Povezane vesti
Austrijski list se izvinio hrvatskoj predsednici zbog greške
N1 Info 12.09.2018
Austrijski list "Klajne Cajtung", u kojem je objavljen intervju s predsednicom Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović, potvrdio je za N1 da je tekst bio kraćen i da je došlo do "geografskog nesporazuma", izrazivši žaljenje što je hrvatska predsednica zbog… »
Austrijski list priznao grešku, hrvatska predsjednica u pravu
Al Jazeera 12.09.2018
Kleine Zeitung saopštio kako je pogriješio i da je hrvatska predsjednica u pravu navodeći da je intervju skraćen čime je došlo do promjene smisla riječima. Austrijski dnevni list Kleine Zeitung, kojem je hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović… »
Kolinda u doba komunizma: Maštala je o jogurtu pa je isprozivali na društvenim mrežama
Telegraf 12.09.2018
Upitana o razlozima zašto širom Evrope jača nacionalizam, Grabar-Kitarović je odgovorila kako se "društva brane od opasnosti spolja" Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u intervjuu za austrijski "Kleine Zeiutung" komentarisala je aktualnu… »
Kitarović: Hrvati decenijama nisu smeli reći svoje poreklo
Vesti online 12.09.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović u intervjuu koji je u utorak objavio austrijski dnevnik "Klajne Cajtung" odgovarala je na pitanja o migrantskoj krizi i nacionalizmu, ali i o svom odrastanju u komunizmu. - Hrvatski muslimani žive u velikom… »
Kitarović: Hrvati decenijama nisu smeli da imenuju svoje poreklo
RTS 12.09.2018
Decenijama je, umesto "Ja sam Hrvat", moralo je da se kaže "Ja sam iz Hrvatske", a onima koji bi iskazali nacionalni ponos pretio je zatvor, izjavila je Kolinda Grabar Kitarović u intervjuu za austrijski "Klajne cajtung". Hrvatska predsednica Kolinda… »
Kitarović:Decenijama Hrvati nisu smeli reći svoje poreklo
RTV 12.09.2018
ZAGREB - Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović u intervjuu koji je u utorak objavio austrijski dnevnik Klajne Cajtung odgovarala je na pitanja o migrantskoj krizi i nacionalizmu, ali i o svom odrastanju u komunizmu. "Hrvatski muslimani žive u… »
Vesti dana »
Napad u Nemačkoj: Policija sumnja da je motiv pucnjave spor oko starateljstva nad tromesečnom bebom
Newsmax Balkans pre 27 minutajoš 59 povezanih
Vu "ujedao" sa svih strana, ali Novak je zver koja pokaže zube kad je najranjivija
Sportske.net pre 22 minutajoš 136 povezanih
Meteorolog upozorava: Ovo je tek početak, stižu još jači toplotni talasi
Nova pre 2 satajoš 69 povezanih