Повезане вести
Газиводе, реч о којој прича цела Србија! А тек какву тајну крије! На дну језера пронађена гробља, цкрва, блага Јелене…
Курир 08.09.2018
Хидроелектрана Газиводе, најспорнија тачка данашње посете председника Александра Вучића, од стратешког је значаја за опстанак и будућност Срба на Косову и Метохији, а мало је позната тајна која се крије на дну овог језера… »
Дошао сам да говорим о миру
Политика 08.09.2018
Идеја нам је да чувамо стабилност и покушамо да за будућа времена правимо боље односе између два народа, истакао председник Србије, који је јуче обишао Газиводе, села Ибарско Постење и Лешак, као и општине Лепосавић и Звечан… »
Вучићев газиместан: Председник Србије у Лепосавићу: Хоћу да Косовска Митровица буде један од најлепших српских градова
Блиц 08.09.2018
Председник Србије Александар Вучић данас је стигао у дводневну посету Косову и Метохији коју је започео обиласком бране Газиводе и Зубиног Потока. Потом је обишао Лепосавић и околна насеља, те се обратио привредницима на бизнис… »
Вучић: На Газиводама се најбоље види тежина проблема са којима се суочавамо
РТС 08.09.2018
Председник Србије Александар Вучић борави у дводневној посети Косову и Метохији. Без Газивода нема останка ни опстанка људи у Ибарском Колашину, Зубином Потоку, поручио је Вучић. Најавио је инвестиције у Трепчу и отварање… »
Вучић стигао на КиМ, преко Брњака у Зубин Поток и Газиводе
Дневник 08.09.2018
ЗУБИН ПОТОК: Председник Србије Александар Вучић данас око 2,15 часова стигао је преко административног прелаза Брњак у општину Зубин Поток, која је и прва тачка његове дводневне посете Косову и Метохији, по програму који… »
"Председниче, ипак сте дошли?!" прве речи Вучића по доласку на Косово: Одговор који ће Срби заувек памтити!
Србија данас 08.09.2018
Бројни окупљени грађани су га дочекали са одушевљењем. Председник Србије Александар Вучић започео је своју посету Косову и Метохији, а онда изговорио и прве речи по доласку у Зубин Поток. Бројни окупљени грађани су га… »
Вучевић: Дијалог о Косову и Метохији није оруђе за провокацију
РТВ 08.09.2018
БЕОГРАД - Дијалог Београда и Приштине за Србију никада није био оруђе за провокацију, већ искрени покушај да се пронађе решење и да се на столу нађу све теме од суштинског значаја за Србе и Албанце, каже потпредседник Српске… »
Деца чекала председника: Вучић се поново сликао с малишанима (курир ТВ)
Курир 08.09.2018
Када је председник завршио разговоре са косовскометохијским Србима у Звечану, малишани, који су чекали испред, замолили су председника за селф. Председник Србије Александар Вучић поново се синоћ фотографисао са српском децом… »
Вучић на Косову: Ево где се види тежина проблема
Мондо 08.09.2018
Председник Србије Александар Вучић стигао је у суботу на Косово преко административног прелаза Брњак. Био је на језеру Газиводе, па у Лешку, а онда у Лепосавићу. У Звечану је одржао састанак с политичким представницима Срба на… »
Завршен први дан Вучићеве посете: Далеко смо од договора са Албанцима, али стижу бољи дани за наш народ (фото/видео)
Вечерње новости 08.09.2018
Председник Србије Алаксандар Вучић борави на Косову и Метохији. Он је већ обишао брану Газиводе. Председник Србије Александар Вучић завршио је вечерас први дан посете Косову и Метохији. Вучић је данас почео дводневни боравак на… »
Ученица поклонила Вучићу збирку песама: Једна од њих посвећена и председнику Србије! (курир ТВ)
Курир 08.09.2018
Председник Србије Александар Вучић обишао је Пољопривредну школу у Лешку, а то приликом ученица те школе Анђела Левиријевић поклонила му је две збирке својих песама. Левиријевић (16) објаснила је да су збирке посвећене Косову и… »
Вучић: Готово немогуће постићи договор са Приштином, Срби будите јединствени
Нови магазин 08.09.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас у Звечану да је готово уверен да је немогуће постићи договор Београда и Приштине око питања Косова, али и да се борба за интерес земље и народа наставља, због чега је… »
Вучић: Хоћемо економски јачег Србина на Косову
Н1 Инфо 08.09.2018
Председник Србије Александар Вучић је у дводневној посети Косову и Метохији. Вучић је посету започео обиласком Газивода и Зубиног Потока, где је стигао након што је прешао преко административног прелаза Брњак. "Веома сам срећан… »
Вучић за РТС: Хоћемо економски снажнијег Србина на Космету
РТС 08.09.2018
Председник Србије Александар Вучић каже за РТС да је увек срећан када је са нашим народом на Косову и Метохији. Поручује да Србија данас може да помогне људима на КиМ јер више није у стању пропадања, економски расте и… »
Вучић на Косову: Без бриге, нисмо близу договора
