Povezane vesti

Rađa u Kući slavnih: Danima sam plakao, niko nije znao zašto

Rađa u Kući slavnih: Danima sam plakao, niko nije znao zašto

Sportski žurnal 08.09.2018
Imao sam sreću da sam rođen u isto vreme kad i jedna cela fantastična generacija - kazao je Dino. Jedan od najboljih jugoslovenskih i hrvatskih košarkaša svih vremena Dino Rađa (51) noćas je primljen u košarkašku Kuću slavnih u američkom gradu… »
Rađa u Kući slavnih: O Bormiju, Kukoču, Dudi, Pešiću, Hrvatskoj i Jugi

Rađa u Kući slavnih: O Bormiju, Kukoču, Dudi, Pešiću, Hrvatskoj i Jugi

Novi magazin 08.09.2018
Bivši hrvatski košarkaš Dino Rađa i zvanično je postao član košarkaške Kuće slavnih u Springfildu u noći između petka i subote. Rađa je u svom govoru rekao da je plakao deset dana kad je čuo da će biti primljen u "Hall of fame" i posebno se… »
Dino Rađa u košarkaškoj Kući slavnih

Dino Rađa u košarkaškoj Kući slavnih

Al Jazeera 08.09.2018
Jedan od najboljih hrvatskih košarkaša svih vremena Dino Rađa je postao članom košarkaške Kuće slavnih. Jedan od najboljih hrvatskih košarkaša svih vremena Dino Rađa (51) noćas je postao članom košarkaške Kuće slavnih u američkom… »
Hvala pešiću, slavniću, maljkoviću, ivkoviću: Dino Rađa održao emotivni govor po prijemu u Kuću slavnih

Hvala pešiću, slavniću, maljkoviću, ivkoviću: Dino Rađa održao emotivni govor po prijemu u Kuću slavnih

Hot sport 08.09.2018
Legendarni košarkaš ušao je u Kuću slavinih i tako se svrstao u red najvećih koje je ovaj sport ikada imao. Sinoće je u Sprinfildu promovisana ‘Klasa 2018’ članova, a ovo veče po mnogo čemu bilo je posebno. Od ovog vikenda u probranom… »
Rađa u "Kući slavnih": Setio se Bože, Dude, Karija

Rađa u "Kući slavnih": Setio se Bože, Dude, Karija

Mondo 08.09.2018
Legendarni hrvatski košarkaš održao emotivan govor pre ulaska u društvo košarkaških besmtrnika. Foto: AP/Elise Amendola "Klasa 2018" u Kući slavnih u Springfildu dočekala je protekle noći svoje veče za pamćenje. Članovi generacije koji su od… »
Rađa zaplakao i setio se Bože, Dude, Karija, Saše...

Rađa zaplakao i setio se Bože, Dude, Karija, Saše...

N1 Info 08.09.2018
Legendarni jugoslovenski i hrvatski košarkaš Dino Rađa protekle noći i zvanično je zakoračio u Kuću slavnih u Springfildu. Nekada sjajni centar je posle Krešimira Ćosića (1996), Dražena Petrovića (2002) i trenera Mirka Novosela (2002) postao… »
Novi stanari u košarkaškoj Kući slave: Rađa, Neš, Kid, Hil, Alen...

Novi stanari u košarkaškoj Kući slave: Rađa, Neš, Kid, Hil, Alen...

Vesti online 08.09.2018
U besmrtnike u Springfildu upisano 13 zaslužnih, a među njima je i bivši jugoslovenski i hrvatski reprezentativac. Na svečanosti u Memorijalnom centru koji nosi ime po Džejmsu Nejsmitu primljena je još jedna klasa košarkaških legendi. Dijno Rađa… »

Vesti dana »