Повезане вести

Вучић у Звечану: Шта ја треба да овде поделим пушке? Ја то нећу да радим јер би ваше породице и вас отерао у смрт! То могу да…

Вучић у Звечану: Шта ја треба да овде поделим пушке? Ја то нећу да радим јер би ваше породице и вас отерао у смрт! То могу да…

Курир 08.09.2018
Председник Србије Александар Вучић у Звечану присуствује састанку са политичким представницима Срба са Косова и Метохије. ОСТАНИТЕ УЗ КУРИРОВ БЛОГ 21.15 - Свима вама хвала који представљате наш народ што сте били све време са… »
Бизнис форум у Лепосавићу

Бизнис форум у Лепосавићу

РТС 08.09.2018
Председник Србије Александар Вучић се, након обиласка штандова у оквиру Бизнис форума, обратио и привредницима. Изразио је задовољство што је око 130 привредника учествовало у форуму, а посебно што су компаније из централне… »
Вучићевача на Бизнис форуму: Ова ракија је одушевила председника Србије!

Вучићевача на Бизнис форуму: Ова ракија је одушевила председника Србије!

Курир 08.09.2018
Највише пажње на Бизнис форуму у Лепосавићу привкла је једна флаша ракије! Наиме, мали привредници, занталије и бизнисмени са Косова и Метохије окупили су се како би колегама у делегацији, која је дошла са председником Србије… »
Почео Бизнис форум у Лепосавићу: Више од 100 привредника чека долазак Вучића

Почео Бизнис форум у Лепосавићу: Више од 100 привредника чека долазак Вучића

Курир 08.09.2018
У оквиру посете председника Србије Александра Вучића КиМ, у Лепосавићу је данас почео бизнис форум са више од 100 привредника из централне Србије и са Косова и Метохије. Канцеларија за КиМ организује Бизнис форум, у спортској… »

Вести дана »