Повезане вести

Новак брутално, на српски начин, ућуткао безобразног навијача Дел Потра: Боље да не чујете шта му је све рекао! (ВИДЕО)

Новак брутално, на српски начин, ућуткао безобразног навијача Дел Потра: Боље да не чујете шта му је све рекао! (ВИДЕО)

Телеграф 10.09.2018
Није могао више да издржи провокације, па је реаговао бурно. Српски ас Новак Ђоковић покорио је Њујорк трећи пут у каријери и стигао до 14. Грен слем трофеја у каријери. Колико му је значио сам меч види се и по реакцији током… »
Ђоковић после освајања 14. Грен слема делио крофне у њујоршком метроу! (фото) (видео)

Ђоковић после освајања 14. Грен слема делио крофне у њујоршком метроу! (фото) (видео)

Телеграф 10.09.2018
Најбољи српски тенисер, и те како, уме да ужива и добро забави све око себе. Јутро после завршетка УС Опена шампиони Новак Ðоковић и Наоми Осака провели су у њујоршком метроу, где су путницима на једној станици делили крофне… »
Вајда: Мислио сам да су Федерер и Надал далеко

Вајда: Мислио сам да су Федерер и Надал далеко

Спутник 10.09.2018
Тренер Новака Ђоковића, Маријан Вајда, изјавио је да српски ас није далеко од рекорда Роџера Федерера по броју грен слем титула и да мисли да би могао да га надмаши. Ђоковић је победио Дел Потра 6:3, 7:6 (7:4), 6:3 и стигао до… »
Свет одушевљен Новаком: Краљ Њујорка је рођени шампион, прети Надалу, хоће све... (фото)

Свет одушевљен Новаком: Краљ Њујорка је рођени шампион, прети Надалу, хоће све... (фото)

Спутник 10.09.2018
Светски медији одушевљени су начином на који је најбољи српски тенисер Новак Ђоковић дошао до трофеја на Ју-Ес опену, односно победом над Аргентинцем Хуаном Мартином дел Потром. Локални „Њујорк тајмс“ доноси наслов „Ђоковић… »
Ђоковић победу прославио као прави Спартанац

Ђоковић победу прославио као прави Спартанац

Ноизз 10.09.2018
Меч између Новака Ђоковића и Хуана Мартина дел Потра на овогодишњем УС Опену био је између осталог доказ да се историја понавља. Осим тога што је наш тенисер освојио трећи Гренд слем на америчком тлу, поново је на трибинама… »

Вести дана »