Povezane vesti
Austrijski list se izvinio hrvatskoj predsednici zbog greške
N1 Info 12.09.2018
Austrijski list "Klajne Cajtung", u kojem je objavljen intervju s predsednicom Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović, potvrdio je za N1 da je tekst bio kraćen i da je došlo do "geografskog nesporazuma", izrazivši žaljenje što je hrvatska predsednica… »
Austrijski list priznao grešku, hrvatska predsjednica u pravu
Al Jazeera 12.09.2018
Kleine Zeitung saopštio kako je pogriješio i da je hrvatska predsjednica u pravu navodeći da je intervju skraćen čime je došlo do promjene smisla riječima. Austrijski dnevni list Kleine Zeitung, kojem je hrvatska predsjednica Kolinda… »
Kolinda u doba komunizma: Maštala je o jogurtu pa je isprozivali na društvenim mrežama
Telegraf 12.09.2018
Upitana o razlozima zašto širom Evrope jača nacionalizam, Grabar-Kitarović je odgovorila kako se "društva brane od opasnosti spolja" Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u intervjuu za austrijski "Kleine Zeiutung" komentarisala je aktualnu… »
Kitarović: Hrvati decenijama nisu smeli reći svoje poreklo
Vesti online 12.09.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović u intervjuu koji je u utorak objavio austrijski dnevnik "Klajne Cajtung" odgovarala je na pitanja o migrantskoj krizi i nacionalizmu, ali i o svom odrastanju u komunizmu. - Hrvatski muslimani žive u velikom… »
Kitarović: Hrvati decenijama nisu smeli da imenuju svoje poreklo
RTS 12.09.2018
Decenijama je, umesto "Ja sam Hrvat", moralo je da se kaže "Ja sam iz Hrvatske", a onima koji bi iskazali nacionalni ponos pretio je zatvor, izjavila je Kolinda Grabar Kitarović u intervjuu za austrijski "Klajne cajtung". Hrvatska predsednica Kolinda… »
Kitarović:Decenijama Hrvati nisu smeli reći svoje poreklo
RTV 12.09.2018
ZAGREB - Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović u intervjuu koji je u utorak objavio austrijski dnevnik Klajne Cajtung odgovarala je na pitanja o migrantskoj krizi i nacionalizmu, ali i o svom odrastanju u komunizmu. "Hrvatski muslimani žive u… »
Vesti dana »
Studenti stigli u Inđiju, sutra kreću ka Novom Sadu: Mup će u potpunosti obezbeđivati trasu
Kurir pre 27 minutajoš 56 povezanih
Studenti u blokadi, koji peške idu do Novog Sada, stigli u Inđiju, policija obezbeđuje trasu šetnje
Euronews pre 51 minutajoš 40 povezanih
Doček studenata koji pešače od Beograda u petak posle podne na Varadinskom mostu
Radio 021 pre 39 minutajoš 76 povezanih
Otkriven uzrok smrti 68 osoba u Vašingtonu? Prvi rezultati istrage u slučaju sudara aviona i vojnog helikoptera
Mondo pre 27 minutajoš 119 povezanih
Uživo taoci na slobodi! Haotične scene u Gazi: Hamas predao 8 zarobljenika, Izrael nakon toga doneo šok odluku (foto, video)
Blic pre 34 minutajoš 34 povezane