Повезане вести

"Србија не треба да се меша у изборе у БиХ"

"Србија не треба да се меша у изборе у БиХ"

Вести онлине 08.09.2018
Српски члан Председништва БиХ Младен Иваниц́ сматра да председник РС Милорад Додик превише увлачи руководство Србије у предизборну кампању и напомиње да Србија не би требало да се меша у изборе у БиХ. Коментаришуц́и, како… »
Иванић: Србија не треба да се меша у изборе у БиХ

Спутник 08.09.2018
Српски члан Председништва БиХ Младен Иванић сматра да председник РС Милорад Додик превише увлачи руководство Србије у предизборну кампању и напомиње да Србија не би требало да се меша у изборе у БиХ. Коментаришући, како наводи… »
Иванић позвао руководство Србије да се не меша у изборе у РС

Иванић позвао руководство Србије да се не меша у изборе у РС

Нови магазин 08.09.2018
Српски члан Председништва БиХ Младен Иванић позвао је Србију да не дели српски народ на изборима у Републици Српској. "Мислим да руководству Србије сви ми који живимо са ове стране Дрине треба да будемо једнаки, те да не сме бити… »
Иванић: Руководство Србије да не дели народ на изборима у РС

Иванић: Руководство Србије да не дели народ на изборима у РС

Н1 Инфо 08.09.2018
Српски члан Председништва БиХ Младен Иванић позвао је Србију да не дели српски народ на изборима у Републици Српској. "Мислим да руководству Србије сви ми који живимо са ове стране Дрине треба да будемо једнаки, те да не сме бити… »

РТС 08.09.2018
Српски члан Председништва БиХ Младен Иванић сматра да председник РС Милорад Додик превише увлачи руководство Србије у предизборну кампању и напомиње да Србија не би требало да се меша у изборе у БиХ. Коментаришући, како наводи… »

Вести дана »