Povezane vesti
"Tresla sam se od straha": Jovana Jeremić preživela pakao, bila budna tokom carskog reza
Blic 08.09.2018
Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je na svet donela naslednicu Leu, međutim, kako saznajemo, tokom porođaja je došlo do komplikacija. Jovana koja je bila pobornik prirodnog porođaja, morala je da ode na carski rez, i ta ideja ju je preplašila. Kako bismo… »
Jovana Jeremić otkrila detalje porođaja carskim rezom: Bila sam budna! Čula sam zveckanje instrumenata, tresla sam se od…
Kurir 08.09.2018
Voditeljka Jovana Jeremić postala je majka devojčice Lee. Otkada se nalaze u ulozi roditelja, par ne može biti srećniji, međutim, dok se devojčica nije rodila, poznata mama morala je da proživi pakao. Odvajanje od supruga a zatim i neplanirani carski rez… »
Vesti dana »
Majstorija Mesija za TV špice! Svi pričaju o novoj golčini legendarnog Argentinca na Mundijalu
Telegraf pre 7 minutajoš 35 povezanih
Sučić: Rekao sam Modriću posle meča da igra kao da mu je 20 Ovo su svi parovi i termini 1/16 finala Kolumbija poslala Portugal na Hrvatsku
Sport klub pre 8 minutajoš 31 povezana
Pakleni dani ne popuštaju: Još nekoliko dana sa temperaturama do 38 stepeni
Ozon pre 42 minutajoš 12 povezanih
Danas je VIDOVDAN, praznik Svetog velikomučenika kneza Lazara i svetih srpskih mučenika Vidovdan Prema predanju crkve, uoči boja na Kosovu knezu Lazaru se javio anđeo Gospodnji, a njegove reči zabeležio je narodni pesnik: „Kojem ćeš se privoljeti carstvu
Volim Zrenjanin pre 7 minutajoš 10 povezanih
Tramp: Ako budemo primorani da s vojskom završavamo posao, Iran više neće postojati
Sputnik pre 13 minutajoš 11 povezanih