Повезане вести
Стравични детаљи убиства! Када су га пронашли старац уопште није имао лице Отац малолетника: Мој син то није могао да уради…
Курир 11.09.2018
Рекла сам комшиници да се мој Жива неће вратити и да га је сигурно убио тај проблематични дечак који га је стално малтретирао, прича Цвета Милетић (86). Сањала сам мог сина Живу прво вече кад је нестао. Сањам ја њега да ми се… »
"Нисам хтео да га убијем" Малолетник који је оставио старца да умре везан за дрво на саслушању рекао да се "само играо"
Пресс 11.09.2018
"Мало сам се играо и зезао са чика Живом, волео сам да га задиркујем јер је луд, али нисам хтео да га убијем", рекао је В.К. (14) из Сремских Карловаца, који је ухапшен због сумње да је комшију Живослава Живу Милетића (64) везао… »
Везао га пертлама за дрво и оставио да умре: Малолетнику одређен притвор након стравичне смрти мушкарца
Блиц 11.09.2018
Малолетник В.К. (14) из Сремских Карловаца који је ухапшен јуче због сумње да је несрећног Живослава Милетића (64) везао за дрво у багремику поред Сремских Карловаца и оставио га да умре саслушан је синоћ код судије за… »
Малолетник у Карловцима везао у шуми човека и оставио га да умре
Дневник 11.09.2018
Новосадска полиција ухапсила је једног малолетника из Сремских Карловаца осумњиченог за убиство, саопштило је јуче Министарство унутрашњих послова. Како „Дневник” незванично сазнаје, малолетник, који има 14 година и… »
Сурово: Малолетник везао за дрво болесног човека и оставио га да умре
Блиц 10.09.2018
Малолетник В. К. (14) из Сремских Карловаца ухапшен је због сумње да је несрећног Живослава Милетића (64) везао за дрво у багремику поред Сремских Карловаца и оставио га да умре. Кобан догађај десило 31. августа, када је В. К… »
Вести дана »
Мали: Србија чврсто на путу ка ЕУ; Билчик: Београд и Западни Балкан све важнији на мапи инвеститора
РТС пре 28 минутајош 17 повезаних
Временска прогноза за Србију 9. децембра 2025: магла ујутру, претежно сунчано током дана
Наслови.аи пре 54 минутајош 17 повезаних
Србија ће бити друга Швајцарска кад се реши то питање! Грађани о легализацији: Раније је поступак био сачувај, Боже! Сад је све олакшано (видео)
Ало пре 27 минутајош 29 повезаних
Власти издале упозорење: Могућ мега-земљотрес; Спремите планове евакуације, залихе хране и воде ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 1 сатјош 16 повезаних