Povezane vesti
Dodik odbrusio marionetskim vlastima u Prištini: Da sam ja na Vučićevom mestu...
Srbija danas 09.09.2018
"Poznato je da EU i vlasti na Kosovu zajedno deluju i protiv Vučića lično!" Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je da je zabrana kretanja predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na Kosovu i Metohiji loša poruka marionetskih vlasti u… »
Dodik: Zabrana kretanja Vučiću je loša poruka
N1 Info 09.09.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je zabrana kretanja predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na Kosovu i Metohiji loša poruka, kako je kazao, marionetskih vlasti u Prištini. Dodik je ocenio da je politika predsednika Srbije… »
Dodik: Da sam na Vučićevom mestu...
Sputnik 09.09.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je da je zabrana kretanja predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na Kosovu i Metohiji loša poruka marionetskih vlasti u Prištini. Dodik je istakao da je politika predsednika Srbije politika dijaloga, zbog… »
Dodik: Zabrana Vučiću loša poruka marionetske vlasti u Prištini
RTV 09.09.2018
BIHAĆ - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je da je zabrana kretanja predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na Kosovu i Metohiji loša poruka marionetskih vlasti u Prištini. Dodik je istakao da je politika predsednika Srbije politika… »
Vesti dana »
Blokada mosta Slobode u Novom Sadu trajala celu noć: Studenti spavali na ulici, najavljuju da ostaju do 15 časova (foto)
Blic pre 0 minutajoš 5 povezanih
BIRODI: Oglašavanje SNS o izveštavanju RTS primer neukog i pretećeg sadržaja
Danas pre 9 satijoš 4 povezane