockar, i učesnica aktuelnog serijala poznatog rijalitija televizije "Pink", Luna Đogani, još od prošle godine porede se u javnosti, a danas su uspele da šokiraju javnost, al' na različite načine… »
Isplivali tužni detalji: Evo zbog čega Miljana Kulić ne sme da doji sina
Blic 07.09.2018
Miljana Kulić uselila se u imanje rijalitija "Zadruga 2" sa majkom Marijom i sinom Željkom. Njima je obezbeđen poseban prostor, sve potrebno za bebu ali i dadilja. Međutim, Željko još nije snimljen, a Miljana je otkrila koje probleme ima da doji… »
Mirko Gavrić otkrio veliku istinu koja se tiče Lune Đogani i Slobodana Radanovića, pa pokrenuo haos u Zadruzi
Blic 07.09.2018
Jedan od učesnika za kog se pre samog početka ''Zadruge 2'' znalo da neće imati dlake na jeziku i da će biti iskren po svaku cenu je muzički producent i pevač Mirko Gavrić. On je pominjan i u prvoj sezoni ovog rijalitija zbog svog odnosa sa Slobom… »
Vesti dana »
Građani Novog Sada zastali 14 minuta u znak počasti stradalima na Železničkoj stanici
RTV pre 27 minutajoš 63 povezane
Deca u Srbiji sankaju se u novembru, da i to je moguće! Reporter Telegraf je ovde napravio neverovatne snimke
Telegraf pre 4 satijoš 23 povezane
Odbijen zahtev Milorada Ulemeka Legije! Odbačena molba za uslovni otpust bivšeg komandanta JSO, ostaje u zatvoru
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih
Dizel i benzin u Srbiji po nepromenjenim cenama do sledećeg petka
Insajder pre 3 satajoš 19 povezanih