Повезане вести

Вучић поручио са Газивода: Идеја нам је дуготрајан мир између Срба и Албанаца (фото/видео)

Вучић поручио са Газивода: Идеја нам је дуготрајан мир између Срба и Албанаца (фото/видео)

Србија данас 08.09.2018
Председник Србије Александар Вучић обратио се Србима на Косову и Метохији са Газивода где се налази у оквиру посете јужној српској покрајини. Уживо обраћање председника Србије можете пратити на приложеном видео снимку: Вучића је… »
Вучић ће се на брани Газиводе први пут обратити градјанима

Вучић ће се на брани Газиводе први пут обратити градјанима

Бета видео 08.09.2018
КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Председник Србије Александар Вучић обишао је данас Центар за екологију, Центар за развој спорта и Црвени крст на обали језера Газиводе за чију је изградњу Влада Србије уложила више од 200 милиона динара… »
Вучић стигао на север Косова

Вучић стигао на север Косова

ИндексОнлине 08.09.2018
КОСОВСКА МИТРОВИЦА – Председник Србије Александар Вучић стигао је данас на север Косова нешто пре 14.30 преко административног прелаза ;Брњак у Ибарском Колашину. Вучић је стигао у Зубин поток, прво обилази Центар за екологију и… »
Вучић стигао на Косово: "Срећан сам што сам овде, дивно се осећам"(ВИДЕО)

Вучић стигао на Косово: "Срећан сам што сам овде, дивно се осећам"(ВИДЕО)

Прва 08.09.2018
Председник Србије Александар Вучић данас око 14:15 часова стигао је на Косово преко административног прелаза Брњак у општину Зубин Поток. "Срећан сам што сам овде, дивно се осећам", рекао је Вучић приликом обиласка Центра за… »

Вести дана »