Повезане вести
"Србија не треба да се меша у изборе у БиХ"
Вести онлине 08.09.2018
Српски члан Председништва БиХ Младен Иваниц́ сматра да председник РС Милорад Додик превише увлачи руководство Србије у предизборну кампању и напомиње да Србија не би требало да се меша у изборе у БиХ. Коментаришуц́и, како… »
Иванић: Србија не треба да се меша у изборе у БиХ
Спутник 08.09.2018
Српски члан Председништва БиХ Младен Иванић сматра да председник РС Милорад Додик превише увлачи руководство Србије у предизборну кампању и напомиње да Србија не би требало да се меша у изборе у БиХ. Коментаришући, како наводи… »
Иванић позвао руководство Србије да се не меша у изборе у РС
Нови магазин 08.09.2018
Српски члан Председништва БиХ Младен Иванић позвао је Србију да не дели српски народ на изборима у Републици Српској. "Мислим да руководству Србије сви ми који живимо са ове стране Дрине треба да будемо једнаки, те да не сме бити… »
Иванић: Руководство Србије да не дели народ на изборима у РС
Н1 Инфо 08.09.2018
Српски члан Председништва БиХ Младен Иванић позвао је Србију да не дели српски народ на изборима у Републици Српској. "Мислим да руководству Србије сви ми који живимо са ове стране Дрине треба да будемо једнаки, те да не сме бити… »
Иванић: Србија не треба да се меша у изборе у БиХ
РТС 08.09.2018
Српски члан Председништва БиХ Младен Иванић сматра да председник РС Милорад Додик превише увлачи руководство Србије у предизборну кампању и напомиње да Србија не би требало да се меша у изборе у БиХ. Коментаришући, како наводи… »
Вести дана »

Донације за студенте из Крагујевца, који ће пешачити до Новог Сада, прикупљају се на ПМФ-у
Глас Шумадије пре 2 сатајош 27 повезаних

Усвојено свих 48 тачака: Скупштина Србије: Посланици изгласали законе о легализацији, извршитељима, Експу...
Блиц пре 5 минутајош 46 повезаних

Све се сад видело: Русија стала у одбрану Србије и – међународног поретка
Спутник пре 2 сатајош 34 повезане

Путин руководио вежбом стратешких нуклеарних снага; Украјина напала фабрике у Дагестану и Мордовији
РТС пре 1 сатјош 97 повезаних