Povezane vesti
Zimonjić pred meč sa Indijom: Bolji smo u singlu!
Večernje novosti 11.09.2018
Momci odlično treniraju, svi se maksimalno trude. Na nama je da se do petka što bolje adaptiramo - kaže selektor Dejvis kup reprezentacije. TENISKA Dejvis kup reprezentacija Srbije od ponedeljka u Kraljevu, pod nadzorom selektora Nenada Zimonjića… »
Dušan Lajović: Uželeo sam se reprezentacije, podjednako se spremamo za svakog rivala
Hot sport 11.09.2018
Vođa „mladih lavova“ srpskog tenisa. Funkciju prvog reketa reprezentacije Srbije 56. teniser sveta Dušan Lajović će nositi peti put u njegovoj karijeri, prvi put u Kraljevu. Meč plej ofa, borba za opstanak u Svetskoj grupi, sudar sa selekcijom… »
Lajović: „Možda je ovo jedan od poslednjih mečeva koje ćemo igrati kod kuće"
Dnevnik 11.09.2018
Funkciju prvog reketa reprezentacije Srbije 56. teniser sveta Dušan Lajović će nositi peti put u njegovoj karijeri, prvi put u Kraljevu. Meč plej ofa, borba za opstanak u Svetskoj grupi, sudar sa selekcijom Indije. Pred Srbijom je isti zadatak kao i… »
Lajović pred Indiju: Možda igramo poslednji put kod kuće...
Večernje novosti 11.09.2018
Srpski teniser Dušan Lajović, prvi adut reprezentacije protiv Indije za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa, rekao je da svi u ekipi imaju veliki motiv. Srpski teniser Dušan Lajović, prvi adut reprezentacije protiv Indije za opstanak u Svetskoj… »
Vesti dana »

Dvojica dečaka napala dete (12) u Skejt parku kod "ušća": Oglasio se MUP: Događaj nije povezan sa blokadom Brankovog mosta
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Ovo je bio lov na veštice": Tramp o skandalu koji je uzdrmao Belu kuću, dotakao se i ostavke ministra odbrane: "On nije imao nikakve veze sa ovim"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 3 satajoš 4 povezane

Određen mu pritvor do 30 dana: Pretresli mu stan na Novom Beogradu i pronašli drogu
Kurir pre 20 minutajoš 1 povezana