Повезане вести

Анабела: Побеснела:" Воле те док им требаш, онда те одбаце", изневерио је пријатељ, па му јавно одбрусила

Анабела: Побеснела:" Воле те док им требаш, онда те одбаце", изневерио је пријатељ, па му јавно одбрусила

Блиц 10.09.2018
Луна Ђогани ушла је у ријалити "Задруга 2" како би показала своје друго лице, а не оно које је публика имала прилике да види у првој сезони овог шоуа. "Задруга 2" је почела, а све најновије вести о учесницима као и новоизграђеном… »
Фризер Стефан Ашанин први напустио задругу 2 па оплео по свима: Сређивао сам Луну, а она ми ни чоколаду није донела! А онда је…

Фризер Стефан Ашанин први напустио задругу 2 па оплео по свима: Сређивао сам Луну, а она ми ни чоколаду није донела! А онда је…

Курир 10.09.2018
Фризер Стефан Ашанин у имагинаријуму је провео само три дана. До самог краја је било неизвесно да ли ће Стефан или Дарија напустити луксузно имање, али публика је одлучила да то ипак буде фризер. По изласку, Стефан је рекао да… »
Фризер Стефан Ашанин први напустио "задругу 2": Оплео по Луни, па открио детаље из ријалитија

Фризер Стефан Ашанин први напустио "задругу 2": Оплео по Луни, па открио детаље из ријалитија

Блиц 10.09.2018
Први који је напустио ријалити шоу програм "Задруга2" је фтизер Стефан Ашанин. Он је у имагинаријуму провео само три дана. "Задруга 2" је почела, а све најновије вести о учесницима као и новоизграђеном граду читајте на новој… »
Грлио је луну, а сада се десио преокрет: Фудбалер признао Станији емоције, блогерка ће полудети од љубоморе (видео)

Грлио је луну, а сада се десио преокрет: Фудбалер признао Станији емоције, блогерка ће полудети од љубоморе (видео)

Блиц 10.09.2018
Лазар Јеремић најпре је облетао око Луне Ђогани, међутим синоћ је дошло до преокрета када је одлучио да призна Станији да му се заправо она допада. "Задруга 2" је почела, а све најновије вести о учесницима као и новоизграђеном… »
"Њих двоје се и даље воле": Гаги Ђогани о Слобином уласку у "Задругу 2" и помирењу са луном

"Њих двоје се и даље воле": Гаги Ђогани о Слобином уласку у "Задругу 2" и помирењу са луном

Блиц 09.09.2018
Млада блогерка Луна Ђогани је током прве журке због бивше љубави пала у очај, а њен отац Гаги Ђогани се и даље нада да ће се она помирити са Радановићем. "Задруга 2" је почела, а све најновије вести о учесницима као и… »

Вести дана »