Povezane vesti
Savez za Srbiju je isuviše desničarski i konzervativan
Danas 10.09.2018
Miroslav Vasin, predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke, za Danas o Savezu za Srbiju Glasao sam protiv ulaska DS u SZS isključivo iz razloga što su u njemu izrazito desno orijentisane političke stranke Dveri i Zdrava Srbija, čiji su… »
Lider vojvođanskih demokrata protiv Obradovića i Stamatovića
Telegraf 10.09.2018
iskreno se zalažem za ujedinjenje građanski orijentisanih i socijaldemokratskih snaga u Srbiji i mislim da bi one činile jedna snažan politički blok - izjavio je Miroslav Vasin. Predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke Miroslav Vasin… »
Vasin: Zbog Dveri sam glasao protiv ulaska DS u Savez
N1 Info 10.09.2018
Predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke Miroslav Vasin izjavio je da je glasao protiv ulaska DS u Savez za Srbiju zato što su u njemu izrazito desno orijentisane političke stranke, Dveri i Zdrava Srbija, čiji su programi u svim svojim… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 1 satjoš 7 povezanih
Ovo je pobednik "montesonga": On će predstavljati Crnu Goru na "Evroviziji", a svi bruje o pesmi
Blic pre 2 satajoš 3 povezane
Na mestu gde je ubijen tinejdžer (17) vladaju muk i tišina: Leskovčani nemi od šoka: "Bio je baš, baš dobar dečak" (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Vučinić: Papović nije član SNS, u Skupštinu Novog Sada stigao zahtev za razrešenje
Blic pre 5 satijoš 2 povezane