Povezane vesti
Bekuta pred odlazak na snimanje "Zvezda Granda" progovorila o dolasku Đorđa Davida u žiri, pa uputila javno obećanje…
Telegraf 10.09.2018
Ana je oduševljeno primila vest da je novi član žirija roker, Đorđe David. U ponedeljak 10. septembra snima se prva emisija nove sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a umesto Anu Bekutu uhvatili smo dok se spremala u salonu čuvenog… »
Đorđe David progovorio o dolasku u Zvezde Granda umesto Lukasa: Ovo će biti ozbiljna bitka, a saveti članova žirija mi ne…
Telegraf 10.09.2018
- Samo ću vam reći da je to novo takmičenje napravljeno tako da nećemo mi kao članovi žirija biti u centru pažnje, nego će u centru pažnje pod jedan biti kandidati - otkrio nam je Đorđe David. Cenjeni muzičar Đorđe David novi je član… »
Vesti dana »

Poginuo padobranac (41): Tragedija na vojnom aerodromu u Nišu, oglasilo se Ministarstvo odbrane: Umro nakon povrede tokom padobranskog skoka
Blic pre 8 satijoš 2 povezane

Vučić o sastanku sa Martom Kos: Naglasio sam našu punu spremnost da ubrzamo reforme
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Ove delove Srbije pogodiće pljusak: Prognoza za prvomajske praznike: Evo gde će biti čak 30 stepeni
Blic pre 8 satijoš 2 povezane

Indijski premijer: Vojska ima punu slobodu da reaguje na napad u Kašmiru
Danas pre 7 satijoš 1 povezana