Повезане вести
Вреле сцене мине и јовице у кревету: С њим је преварила дечка, покајала се па навалила без кочница! Пар није обуздавао…
Курир 11.09.2018
Мина Врбашки је, након покајања, ипак наставила са Јовицом Путниковић, а када су отишли у кревет нису могли да сузбију страсти. Наиме, Мина и Јовица су након разговора отишли у спаваћу собу, а врела акција је трајала неко време… »
Горко се покајала што је њега преварила! Плаче и моли, само да му чује глас: Огласио се Минин бивши, у три речи је одувао!…
Курир 11.09.2018
Иако је пред сам улазак у "Задругу 2" Мина Врбашки сваки секунд времена проводила са Игором Терзићем, на самом почетку ријалитија зближила се с Јовицом Путниковићем па преварила дечка наочиглед свих. Осамивши се с Александром… »
Паника у Задрузи! Купатило пуно крви! Луна хладна као шприцер, стајала поред и огледала се (видео)
Курир 11.09.2018
У првој сезони ријалитија камере су мотриле и на тоалете укућана, како би се у сваком тренутку знало ко је где, те шта ради. Изгледа да ће се то догодити и у "Задрузи 2", јер је већ током шестог дана ријалитија пронађена… »
Крв у "задрузи": Сви у паници, окупили се око локве, а само је она ћутала
Блиц 11.09.2018
Задругари су се нашли у паници када су угледали крв у купатилу, и док су сви у шоку посматрали шта се дешабва Луна Ђогани се очигледно није потресла па се огледала у непосредној близини. "Задруга 2" је почела, а све најновије… »
Врела акција у кревету: Мина и Јовица нису могли да обуздају страсти, кочнице им скроз попустиле
Блиц 11.09.2018
Мина Врбашки је, након покајања, ипак наставила са Јовицом Путниковић, а када су отишли у кревет нису могли да сузбију страсти. "Задруга 2" је почела, а све најновије вести о учесницима као и новоизграђеном граду читајте на… »
Мирко без силикона у уснама и са косом: Учесник "Задруге 2" некад изгледао потпуно другачије
Блиц 11.09.2018
Мирко Гаврић је већ данима тема бројних полемика у "Задрузи 2", а након што је проговорио о корекцији усана, мног су причали о његовој сексуалности. Међутим, мало ко се сећа како је Гаврић изгледао на самом почетку каријере… »
Гризе је савест Мина се покајала због секса са Јовицом: Игоре, волим те, криво ми је што сам имала било шта са њим (видео)
Вечерње новости 11.09.2018
Ја не могу овде да будем сама, баш ми не прија самоћа овде, осећам се запостављено, али ипак не видим мене и њега заједно - рекла је Врбашки. МЛАДА Мина Врбашки је одмах по уласку у Задругу 2 остварила мало приснији однос са… »
Већ се покајала: Мина преварила дечка, а њено оправдање многе разбеснело
Блиц 11.09.2018
Мина Врбашки је одмах по уласку у ''Задругу 2'' преварила дечка кога је напољу оставила. Она је размењивала нежности са Јовицом Путниковићем, али данас се ипак кајала због преваре, па готово заплакала док је причала о дечку… »
Посвађали се око пара: Станија и Мц Даниро направили скандал, а ево шта се крије иза целе приче
Блиц 11.09.2018
Станија Добројевић и МЦ Дамиро су имали жестоку свађу након што је репер тврдио да га је она преварика и није одрадила заједничке наступе, па је он остао без новца. Сада се огласила Станијина ПР служба па изнела њихову страну… »
Миљана испричала прави разлог због ког не доји сина: Нема више млека и каже да је то и боље (видео)
Блиц 11.09.2018
Миљана Кулић се опустила са задругарима па им испричала све о свом сину Жељку, који време углавном проводи са дадиљом која је специјално доведена због њега. Она је тада испричала и зашто га више не доји. "Задруга 2" је… »
Миљана открила прави разлог зашто више не доји Жељка: Ријалити мајка сада нема више млека, а признаје да је то боље! (видео)…
Курир 11.09.2018
Миљана Кулић причала је о беби Жељку, који се заједно са дадиљом налази у посебној кући у "Задрузи". Прва ријалити мајка испричала је да тренутно не доји Жељка, а за то има добре разлоге. "Нико не може да ми забрани да му… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Локални избори у Мионици, Неготину, Сечњу: Прекинут „бугарски воз” и откривен напредњачки штаб за плаћање гласова
Нова пре 7 минутајош 43 повезане
Одличне вести за Србију: "Орлови" јачи за два евролигашка играча пред Босну и Херцеговину
Вечерње новости пре 32 минутајош 32 повезане
АМСС: Мокри коловози и опасност од одрона на путевима у планинским деловима
Данас пре 1 сатјош 19 повезаних
Пред меч јавили да је Никола Јокић повређен: онда је одиграо партију за памћење
Мондо пре 1 сатјош 27 повезаних
Тешка несрећа на ауто-путу “Милош Велики”: Страдала беба, двоје тешко повређено
Озон пре 27 минутајош 49 повезаних