Povezane vesti
Video: Novakov gest o kom se govori
Mondo 10.09.2018
To je prijatelj, to je rival. Huane Martine del Potro, svaka ti čast! Dirljive scene na kraju finala US Opena. S jedne strane Novak Đoković se radovao trećem trofeju na Flešing Medouzu, 14. grend slem tituli u karijeri. S druge, Huan Martin del Potro… »
Ibrahimović: Idemoooo, Nole!
Mondo 10.09.2018
Nekako je postala tradicija da navijači na gren slem turnirima nisu Noletova "ekipa". Međutim, ako pogledamo reakcije koje su stigle preko društvenih mreža... Na rasprodatom "Artur Eš" stadion u Njujorku u noći između nedelje i ponedeljka… »
Nadao sam se da će Sampras doći: Pit, volim te, ti si moj idol
Vesti online 10.09.2018
Dodela trofeja je prošla u znaku podatka da se Đoković po broju titula na turnirima za grend slem (14) poravnao na trećem mestu s legendarnim američkim teniserom. Pošto je dobio trofej iz ruku Džona Mekinroa, još jednog proslavljenog američkog… »
Novak: Pite, volim te, ti si moj idol!
N1 Info 10.09.2018
Srpski teniser Novak Đoković kazao je posle finala US Opena da se nadao da će Pit Sampras prisustvovati tom meču. Novak je trijumfom u Njujorku dostigao legendarnog Amerikanca po broju Gren slem titula. Sada obojica imaju po 14 i dele treće mesto… »
Vesti dana »
Sudar putničkog aviona i vojnog helikoptera blizu aerodroma u Vašingtonu - najmanje 18 poginulih
RTS pre 34 minutajoš 19 povezanih
Najmanje dve osobe poginule, sedam ranjeno u ruskom napadu na grad Sumi u Ukrajini
RTV pre 29 minutajoš 2 povezane
Izrael gađao opremu Hezbolaha u južnom Libanu; Kac: IDF ostaju u Dženinu
RTS pre 29 minutajoš 2 povezane
Tramp proteruje: 30.000 migranata, šalje ih u zatvor! Šokantna odluka predsednika SAD: "Ne želim ih u našoj zemlji"
Blic pre 7 satijoš 3 povezane