Povezane vesti

Proglašeno vanredno stanje u Harareu zbog kolere

Proglašeno vanredno stanje u Harareu zbog kolere

Radio 021 11.09.2018
Ministar zdravlja Zimbabvea Obadiah Mojo rekao je da je u prestonici Harareu proglašeno vanredno stanje zbog kolere pošto je 20 ljudi umrlo od te bolesti. Broj umrlih u Harareu je podstakao strahove od ponovnog izbijanja epidemije u kojoj je umrlo više… »
Zbog kolere u Zimbabveu proglašeno vanredno stanje

Zbog kolere u Zimbabveu proglašeno vanredno stanje

Nova ekonomija 11.09.2018
Ministar zdravlja Zimbabvea Obadiah Mojo rekao je da je u prestonici Harareu proglašeno vanredno stanje zbog kolere pošto je 20 ljudi umrlo od te bolesti. Broj umrlih u Harareu je podstakao strahove od ponovnog izbijanja epidemije u kojoj je umrlo više… »
Vanredno stanje u Zimbabveu pošto je 20 ljudi umrlo od kolere

Vanredno stanje u Zimbabveu pošto je 20 ljudi umrlo od kolere

Novi magazin 11.09.2018
Epidemija kolere u Harareu – 20 umrlih, 2.000 zaraženih

Epidemija kolere u Harareu – 20 umrlih, 2.000 zaraženih

RTS 11.09.2018
U Harareu, prestonici Zimbabvea, proglašena je epidemija kolere nakon što je broj umrlih porastao na 20, dok se više od 2.000 ljudi zarazilo pijući kontaminiranu vodu, kaže ministar zdravlja Obadiah Mojo. "Proglašavamo vanrednu situaciju u Harareu… »
Kolera u Zimbabveu, proglašeno vanredno stanje

Kolera u Zimbabveu, proglašeno vanredno stanje

N1 Info 11.09.2018

Vesti dana »