Повезане вести

Додик одбрусио марионетским властима у Приштини: Да сам ја на Вучићевом месту...

Додик одбрусио марионетским властима у Приштини: Да сам ја на Вучићевом месту...

Србија данас 09.09.2018
"Познато је да ЕУ и власти на Косову заједно делују и против Вучића лично!" Председник Републике Српске Милорад Додик оценио је да је забрана кретања председнику Србије Александру Вучићу на Косову и Метохији лоша порука… »
Додик: Забрана кретања Вучићу је лоша порука

Додик: Забрана кретања Вучићу је лоша порука

Н1 Инфо 09.09.2018
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је забрана кретања председнику Србије Александру Вучићу на Косову и Метохији лоша порука, како је казао, марионетских власти у Приштини. Додик је оценио да је политика… »
Додик: Да сам на Вучићевом месту...

Додик: Да сам на Вучићевом месту...

Спутник 09.09.2018
Председник Републике Српске Милорад Додик оценио је да је забрана кретања председнику Србије Александру Вучићу на Косову и Метохији лоша порука марионетских власти у Приштини. Додик је истакао да је политика председника Србије… »
Додик: Забрана Вучићу лоша порука марионетске власти у Приштини

Додик: Забрана Вучићу лоша порука марионетске власти у Приштини

РТВ 09.09.2018
БИХАЋ - Председник Републике Српске Милорад Додик оценио је да је забрана кретања председнику Србије Александру Вучићу на Косову и Метохији лоша порука марионетских власти у Приштини. Додик је истакао да је политика председника… »

Вести дана »