Povezane vesti
Imlek poklonio dečije igralište Beogradu
Danas 11.09.2018
U okviru velike društveno odgovorne akcije kompanije Imlek, „Moja Kravica – Rasti srećno“, u Beogradu je, u saradnji sa gradom Beogradom i JP Ada Ciganlija, izgrađeno najmodernije dečije igralište. Najmlađi stanovnici prestonice od sada imaju priliku da… »
Imlek poklonio dečije igralište na Adi Ciganliji
Večernje novosti 11.09.2018
U okviru društveno odgovorne akcije kompanije Imlek, "Moja kravica - Rasti srećno", na Adi Ciganliji je, u saradnji sa Gradom Beogradom i JP "Ada Ciganlija", izgrađeno dečije igralište koje je u utorak otvoreno. U okviru društveno odgovorne akcije… »
Otvoreno novo dečje igralište na prostoru Ade Ciganlije
Studio B 11.09.2018
Igralište je izgrađeno u okviru velike društveno odgovorne akcije kompanije „Imlek” „Moja kravica – rasti srećno”, u saradnji sa Gradom Beogradom i JP „Ada Ciganlija”. foto Beoinfo Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, sekretarka za socijalnu… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za ponedeljak 9. februar: Ujutro magla, promenljiv vetar, u toku dana oblačno
Beta pre 54 minutajoš 23 povezane
Dodikov kandidat definitivni pobednik izbora za predsednika Republike Srpske
BBC News pre 39 minutajoš 17 povezanih
Istekao rok za podnošenje prijava za upis bespravnih objekata: Pristiglo više od 2,4 miliona prijava
NIN pre 19 minutajoš 16 povezanih
Opozicioni političar u Venecueli kidnapovan nekoliko sati pošto je pušten iz zatvora
RTS pre 19 minutajoš 16 povezanih