Глас Америке 08.09.2018
Председник Србије Александар Вучић поручио је Србима који живе јужно од Ибра да немају никаквих разлога за забринутост, јер како је казао “нисмо близу договора, немамо подршку међународне заједнице, посебно најмоћнијих европских… »
Вучић на Косову: Носимо поруку мира Албанцима
СЕЕбиз 08.09.2018
ГАЗИВОДЕ - Председник Србије Александар Вучић стигао је у дводневну посету Косову и Метохији. Вучић је посету започео обиласком Газивода и Зубиног Потока, где је стигао након што је прешао преко административног прелаза Брњак… »
Интервју: Милош Вучевић: Дијалог није оруђе за провокацију
Блиц 08.09.2018
Нама дијалог никада није био оруђе за провокацију, већ искрени покушај да пронађемо решење, да више не губимо време, каже у интервјуу за „Блиц“ Милош Вучевић, градоначелник Новог Сада. Прошло је 10 година од када је Томислав… »
Инвестиције у Трепчу, Вучић најавио отварање фабрике у Лепосавићу
РТС 08.09.2018
Уложићемо огроман новац у Трепчу – 13 милиона евра и отворити фабрику батерија у Лепосавићу, где ће бити запослено 300 људи, поручио је председник Србије Александар Вучић. Александра Вучића су грађани у Лешку дочекали аплаузима… »
Вучић на Косову: Газиводе су за Србе од пресудног значаја
Глас Америке 08.09.2018
Језеро Газиводе огромног је значаја и за Србе и за Албанце, а за Србе и од пресудног значаја, јер без Газивода нема опстанка ни останка људи у овом крају, рекао је председник Србије Александар Вучић на брани овог језера у… »
Вучић на Косову
Слободна Европа 08.09.2018
Председник Србије посетио је Косово, а посету је започео у Зубином Потоку. На брани Газиводе рекао је како је то место од пресудног значаја за Србе, јер "без Газивода нема опстанка ни останка људи у овом крају".… »
Вучић у Лешку: Знам шта бисте волели да чујете, али ја то не могу да вам кажем
Блиц 08.09.2018
Знам шта бисте волели да чујете, али ја то не могу да вам каем, не зато што нећу, већ што сам довољно одговоран, а знате колико се борим, рекао је председник Александар Вучић грађанима у Лешку, који су га дочекали аплаузима… »
Вучић у Лешку: Направићемо интернат за Пољопривредну школу а у Трепчу ћемо уложити 13 милиона евра!
Курир 08.09.2018
Ја знам шта бисте волели да чујете али ја то не могу да вам кажем. Не зато што не желим него зато што сам одговоран. Сами знате колико се боримо за наш народ, рекао је председник Србије Александар Вучић говорећи током посете… »
Харадинај: Грађани Косова поштују државу у овим границама
Блиц 08.09.2018
Косовски премијер Рамуш Харадинај поручио је данас да је Косово "држава" демократских вредности за које се Албанци боре и да ће сваки покушај њиховог рушења биће поражен. "Косово и његов народ такође поштују правну државу у… »
Вучић: Нећемо прихватити наметнуте одлуке из 2008. године
Данас 08.09.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је језеро Газиводе од огромног значаја за Србе и Албанце и место где се најбоље види сва тежина и дубина спорова два народа, напомињући да Србија неће и не може да прихвати… »
Човић: Вучић дао јасне поруке
РТВ 08.09.2018
БЕОГРАД - Некадашњи председник Координационог центра за Косово и Метохију Небојша Човић оценио је данас да су посета председника Србије Александра Вучића КиМ и поруке које је послао са језера Газиводе доказ да је он "добро… »
Вучић: Време да Срби и Албанци покушају да разговарају с више поштовања
РТС 08.09.2018
Председник Србије Александар Вучић рекао је да је време за покушај да Срби и Албанци разговарају са много више међусобног поштовања. Вучић је истакао да је битно да Срби и Албанци носе поруку мира, јер смо са Албанцима до сада… »
Вучић стигао на Косово
Данас 08.09.2018
Председник Србије Александар Вучић стигао је нешто после 14 часова на север Косова, чиме је званично започета његова посета Косову, најпре обиласком Газивода и Зубиног Потока, преноси РТК. 15.15 – Вучић је на Газиводама рекао да… »
Вучић: Србија носи поруку мира Албанцима
Нова економија 08.09.2018
Председник Србије Александар Вучић стигао је у дводневну посету Косову и Метохији. Вучић посету Косову започиње обиласком Газивода и Зубиног Потока, где је стигао након што је прешао преко административног прелаза Брњак. "Веома… »
Вучић: Срби јужно од Ибра немају никаквих ралога за забринутост
Бета 08.09.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да Срби са Косова и Метохије који живе јужно од Ибра немају никаквих разлога за забринутост и додао да ће, у случају да се појави спремност да сви чују његове предлоге о… »
Вучић о разграничењу: "Чули сте Ангелу Меркел. Ако она каже да се противи, ми то не можемо да променимо"
Блиц 08.09.2018
