Povezane vesti

Vučić u Zvečanu: Šta ja treba da ovde podelim puške? Ja to neću da radim jer bi vaše porodice i vas oterao u smrt! To…

Vučić u Zvečanu: Šta ja treba da ovde podelim puške? Ja to neću da radim jer bi vaše porodice i vas oterao u smrt! To…

Kurir 08.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Zvečanu prisustvuje sastanku sa političkim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije. OSTANITE UZ KURIROV BLOG 21.15 - Svima vama hvala koji predstavljate naš narod što ste bili sve vreme sa nogama na zemlji… »
Biznis forum u Leposaviću

Biznis forum u Leposaviću

RTS 08.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se, nakon obilaska štandova u okviru Biznis foruma, obratio i privrednicima. Izrazio je zadovoljstvo što je oko 130 privrednika učestvovalo u forumu, a posebno što su kompanije iz centralne Srbije pokazale… »
Vučićevača na Biznis forumu: Ova rakija je oduševila predsednika Srbije!

Vučićevača na Biznis forumu: Ova rakija je oduševila predsednika Srbije!

Kurir 08.09.2018
Najviše pažnje na Biznis forumu u Leposaviću privkla je jedna flaša rakije! Naime, mali privrednici, zantalije i biznismeni sa Kosova i Metohije okupili su se kako bi kolegama u delegaciji, koja je došla sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem… »
Počeo Biznis forum u Leposaviću: Više od 100 privrednika čeka dolazak Vučića

Počeo Biznis forum u Leposaviću: Više od 100 privrednika čeka dolazak Vučića

Kurir 08.09.2018
U okviru posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića KiM, u Leposaviću je danas počeo biznis forum sa više od 100 privrednika iz centralne Srbije i sa Kosova i Metohije. Kancelarija za KiM organizuje Biznis forum, u sportskoj hali u Leposaviću, na… »

Vesti dana »