Povezane vesti
Proglašeno vanredno stanje u Harareu zbog kolere
Radio 021 11.09.2018
Ministar zdravlja Zimbabvea Obadiah Mojo rekao je da je u prestonici Harareu proglašeno vanredno stanje zbog kolere pošto je 20 ljudi umrlo od te bolesti. Broj umrlih u Harareu je podstakao strahove od ponovnog izbijanja epidemije u kojoj je umrlo više… »
Zbog kolere u Zimbabveu proglašeno vanredno stanje
Nova ekonomija 11.09.2018
Ministar zdravlja Zimbabvea Obadiah Mojo rekao je da je u prestonici Harareu proglašeno vanredno stanje zbog kolere pošto je 20 ljudi umrlo od te bolesti. Broj umrlih u Harareu je podstakao strahove od ponovnog izbijanja epidemije u kojoj je umrlo više… »
Kolera u Zimbabveu, proglašeno vanredno stanje
N1 Info 11.09.2018
Epidemija kolere u Harareu – 20 umrlih, 2.000 zaraženih
RTS 11.09.2018
U Harareu, prestonici Zimbabvea, proglašena je epidemija kolere nakon što je broj umrlih porastao na 20, dok se više od 2.000 ljudi zarazilo pijući kontaminiranu vodu, kaže ministar zdravlja Obadiah Mojo. "Proglašavamo vanrednu situaciju u Harareu. To će… »
Vanredno stanje u Zimbabveu pošto je 20 ljudi umrlo od kolere
Novi magazin 11.09.2018
Vesti dana »

Studenti Filozofskog: Ispiti mogu da se održe u zgradi fakulteta, ako se policija povuče
Beta pre 17 minutajoš 32 povezane

Protest ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu u 15 sati: Studenti na plenumu, odlučuju o odgovoru dekanu
Nova pre 3 satajoš 35 povezanih

Ponovo odložene američke sankcije NIS-u! Đedović: Uspeli smo da sačuvamo energetsku sigurnost
Blic pre 7 minutajoš 41 povezana

Počeo Evrobasket: Britanci nemoćni protiv Litvanije, Portugalci iznenadili
BBC News pre 42 minutajoš 32 povezane

Pakleni talas udara Srbiju! 40 stepeni, a onda kreće prava kataklizma i oluje!
Alo pre 1 satjoš 44 povezane