Повезане вести
Проблем преговора Београда и Приштине је што Тачи нема подршку
Нова економија 12.09.2018
Расим Љајић: Потпредседник Владе Србије Расим Љајић изјавио је да ће у преговорима Београда и Приштине кључни проблем бити то што председник Косова Хашим Тачи нема подршку албанских политичара за преговарање. "Мислим да је… »
Љајић: Велики проблем за дијалог то што Тачија не подржавају у Приштини
ИндексОнлине 12.09.2018
БЕОГРАД – Потпредседник Владе Србије Расим Љајић изјавио је данас да ће у преговорима Београда и Приштине кључни проблем бити то што председник Косова Хашим Тачи нема подршку албанских политичара за преговарање. “Мислим да је… »
Љајић: Тачи је у озбиљном проблему
Блиц 12.09.2018
Хашим Тачи је у озбиљном проблему када је реч о политичком легитимитету и да је за Србију најважније да настави конструктивну, проактивну улогу у тражењу дуготрајног одрживог решења за косовско питање, каже потпредседник… »
Љајић: Проблем дијалога то што Тачи нема подршку у Приштини
Н1 Инфо 12.09.2018
Потпредседник Владе Србије Расим Љајић изјавио је да ће у преговорима Београда и Приштине кључни проблем бити то што председник Косова Хашим Тачи нема подршку албанских политичара за преговарање. "Мислим да је Хашим Тачи у… »
Да ли Тачи уопште може да изнесе нову рунду дијалога? Љајић о политичком легитимитету председника тзв. Косова
Телеграф 12.09.2018
Коментаришући изјаве Хашима Тачија да би "Прешевска долина" требало да буде део "независног Косова", Љајић је рекао да је он у озбиљном проблему када је реч о политичком легитимитету. Потпредседник владе и министар трговине… »
Љајић: Велики проблем за дијалог то што Тачија не подржавају у Приштини
Нови магазин 12.09.2018
Потпредседник Владе Србије Расим Љајић изјавио је данас да ће у преговорима Београда и Приштине кључни проблем бити то што председник Косова Хашим Тачи нема подршку албанских политичара за преговарање. "Мислим да је Хашим Тачи… »
Вести дана »
Вембањама се враћа на паркет! Могао би да заигра у завршници НБА купа!
Курир пре 41 минутајош 25 повезаних
На Сави код Славонског Брода преврнуо се чамац са групом миграната, има жртава
НИН пре 56 минутајош 18 повезаних
Масовни украјински напад, седам сати пакла у Москви! Затворени сви главни аеродроми, огласио се градоначелник Собјањин, удари и на друге делове Русије (видео)
Курир пре 1 сатјош 19 повезаних
„Не смеш ни да шеташ јер ћемо да те убијемо“: Вучић чуо непостојеће претње опозиције пред долазак у Ниш, који углавном заобилази
Данас пре 56 минутајош 16 повезаних