Povezane vesti
Savez za Srbiju je isuviše desničarski i konzervativan
Danas 10.09.2018
Miroslav Vasin, predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke, za Danas o Savezu za Srbiju Glasao sam protiv ulaska DS u SZS isključivo iz razloga što su u njemu izrazito desno orijentisane političke stranke Dveri i Zdrava Srbija, čiji su programi u… »
Lider vojvođanskih demokrata protiv Obradovića i Stamatovića
Telegraf 10.09.2018
iskreno se zalažem za ujedinjenje građanski orijentisanih i socijaldemokratskih snaga u Srbiji i mislim da bi one činile jedna snažan politički blok - izjavio je Miroslav Vasin. Predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke Miroslav Vasin izjavio je… »
Vasin: Zbog Dveri sam glasao protiv ulaska DS u Savez
N1 Info 10.09.2018
Predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke Miroslav Vasin izjavio je da je glasao protiv ulaska DS u Savez za Srbiju zato što su u njemu izrazito desno orijentisane političke stranke, Dveri i Zdrava Srbija, čiji su programi u svim svojim tačkama… »
Vesti dana »

Veliki požar kod Novog Sada: Vatra gutala fabriku i salaš, vatrogasci sprečili širenje plamena (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 1 minutjoš 35 povezanih

Demostracije ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu - prisutna i policija
RTS pre 6 minutajoš 58 povezanih

Zvezda igra za čudo na vrućem Kipru, „biti ili ne biti“ u borbi za Ligu šampiona
Nova pre 31 minutajoš 21 povezana

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 7 satijoš 32 povezane

Zvezdi doneo titulu i Evroligu, sada je opet tu: Novi početak crveno-belih sa Milanom Tomićem
Mondo pre 3 satajoš 28 povezanih