Povezane vesti

"Srbija ne treba da se meša u izbore u BiH"

"Srbija ne treba da se meša u izbore u BiH"

Vesti online 08.09.2018
Srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić smatra da predsednik RS Milorad Dodik previše uvlači rukovodstvo Srbije u predizbornu kampanju i napominje da Srbija ne bi trebalo da se meša u izbore u BiH. Komentarišući, kako navodi banjalučki… »
Ivanić pozvao rukovodstvo Srbije da se ne meša u izbore u RS

Ivanić pozvao rukovodstvo Srbije da se ne meša u izbore u RS

Novi magazin 08.09.2018
Srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić pozvao je Srbiju da ne deli srpski narod na izborima u Republici Srpskoj. "Mislim da rukovodstvu Srbije svi mi koji živimo sa ove strane Drine treba da budemo jednaki, te da ne sme biti podele na one koji se… »
Ivanić: Srbija ne treba da se meša u izbore u BiH

Sputnik 08.09.2018
Srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić smatra da predsednik RS Milorad Dodik previše uvlači rukovodstvo Srbije u predizbornu kampanju i napominje da Srbija ne bi trebalo da se meša u izbore u BiH. Komentarišući, kako navodi banjalučki portal… »
Ivanić: Rukovodstvo Srbije da ne deli narod na izborima u RS

Ivanić: Rukovodstvo Srbije da ne deli narod na izborima u RS

N1 Info 08.09.2018
Srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić pozvao je Srbiju da ne deli srpski narod na izborima u Republici Srpskoj. "Mislim da rukovodstvu Srbije svi mi koji živimo sa ove strane Drine treba da budemo jednaki, te da ne sme biti podele na one koji se… »

RTS 08.09.2018
Srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić smatra da predsednik RS Milorad Dodik previše uvlači rukovodstvo Srbije u predizbornu kampanju i napominje da Srbija ne bi trebalo da se meša u izbore u BiH. Komentarišući, kako navodi portal Vijesti.ba… »

Vesti dana »