Повезане вести
Марадона: Био сам болестан, нисам знао шта је јастук...
Н1 Инфо 11.09.2018
Легендарни Аргентинац Дијего Армандо Марадона истакао је да је прихватио понуду да буде тренер мексичког друголигаша Дорадоса из Синалое како би се вратио нормалном животу. Један од најбољих фудбалера у историји дуго времена је… »
Исповест дијега арманда марадоне: Био сам болестан 14 година, нисам знао за јастук (видео)
Хот спорт 11.09.2018
Легендарни аргентински фудбалер Дијего Марадона рекао је данас да је спреман да се скраси, након што је постао нови тренер мексичког друголигаша Дорадоса. Марадона, који је био зависник од дроге и алкохолизма, морао је ове године… »
Представљен Марадона: Када сам оставио дрогу пре 15 година многи су рекли да нећу знати шта да радим са собом
Моззарт спорт 11.09.2018
"У то време ходао сам уназад", каже један од најбољих фудбалера у историји. Писали смо већ да је Дијего Армандо Марадона нови тренер Дорадос де Синалое, друголигаша из Мексика. Сада је један од најбољих фудбалера у историји и… »
Марадона у Мексику због здравог живота
Мондо 11.09.2018
"Желим да дам Дорадосу оно што сам изгубио док сам био болестан. Био сам болестан 14 година. Сада желим да гледам сунчеву светлост, желим да одлазим ноћу на спавање", изјавио славни Аргентинац. "Спреман сам да се скрасим", рече… »
Вести дана »
Лопандић (СРЦЕ): „Вучић неће испунити обећање о отварању Кластера 3, Србија није на европском путу“
Сербиан Невс Медиа пре 3 минутајош 16 повезаних
Хитна помоћ: Три особе тешко повређене у четири саобраћајне незгоде синоћ у Београду
НИН пре 3 минутајош 13 повезаних