Povezane vesti
Kurc protiv Orbana: Austrija za kažnjavanje Mađarske zbog antimigrantske politike
Kurir 11.09.2018
BEČ - Austrija će u Evropskom parlamentu podržati aktiviranje člana 7 protiv Mađarske, izjavio je danas austrijski kancelar Sebastijan Kurc. Kurc se u intervjuu austrijskoj državnoj televizij ORF jasno distancirao od mađarskog premijera Viktora Orbana i… »
Štrahe pozvao Orbana u zajedničku frakciju: Ako te neće stari blok u Evropskom parlamentu, mi te hoćemo!
Kurir 11.09.2018
BEČ - Unutar Evropske narodne partije (EPP), frakcije u Evropskom parlamentu, sve je glasnija kritika na račun vladajuće Fides mađarskog premijera Viktora Orbana, zbog čega je austrijski vicekancelar i lider Slobodarske partije Austrije (FPO)… »
Štrahe: Ako EPP neće Orbana, mi hoćemo
Vesti online 11.09.2018
Unutar Evropske narodne partije (EPP) sve je glasnija kritika na račun vladajuće "Fides" mađarskog premijera Viktora Orbana zbog čega je austrijski vicekancelar i lider Slobodarske partije Austrije (FPO) Hajnc-Kristijan Štrahe ponudio zajedničku frakciju… »
Vesti dana »

"Uf, kako bih ja voleo tu novinu da vidim!" Deka Vukosav (105) u brzom vozu za Suboticu (foto)
Blic pre 29 minutajoš 61 povezana

Vučić: Tražimo rešenje da katakombe ispod stare železničke stanice u Beogradu predstavimo građanima
Beta pre 3 satajoš 29 povezanih

Putevi blokirani kod Valjeva, sela bez struje i signala, saobraćaj stoji! Sneg napravio velike probeme
Telegraf pre 18 minutajoš 158 povezanih

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 24 minutajoš 24 povezane