Povezane vesti
Imlek poklonio dečije igralište Beogradu
Danas 11.09.2018
U okviru velike društveno odgovorne akcije kompanije Imlek, „Moja Kravica – Rasti srećno“, u Beogradu je, u saradnji sa gradom Beogradom i JP Ada Ciganlija, izgrađeno najmodernije dečije igralište. Najmlađi stanovnici prestonice od sada imaju priliku da… »
Imlek poklonio dečije igralište na Adi Ciganliji
Večernje novosti 11.09.2018
U okviru društveno odgovorne akcije kompanije Imlek, "Moja kravica - Rasti srećno", na Adi Ciganliji je, u saradnji sa Gradom Beogradom i JP "Ada Ciganlija", izgrađeno dečije igralište koje je u utorak otvoreno. U okviru društveno odgovorne akcije… »
Otvoreno novo dečje igralište na prostoru Ade Ciganlije
Studio B 11.09.2018
Igralište je izgrađeno u okviru velike društveno odgovorne akcije kompanije „Imlek” „Moja kravica – rasti srećno”, u saradnji sa Gradom Beogradom i JP „Ada Ciganlija”. foto Beoinfo Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, sekretarka za socijalnu… »
Vesti dana »

RHMZ: Tropi se vraćaju na jugoistok Srbije, temperatura od 32 do 39stepeni
Jug press pre 3 satajoš 29 povezanih

U PKS održana javna rasprava o mineralnim sirovinama, poseban fokus na zelenim i digitalnim tranzicijama
RTS pre 6 minutajoš 36 povezanih

Blagojević odredio startnih 11 za Hibernijan: Sek i Vukotić igraju od prvog minuta
Dnevnik pre 6 minutajoš 87 povezanih

"Milijarde dolara od carina sada stižu u Ameriku!" Tarife stupile na snagu, pogođeno više od 70 zemalja: Najavio i nove za čipove
Blic pre 36 minutajoš 60 povezanih