Povezane vesti
Proglašeno vanredno stanje u Harareu zbog kolere
Radio 021 11.09.2018
Ministar zdravlja Zimbabvea Obadiah Mojo rekao je da je u prestonici Harareu proglašeno vanredno stanje zbog kolere pošto je 20 ljudi umrlo od te bolesti. Broj umrlih u Harareu je podstakao strahove od ponovnog izbijanja epidemije u kojoj je umrlo više… »
Zbog kolere u Zimbabveu proglašeno vanredno stanje
Nova ekonomija 11.09.2018
Ministar zdravlja Zimbabvea Obadiah Mojo rekao je da je u prestonici Harareu proglašeno vanredno stanje zbog kolere pošto je 20 ljudi umrlo od te bolesti. Broj umrlih u Harareu je podstakao strahove od ponovnog izbijanja epidemije u kojoj je umrlo više… »
Vanredno stanje u Zimbabveu pošto je 20 ljudi umrlo od kolere
Novi magazin 11.09.2018
Epidemija kolere u Harareu – 20 umrlih, 2.000 zaraženih
RTS 11.09.2018
U Harareu, prestonici Zimbabvea, proglašena je epidemija kolere nakon što je broj umrlih porastao na 20, dok se više od 2.000 ljudi zarazilo pijući kontaminiranu vodu, kaže ministar zdravlja Obadiah Mojo. "Proglašavamo vanrednu situaciju u Harareu… »
Kolera u Zimbabveu, proglašeno vanredno stanje
N1 Info 11.09.2018
Vesti dana »

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Zelenski: Ukrajina spremna na obustavu napada na infrastrukturu u Rusiji
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 4 satijoš 2 povezane