Повезане вести

Ђоковић је најбољи на свету

Ђоковић је најбољи на свету

Политика 11.09.2018
Федерер има рекордних 20 гренд слемова само зато што на почетку керијере није имао ко да му парира. – Од 2011. скор је следећи: Ђоковић 13, Надал осам, Федерер четири. Ако је ово златна ера тениса – као што стручњаци листом кажу… »
Дел Потро: Фрустриран због Велике четворке? Не, поносан сам

Дел Потро: Фрустриран због Велике четворке? Не, поносан сам

Н1 Инфо 11.09.2018
Аргентински тенисер Хуан Мартин дел Потро поносан је што има прилику да игра у време "Велике четворке" и уопште му није криво што су му Новак Ђоковић, Рафаел Надал, Роџер Федерер и Енди Мари препустили само једну Грен слет… »
Делпо: Новак је здрав, има одличан тим и може да обара рекорде

Делпо: Новак је здрав, има одличан тим и може да обара рекорде

Вести онлине 11.09.2018
Аргентински тенисер Хуан Мартин дел Потро рекао је да је поносан што игра у доба великана светског тениса попут Ђоковића, Федерера, Надала и Марија. Делпо је у недељу изгубио финале УС опена који је освојио 2009. године и од… »
Скромни Дел Потро: "Играм у Новаковој ери и то ми је довољно!"

Скромни Дел Потро: "Играм у Новаковој ери и то ми је довољно!"

Спортске.нет 11.09.2018
Невероватан комплимент аргентинског аса. Српски тенисер Новак Ђоковић освојио је недавно свој 14. грен слем турнир пошто је у финалу УС Опена савладао Хуана Мартина Дел Потра. Управо је Аргентинац изнео низ комплимената свом… »
Нека се спреми Рафаел Надал

Нека се спреми Рафаел Надал

Данас 11.09.2018
Освајањем трећег УС опена Новак Ђоковић сустигао Пита Сампраса са 14 гренд слем титула Ноћ за памћење у Њујорку. Чак је и киша порадила на томе да влажност ваздуха буде подношљивија за финалисте УС опена; у три сета – 6:3… »
Марјан Вајда: Ђоковић је поново онај стари

Марјан Вајда: Ђоковић је поново онај стари

Хот спорт 11.09.2018
Марјан Вајда, тренер Новака Ђоковића, рекао је да српски тенисер поново игра свој најбољи тенис, и да по броју освојених гренд слем трофеја сустиже Роџера Федерера и Рафаела Надала. Ђоковић је рано јутрос освојио 14. гренд слем… »

Вести дана »