Povezane vesti
Problem pregovora Beograda i Prištine je što Tači nema podršku
Nova ekonomija 12.09.2018
Rasim Ljajić: Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić izjavio je da će u pregovorima Beograda i Prištine ključni problem biti to što predsednik Kosova Hašim Tači nema podršku albanskih političara za pregovaranje. "Mislim da je Hašim Tači u… »
Ljajić: Veliki problem za dijalog to što Tačija ne podržavaju u Prištini
IndeksOnline 12.09.2018
BEOGRAD – Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić izjavio je danas da će u pregovorima Beograda i Prištine ključni problem biti to što predsednik Kosova Hašim Tači nema podršku albanskih političara za pregovaranje. “Mislim da je Hašim Tači… »
Ljajić: Tači je u ozbiljnom problemu
Blic 12.09.2018
Hašim Tači je u ozbiljnom problemu kada je reč o političkom legitimitetu i da je za Srbiju najvažnije da nastavi konstruktivnu, proaktivnu ulogu u traženju dugotrajnog održivog rešenja za kosovsko pitanje, kaže potpredsednik vlade i ministar… »
Ljajić: Problem dijaloga to što Tači nema podršku u Prištini
N1 Info 12.09.2018
Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić izjavio je da će u pregovorima Beograda i Prištine ključni problem biti to što predsednik Kosova Hašim Tači nema podršku albanskih političara za pregovaranje. "Mislim da je Hašim Tači u ozbiljnom problemu… »
Da li Tači uopšte može da iznese novu rundu dijaloga? Ljajić o političkom legitimitetu predsednika tzv. Kosova
Telegraf 12.09.2018
Komentarišući izjave Hašima Tačija da bi "Preševska dolina" trebalo da bude deo "nezavisnog Kosova", Ljajić je rekao da je on u ozbiljnom problemu kada je reč o političkom legitimitetu. Potpredsednik vlade i ministar trgovine Rasim Ljajić kaže… »
Ljajić: Veliki problem za dijalog to što Tačija ne podržavaju u Prištini
Novi magazin 12.09.2018
Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić izjavio je danas da će u pregovorima Beograda i Prištine ključni problem biti to što predsednik Kosova Hašim Tači nema podršku albanskih političara za pregovaranje. "Mislim da je Hašim Tači u ozbiljnom… »
Vesti dana »

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 3 satajoš 13 povezanih

Studenti: Protest 15. marta nije finalni skup, ostajemo u blokadama dok se ne ispune zahtevi
Beta pre 4 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija: Ežis suspendovan sa međunarodnih projekata, a u Srbiji radi metro, EXPO…
Nova ekonomija pre 3 satajoš 8 povezanih

Žestok odgovor Kanade trampu! Ne žele da ćute, ovo su mere koje su uveli Americi!
Kurir pre 2 satajoš 49 povezanih