Povezane vesti
"Tresla sam se od straha": Jovana Jeremić preživela pakao, bila budna tokom carskog reza
Blic 08.09.2018
Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je na svet donela naslednicu Leu, međutim, kako saznajemo, tokom porođaja je došlo do komplikacija. Jovana koja je bila pobornik prirodnog porođaja, morala je da ode na carski rez, i ta ideja ju je preplašila. Kako bismo… »
Jovana Jeremić otkrila detalje porođaja carskim rezom: Bila sam budna! Čula sam zveckanje instrumenata, tresla sam se od…
Kurir 08.09.2018
Voditeljka Jovana Jeremić postala je majka devojčice Lee. Otkada se nalaze u ulozi roditelja, par ne može biti srećniji, međutim, dok se devojčica nije rodila, poznata mama morala je da proživi pakao. Odvajanje od supruga a zatim i neplanirani carski rez… »
Vesti dana »
Kristijan Eriksen se opet srušio na travu, prekinuta utakmica protiv Ukrajine pred Svetsko prvenstvo
Telegraf pre 1 danjoš 48 povezanih
Kriza na Bliskom istoku: Iran gađao Izrael raketama, širom zemlje odjekuju sirene
Euronews pre 1 danjoš 47 povezanih
CIK Kosova: Prema preliminarnim rezultatima Samoopredeljenje dobilo 43.43 odsto glasova
Serbian News Media pre 1 danjoš 18 povezanih
Elek glasao na izborima na KiM: Pozvao građane da u što većem broju izađu na birališta
Telegraf pre 1 danjoš 105 povezanih
Prelepe slike iz Kosovskog Pomoravlja: Složno, sa srpskim trobojkama na glasanje FOTO
B92 pre 18 satijoš 1 povezana