Повезане вести

Аустријски лист се извинио хрватској председници због грешке

Аустријски лист се извинио хрватској председници због грешке

Н1 Инфо 12.09.2018
Аустријски лист "Клајне Цајтунг", у којем је објављен интервју с председницом Хрватске Колиндом Грабар Китаровић, потврдио је за Н1 да је текст био краћен и да је дошло до "географског неспоразума", изразивши жаљење што је… »
Аустријски лист признао грешку, хрватска предсједница у праву

Аустријски лист признао грешку, хрватска предсједница у праву

Ал Јазеера 12.09.2018
Клеине Зеитунг саопштио како је погријешио и да је хрватска предсједница у праву наводећи да је интервју скраћен чиме је дошло до промјене смисла ријечима. Аустријски дневни лист Клеине Зеитунг, којем је хрватска предсједница… »
Колинда у доба комунизма: Маштала је о јогурту па је испрозивали на друштвеним мрежама

Колинда у доба комунизма: Маштала је о јогурту па је испрозивали на друштвеним мрежама

Телеграф 12.09.2018
Упитана о разлозима зашто широм Европе јача национализам, Грабар-Китаровић је одговорила како се "друштва бране од опасности споља" Председница Хрватске Колинда Грабар-Китаровић у интервјуу за аустријски "Клеине Зеиутунг"… »
Китаровић: Хрвати деценијама нису смели рећи своје порекло

Китаровић: Хрвати деценијама нису смели рећи своје порекло

Вести онлине 12.09.2018
Хрватска председница Колинда Грабар-Китаровић у интервјуу који је у уторак објавио аустријски дневник "Клајне Цајтунг" одговарала је на питања о мигрантској кризи и национализму, али и о свом одрастању у комунизму. - Хрватски… »
Китаровић: Хрвати деценијама нису смели да именују своје порекло

Китаровић: Хрвати деценијама нису смели да именују своје порекло

РТС 12.09.2018
Деценијама је, уместо "Ја сам Хрват", морало је да се каже "Ја сам из Хрватске", а онима који би исказали национални понос претио је затвор, изјавила је Колинда Грабар Китаровић у интервјуу за аустријски "Клајне цајтунг"… »
Китаровић:Деценијама Хрвати нису смели рећи своје порекло

Китаровић:Деценијама Хрвати нису смели рећи своје порекло

РТВ 12.09.2018
ЗАГРЕБ - Хрватска председница Колинда Грабар-Китаровић у интервјуу који је у уторак објавио аустријски дневник Клајне Цајтунг одговарала је на питања о мигрантској кризи и национализму, али и о свом одрастању у комунизму… »

Вести дана »