Повезане вести

Гујон: Забрањен ми је улазак на КиМ на неодређено

Гујон: Забрањен ми је улазак на КиМ на неодређено

Вести онлине 10.09.2018
Оснивач француске хуманитарне организације "Солидарност за Косово" Арно Гујон данас је добио забрану уласка на КиМ на неодређено време. Косовска полиција (КПС) задржала је на административном пункту Мердаре француског хуманитарца… »
Косовска полиција отела телефон Гујону и забранила му улазак

Косовска полиција отела телефон Гујону и забранила му улазак

Политика 10.09.2018
Из Приштине је дошла посебна безбедносна екипа која ме је испитивала као да сам терориста, каже француски хуманитарац, који је спречен да однесе помоћ за народну кухињу у Прековцу код Новог Брда. Привремене косовске институције… »
Гујон: Саслушање и претње пре забране уласка на Косово

Гујон: Саслушање и претње пре забране уласка на Косово

РТС 10.09.2018
Француски хуманитарац Арно Гујон, којем је на неодређено време забрањен улазак на Косово, каже за РТС да га је косовска полиција претресала "као криминалца" и да је саслушаван три сата. Рекли су ми да ће, као што ја "прљам"… »
Гујону забрањен улазак на Косово

Гујону забрањен улазак на Косово

РТС 10.09.2018
Косовска полиција забранила је француском хуманитарцу Арноу Гујону на неодређено време улазак на Косово, пошто је претходно без образложења задржан на административном пункту Мердаре, јавља извештач РТС-а. Француски хуманитарац… »
Скандал на мердару Гујон: Забрањен ми је улазак на КиМ на неодређено

Скандал на мердару Гујон: Забрањен ми је улазак на КиМ на неодређено

Вечерње новости 10.09.2018
Поред оснивача француске хуманитарне организације "Солидарност за Косово", полиција тзв. Косова задржала је и двојицу активиста хумантиране организације "Срби за Србе" БЕОГРАД - Оснивач француске хуманитарне организације… »
Косовска полиција пустила Гујона, али га вратила у Србију! Француском хуманитарцу забрањен улазак на Косово

Косовска полиција пустила Гујона, али га вратила у Србију! Француском хуманитарцу забрањен улазак на Косово

Курир 10.09.2018
Франуски хуманитарац Арно Гујон, кога је данас задржала косовска полиција приликом преласка административног прелаза Мердаре, враћен је у Србију са забраном уласка на Косово. Како Курир сазнаје, косовска полиција их је држала три… »
Француски хуманитарац очајан после забране уласка на космет Гујон: Специјалци из Приштине 3 сата су ме држали због српске…

Француски хуманитарац очајан после забране уласка на космет Гујон: Специјалци из Приштине 3 сата су ме држали због српске…

Курир 10.09.2018
Француски хуманитарац Арно Гујон рекао је да му је без образложења и било каквог рока забрањен улазак на Косово и Метохију. Раније је јављено да су припадници косовске полиције навели да он нема дозволу за посету, према… »
Француски хуманитарац Арно Гујон задржан на Мердару

Француски хуманитарац Арно Гујон задржан на Мердару

Дневник 10.09.2018
ПРИШТИНА: Оснивач француске хуманитарне организације “Солидарност за Косово” Арно Гујон је задржан је на административном пункту Мердаре због тврдње косовске полиције да нема дозволу за посету Косову. Поред Гујона, косовска… »
Срамота! Косовска полиција задржала Арно Гујона на пункту Мердаре! Француском хуманитарцу који помаже Србима не дају да уђе на…

Срамота! Косовска полиција задржала Арно Гујона на пункту Мердаре! Француском хуманитарцу који помаже Србима не дају да уђе на…

Курир 10.09.2018
Косовска полиција задржала је на административном пункту Мердаре француског хуманитарца Арно Гујона. Осим Гујона, косовска полиција задржала је и двојицу активиста хуманитарне организације "Срби за Србе". Припадници косовске… »

Вести дана »