Povezane vesti

Veliki požar na Samosu

Veliki požar na Samosu

Studio B 09.09.2018
Vatrogasci na grčkom ostrvu Samosu pokušavaju da obuzdaju šumski požar, koji je izbio sinoć, javlja Katimerini. Kako se navodi, požar je zahvatio borovu šumu na ostrvu, a na lice mesta, odnosno u oblast Kedros na severozapadu ostrva, upućeno je 36… »
Novi požar u Grčkoj: Vatrenu stihiju na Samosu gasi 36 vatrogasaca, pet helikoptera i dva aviona (video)

Novi požar u Grčkoj: Vatrenu stihiju na Samosu gasi 36 vatrogasaca, pet helikoptera i dva aviona (video)

Telegraf 09.09.2018
U gašenju požara koji je zahvatio borovu šumu na ostrvu, učestvuju i dva aviona, a naseljena područja nisu ugrožena. Vatrogasci na grčkom ostrvu Samos pokušavaju da obuzdaju šumski požar, koji je izbio sinoć, javlja Katimerini. Kako se navodi… »
Bukti požar na omiljenom grčkom letovalištu! Gase ga pet helikoptera i dva aviona (video)

Bukti požar na omiljenom grčkom letovalištu! Gase ga pet helikoptera i dva aviona (video)

Srbija danas 09.09.2018
Požar izbio sinoć. Vatrogasci na grčkom ostrvu Samosu pokušavaju da obuzdaju šumski požar, koji je izbio sinoć, javlja Katimerini. Kako se navodi, požar je zahvatio borovu šumu na ostrvu, a na lice mesta, odnosno u oblast Kedros na severozapadu… »

Vesti dana »

Jokić: Ja na prvom mestu? Iznenađen sam, hvala svima

Jokić: Ja na prvom mestu? Iznenađen sam, hvala svima

Sport klub pre 46 minutajoš 14 povezanih
U Srbiji dan žalosti zbog tragedije na Cetinju

U Srbiji dan žalosti zbog tragedije na Cetinju

RTV pre 35 minutajoš 19 povezanih
Danas deca „vezuju“ očeve

Danas deca „vezuju“ očeve

RTK pre 46 minutajoš 7 povezanih