Нисмо близу било каквог договора, јер се томе противи међународна заједница, а нарочито најмоћније европске силе. Чули сте шта је рекла Ангела Меркел и чули сте шта су рекли Албанци, рекао је на брани Газиводе председник Србије… »
Вучић о разграничењу: Чули сте Ангелу Меркел, ако је она против, ми то не можемо да променимо
Курир 08.09.2018
Председник Србије Александар Вучић је током обраћања на Газиводама изјавио да нема подршку међународне заједнице, као ни најмоћније европске силе за идеју о разграничењу. "Чули сте Ангелу Меркел и чули сте шта су рекли… »
Вучић на брани газиводе: Дошао сам на Косово ради мира, стабилности и покушаја да правимо боље односе са Албанцима! (курир ТВ)…
Курир 08.09.2018
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је дошао на Косово и Метохији у циљу очувања мира, стабилности и покушаја да за будућа времена правимо боље односе Срба и Албанаца. - Идеја нам је да чувамо мир… »
Српска се тробојка са Газивода вије: Срби развили огромну заставу у част доласка председника на Косово и Метохију (курир ТВ)
Курир 08.09.2018
Поводом доласка председника Србије Александра Вучића на вештачко језеро Газиводе, развијена је огромна српска застава. Вучића су на путу до Газивода дочекали и многобројни билборди и плакати на којем му желе добродошлицу. Како је… »
"Срећан сам што сам овде, дивно се осећам": Вучић стигао у Зубин Поток
Србија данас 08.09.2018
Први дан посете. Срећан сам што сам овде, дивно се осећам, прва је изјава председника Александра Вучића на почетку посете Косову и Метохији, у Зубином Потоку, где је обишао Центар за екологију и развој спорта и Центар Црвеног… »
Атмосфера уочи посете: Огромна српска тробојка на Газиводама, путањом којом пролази председник крстаре џипови косовске…
Блиц 08.09.2018
Председник Србије Александар Вучић данас иде у дводневну посету Косову. Уочи његовог доласка од административне границе, па до Косовске Митровице, дуж целе трасе постављене су српске заставе али и билборди са поруком "Добро… »
Зашто су Газиводе највећи српски адут? Без њих Косово и Метохија не би ни постојали!
Курир 08.09.2018
Хидроелектрана Газиводе, најспорнија тачка данашње посете председника Александра Вучића, за коју су приштинске власти тек синоћ, и тек на интервенцију САД и ЕУ, дале дозволу за обилазак, од стратешког је значаја за опстанак и… »
Вучић се сутра у 12х обраћа Србима на Косову
Србија данас 08.09.2018
Све је спремно. Како Портал Србија Данас незванично сазнаје председник Србије Александар Вучић одржаће сутра у 12х говор пред Србима у Косовској Митровици. Подсетимо, долазак председника Вучића на Косово очекује се данас после… »
Срби на Косову очекују Вучића: А ево коју им поруку носи српски председник (фото)
Курир 08.09.2018
Председник Србије Александар Вучић данас поподне почиње дводневну посету Косову и Метохији, политички, дипломатски, па и безбедносно можда најизазовнију ове године, а почеће је обиласком Зубиног потока и Газивода, на шта је… »
Све је спремно за долазак Вучића, грађани морају на митинг
Данас 08.09.2018
Председник Србије потврдио да данас иде у посету Косову На Косову и Метохији све је спремно за долазак председника Србије Александра Вучића овог викенда. Завршава се асфалтирање улица којим ће он проћи, а Косовска Митровица… »
Вучић преломио: Идем на Косово да се борим за Србе и мир (видео)
Вечерње новости 08.09.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у петак увече да ће посетити Косово и Метохију у суботу и недељу и да ће обићи Газиводе. Председник Србије Александар Вучић изјавио је у петак увече да ће посетити Косово и Метохију… »
Пацоли о посети Вучића: Нисмо имали избора након притиска ЕУ
Данас 07.09.2018
Министар спољих послова Косова Беџет Пацоли потврдио је да ће Александар Вучић посетити Косово, рекавши да је одлука донета вечерас и да Приштина због притиска ЕУ и савезника, није имала други избор, преноси Н1. „Њему је… »
"Новости" откривају Британски агенти режирају хаос
Вечерње новости 07.09.2018
Лондон минира одрживи споразум Срба и Албанаца о КиМ. Послали обавештајце МИ6 из Македоније да би надзирали председника. ВЕЛИКА Британија је преко своје обавештајне службе МИ6 директно укључена у распиривање тензија на КиМ и… »
Вести дана »

Данас славимо Малу Госпојину. Ево који се обичаји поштују на овај велики празник Мала Госпојина
Волим Зрењанин пре 13 минутајош 12 повезаних

Ускоро креће кошава, негде ће и да пљушти! Рхмз објавио када се време скроз мења (фото)
Ало пре 2 сатајош 10 повезаних

Хитна помоћ: У судару код Београдског сајма теже повређено петоро младих, без жртава
РТВ пре 23 минутајош 14 повезаних