Повезане вести
Проблем преговора Београда и Приштине је што Тачи нема подршку
Нова економија 12.09.2018
Расим Љајић: Потпредседник Владе Србије Расим Љајић изјавио је да ће у преговорима Београда и Приштине кључни проблем бити то што председник Косова Хашим Тачи нема подршку албанских политичара за преговарање. "Мислим да је… »
Љајић: Велики проблем за дијалог то што Тачија не подржавају у Приштини
ИндексОнлине 12.09.2018
БЕОГРАД – Потпредседник Владе Србије Расим Љајић изјавио је данас да ће у преговорима Београда и Приштине кључни проблем бити то што председник Косова Хашим Тачи нема подршку албанских политичара за преговарање. “Мислим да је… »
Љајић: Тачи је у озбиљном проблему
Блиц 12.09.2018
Хашим Тачи је у озбиљном проблему када је реч о политичком легитимитету и да је за Србију најважније да настави конструктивну, проактивну улогу у тражењу дуготрајног одрживог решења за косовско питање, каже потпредседник… »
Љајић: Проблем дијалога то што Тачи нема подршку у Приштини
Н1 Инфо 12.09.2018
Потпредседник Владе Србије Расим Љајић изјавио је да ће у преговорима Београда и Приштине кључни проблем бити то што председник Косова Хашим Тачи нема подршку албанских политичара за преговарање. "Мислим да је Хашим Тачи у… »
Да ли Тачи уопште може да изнесе нову рунду дијалога? Љајић о политичком легитимитету председника тзв. Косова
Телеграф 12.09.2018
Коментаришући изјаве Хашима Тачија да би "Прешевска долина" требало да буде део "независног Косова", Љајић је рекао да је он у озбиљном проблему када је реч о политичком легитимитету. Потпредседник владе и министар трговине… »
Љајић: Велики проблем за дијалог то што Тачија не подржавају у Приштини
Нови магазин 12.09.2018
Потпредседник Владе Србије Расим Љајић изјавио је данас да ће у преговорима Београда и Приштине кључни проблем бити то што председник Косова Хашим Тачи нема подршку албанских политичара за преговарање. "Мислим да је Хашим Тачи… »
Вести дана »

Путин руководио вежбом стратешких нуклеарних снага; Украјина напала фабрике у Дагестану и Мордовији
РТС пре 18 минутајош 77 повезаних

Мићин: Први новембар у Новом Саду обележићемо хришћанским обичајима и одласком у цркву
НИН пре 38 минутајош 25 повезаних

Сахрана Небојше Павковића: Министарка Милица, министар Селаковић, Даница Грујичић, Вулин стигли на Ново гробље
Мондо пре 18 минутајош 23 повезане

Пљачка у Лувру: За седам минута украли накит 'непроцењиве' вредности
BBC News пре 34 минутајош 20 повезаних