Povezane vesti
"Srbija ne treba da se meša u izbore u BiH"
Vesti online 08.09.2018
Srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić smatra da predsednik RS Milorad Dodik previše uvlači rukovodstvo Srbije u predizbornu kampanju i napominje da Srbija ne bi trebalo da se meša u izbore u BiH. Komentarišući, kako navodi banjalučki portal… »
Ivanić: Srbija ne treba da se meša u izbore u BiH
Sputnik 08.09.2018
Srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić smatra da predsednik RS Milorad Dodik previše uvlači rukovodstvo Srbije u predizbornu kampanju i napominje da Srbija ne bi trebalo da se meša u izbore u BiH. Komentarišući, kako navodi banjalučki portal… »
Ivanić pozvao rukovodstvo Srbije da se ne meša u izbore u RS
Novi magazin 08.09.2018
Srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić pozvao je Srbiju da ne deli srpski narod na izborima u Republici Srpskoj. "Mislim da rukovodstvu Srbije svi mi koji živimo sa ove strane Drine treba da budemo jednaki, te da ne sme biti podele na one koji se… »
Ivanić: Rukovodstvo Srbije da ne deli narod na izborima u RS
N1 Info 08.09.2018
Srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić pozvao je Srbiju da ne deli srpski narod na izborima u Republici Srpskoj. "Mislim da rukovodstvu Srbije svi mi koji živimo sa ove strane Drine treba da budemo jednaki, te da ne sme biti podele na one koji se… »
Ivanić: Srbija ne treba da se meša u izbore u BiH
RTS 08.09.2018
Srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić smatra da predsednik RS Milorad Dodik previše uvlači rukovodstvo Srbije u predizbornu kampanju i napominje da Srbija ne bi trebalo da se meša u izbore u BiH. Komentarišući, kako navodi portal Vijesti.ba… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 3 satajoš 34 povezane
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 3 satajoš 34 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 48 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 5 satijoš 31 povezana