Povezane vesti
Dodik odbrusio marionetskim vlastima u Prištini: Da sam ja na Vučićevom mestu...
Srbija danas 09.09.2018
"Poznato je da EU i vlasti na Kosovu zajedno deluju i protiv Vučića lično!" Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je da je zabrana kretanja predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na Kosovu i Metohiji loša poruka marionetskih vlasti u Prištini… »
Dodik: Zabrana kretanja Vučiću je loša poruka
N1 Info 09.09.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je zabrana kretanja predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na Kosovu i Metohiji loša poruka, kako je kazao, marionetskih vlasti u Prištini. Dodik je ocenio da je politika predsednika Srbije "politika… »
Dodik: Da sam na Vučićevom mestu...
Sputnik 09.09.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je da je zabrana kretanja predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na Kosovu i Metohiji loša poruka marionetskih vlasti u Prištini. Dodik je istakao da je politika predsednika Srbije politika dijaloga, zbog… »
Dodik: Zabrana Vučiću loša poruka marionetske vlasti u Prištini
RTV 09.09.2018
BIHAĆ - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je da je zabrana kretanja predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na Kosovu i Metohiji loša poruka marionetskih vlasti u Prištini. Dodik je istakao da je politika predsednika Srbije politika dijaloga… »
Vesti dana »
Svake godine isto pitanje! Šta slavite? Svetog Trifuna ili Svetog Valentina – Dan zaljubljenih! Možda oba? Dan zaljubljenih ili Sveti Trifun? Da li znate ko je bio Valentin? Zbog toga je bačen u tamnicu i nad njime je izvršena smrtna kazna 14. februara.
Volim Zrenjanin pre 9 minutajoš 12 povezanih
Noć u Beogradu puna nesreća! Poginula bivša reprezentativka u udesu kod Orlovače, Hitna pomoć imala pune ruke poslana
Blic pre 1 satjoš 47 povezanih
Stiže naglo zahlađenje: Srbiji preti ova vremenska pojava, pašće i do 20 centimetara snega
Mondo pre 1 satjoš 12 povezanih
Glava Svetog Trifuna nalazi se u crkvi na Balkanu: Iz careve ćerke isterao đavola, nemilosrdno je mučen, a ovo su njegove poslednje reči
Kurir pre 1 satjoš 10 povezanih
Vučić: Važan sastanak sa Vadefulom, razgovarali smo o saradnji, putu ka EU, izazovima
RTV pre 4 minutajoš 5 povezanih