Повезане вести
Фенати се извинио због инцидента: Направио сам сраман гест, нисам био човек!
Вечерње новости 10.09.2018
Јутрос, када ми се све разбистрило, пожелео сам да је све то био само лош сан - рекао је италијански мотоциклиста који је током трке покушао да притисне кочницу ривалу Стефану Манцију. Италијански мотоциклиста Романо Фенати… »
Мото 2: Скандал, стиснуо кочницу ривалу у брзини (видео)
Дневник 10.09.2018
Познато је да такмичари на мото тркама понекад немају скрупула да би дошли до победе. Користе сте свим могућим триковима када су у прилици. Али, заиста невероватна сцена виђена је у недељу, на трци за Велику награду Сан Марина… »
Дупли отказ за "лудака" Фенатија!
Спортске.нет 10.09.2018
Помрачење свести које је Романо Фенати доживео током недељне трке у Мото2 шампионату коштало је младог Италијана уговора у Маринели Снајперс тиму. Инцидент који се догодио на јучерашњој трци у Мото2 шампионату у Сан Марину… »
Вести дана »
Трамп неће састанак са Путином док не буде сигуран о постизању договора за Украјину
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
(Фото) састанак у председничком авиону: Ево шта је Трамп рекао катарском емиру: Не знам шта је важније, бити вољен или поштован?
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Стравична саобраћајна несрећа на новом Београду: Троје погинулих у судару два аутомобила први снимак са лица места
Курир пре 24 минутајош 5 повезаних
(ВИДЕО) Погледајте како је Борусија Дортмунд дошла до победе у надокнади времена
Данас пре 6 сатијош 1 повезана