Повезане вести
Видео: Новаков гест о ком се говори
Мондо 10.09.2018
То је пријатељ, то је ривал. Хуане Мартине дел Потро, свака ти част! Дирљиве сцене на крају финала УС Опена. С једне стране Новак Ђоковић се радовао трећем трофеју на Флешинг Медоузу, 14. гренд слем титули у каријери. С друге… »
Ибрахимовић: Идемоооо, Ноле!
Мондо 10.09.2018
Некако је постала традиција да навијачи на грен слем турнирима нису Нолетова "екипа". Међутим, ако погледамо реакције које су стигле преко друштвених мрежа... На распродатом "Артур Еш" стадион у Њујорку у ноћи између недеље и… »
Новак: Пите, волим те, ти си мој идол!
Н1 Инфо 10.09.2018
Српски тенисер Новак Ђоковић казао је после финала УС Опена да се надао да ће Пит Сампрас присуствовати том мечу. Новак је тријумфом у Њујорку достигао легендарног Американца по броју Грен слем титула. Сада обојица имају по 14 и… »
Надао сам се да ће Сампрас доћи: Пит, волим те, ти си мој идол
Вести онлине 10.09.2018
Додела трофеја је прошла у знаку податка да се Ђоковић по броју титула на турнирима за гренд слем (14) поравнао на трећем месту с легендарним америчким тенисером. Пошто је добио трофеј из руку Џона Мекинроа, још једног… »
Вести дана »
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 6 сатијош 4 повезане
Трамп: Зеленски није спреман да потпише мировни предлог САД, разочаран сам
РТВ пре 14 минутајош 1 повезана
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 3 сатајош 4 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; Трамп: Зеленски није спреман, разочаран сам
РТВ пре 14 минутајош 1 повезана