Povezane vesti

Vučić poručio sa Gazivoda: Ideja nam je dugotrajan mir između Srba i Albanaca (foto/video)

Vučić poručio sa Gazivoda: Ideja nam je dugotrajan mir između Srba i Albanaca (foto/video)

Srbija danas 08.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se Srbima na Kosovu i Metohiji sa Gazivoda gde se nalazi u okviru posete južnoj srpskoj pokrajini. Uživo obraćanje predsednika Srbije možete pratiti na priloženom video snimku: Vučića je dočekala… »
Vučić će se na brani Gazivode prvi put obratiti gradjanima

Vučić će se na brani Gazivode prvi put obratiti gradjanima

Beta video 08.09.2018
KOSOVSKA MITROVICA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas Centar za ekologiju, Centar za razvoj sporta i Crveni krst na obali jezera Gazivode za čiju je izgradnju Vlada Srbije uložila više od 200 miliona dinara. (pokrivalice)… »
Vučić stigao na Kosovo: "Srećan sam što sam ovde, divno se osećam"(VIDEO)

Vučić stigao na Kosovo: "Srećan sam što sam ovde, divno se osećam"(VIDEO)

Prva 08.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas oko 14:15 časova stigao je na Kosovo preko administrativnog prelaza Brnjak u opštinu Zubin Potok. "Srećan sam što sam ovde, divno se osećam", rekao je Vučić prilikom obilaska Centra za ekologiju i razvoj… »
Vučić stigao na sever Kosova

Vučić stigao na sever Kosova

IndeksOnline 08.09.2018
KOSOVSKA MITROVICA – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je danas na sever Kosova nešto pre 14.30 preko administrativnog prelaza ;Brnjak u Ibarskom Kolašinu. Vučić je stigao u Zubin potok, prvo obilazi Centar za ekologiju i razvoj sporta na… »

Vesti dana »