Povezane vesti
Stravični detalji ubistva! Kada su ga pronašli starac uopšte nije imao lice Otac maloletnika: Moj sin to nije mogao da uradi…
Kurir 11.09.2018
Rekla sam komšinici da se moj Živa neće vratiti i da ga je sigurno ubio taj problematični dečak koji ga je stalno maltretirao, priča Cveta Miletić (86). Sanjala sam mog sina Živu prvo veče kad je nestao. Sanjam ja njega da mi se vratio. Odmah sam… »
"Nisam hteo da ga ubijem" Maloletnik koji je ostavio starca da umre vezan za drvo na saslušanju rekao da se "samo igrao"
Press 11.09.2018
"Malo sam se igrao i zezao sa čika Živom, voleo sam da ga zadirkujem jer je lud, ali nisam hteo da ga ubijem", rekao je V.K. (14) iz Sremskih Karlovaca, koji je uhapšen zbog sumnje da je komšiju Živoslava Živu Miletića (64) vezao za drvo i onda ga… »
Vezao ga pertlama za drvo i ostavio da umre: Maloletniku određen pritvor nakon stravične smrti muškarca
Blic 11.09.2018
Maloletnik V.K. (14) iz Sremskih Karlovaca koji je uhapšen juče zbog sumnje da je nesrećnog Živoslava Miletića (64) vezao za drvo u bagremiku pored Sremskih Karlovaca i ostavio ga da umre saslušan je sinoć kod sudije za maloletnike Višeg Suda u… »
Maloletnik u Karlovcima vezao u šumi čoveka i ostavio ga da umre
Dnevnik 11.09.2018
Novosadska policija uhapsila je jednog maloletnika iz Sremskih Karlovaca osumnjičenog za ubistvo, saopštilo je juče Ministarstvo unutrašnjih poslova. Kako „Dnevnik” nezvanično saznaje, maloletnik, koji ima 14 godina i problematičnog je… »
Surovo: Maloletnik vezao za drvo bolesnog čoveka i ostavio ga da umre
Blic 10.09.2018
Maloletnik V. K. (14) iz Sremskih Karlovaca uhapšen je zbog sumnje da je nesrećnog Živoslava Miletića (64) vezao za drvo u bagremiku pored Sremskih Karlovaca i ostavio ga da umre. Koban događaj desilo 31. avgusta, kada je V. K., kako se zasad sumnja… »
Vesti dana »
BLOG: Studenti stigli u Inđiju, dočekani vatrometom, puni utisaka
N1 Info pre 58 minutajoš 56 povezanih
Studenti objavili detaljan vodič za blokiranje mostova u Novom Sadu: Prvi put biće održan i građanski plenum
Nova pre 1 satjoš 43 povezane
Uživo nema preživelih u sudaru aviona i helikoptera! Porodice u suzama, objavljena imena šestoro stradalih sportista! Obratio se Tramp (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 119 povezanih
Izrael pustio iz zatvora Palestince u okviru treće runde razmene za taoce u pojasu Gaze
Beta pre 4 satijoš 34 povezane