Povezane vesti

Oglasio se i Mijat Gaćinović: Krstajić me nije zvao, zaslužio sam da igram na SP!

Oglasio se i Mijat Gaćinović: Krstajić me nije zvao, zaslužio sam da igram na SP!

Sportski žurnal 12.09.2018
Mijat Gaćinović nije igrao na Svetskom prvenstvu u Rusiji odlukom selektora Mladena Krstajića, iako je u kvalifikacijama postigao dva gola na tri utakmice. Krilni napadač Ajntrahta Mijat Gaćinović nije pre i tokom SP želeo da komentariše izostanak… »
Nova frka u taboru “orlova”; Gaćinović: Krstajić mi nije rekao da ne idem na Mundijal

Nova frka u taboru “orlova”; Gaćinović: Krstajić mi nije rekao da ne idem na Mundijal

Večernje novosti 12.09.2018
Niko nije direktno pričao sa mnom zašto je to bilo tako. Još tri igrača su tada precrtana i odluku nam je samo saopštio tim menadžer. Krstajić nam ništa nije rekao, kaže Mijat Gaćinović. Brisanje Mijata Gaćinovića sa spiska putnika za… »
Gaćinović o neodlasku na Mundijal: Ne znam zašto

Gaćinović o neodlasku na Mundijal: Ne znam zašto

Mondo 12.09.2018
Mladi fudbaler kaže da je očekivao da će igrati na Svetskom prvenstvu u Rusiji i da mu selektor Mladen Krstajić nije objasnio zašto ga je izostavio sa spiska putnika. Foto: MN Press Značajan doprinos dao je Mijat Gaćinović plasmanu Srbije na… »
Gaćinović: Zaslužio sam da idem u Rusiju, ne znam zašto nisam

Gaćinović: Zaslužio sam da idem u Rusiju, ne znam zašto nisam

Mozzart sport 12.09.2018
“Krstajić me nije zvao”, dodaje krilni fudbaler Ajntrahta. Nije bio tu na početku mandata Slavoljuba Muslina, ali je u odsudnim trenucima – na gostovanju kod Gruzije i posebno protiv Moldavije – Mijat Gaćinović je pružio značajan doprinos… »
Gaćinović: "Svi su me videli na Mundijalu, ali..."

Gaćinović: "Svi su me videli na Mundijalu, ali..."

Sportske.net 12.09.2018
Tri meseca nakon što je saznao da neće putovati u Rusiju Mijat Gaćinović je za nemačke medije otkrio kako je saznao za odluku Mladena Krstajića. Srpski internacionalac Mijat Gaćinović nije se našao na spisku Mladena Krstajića za Mundijal u… »
Gaćinović: Krstajić mi nije rekao da ne idem na SP

Gaćinović: Krstajić mi nije rekao da ne idem na SP

N1 Info 12.09.2018
Fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta Mijat Gaćinović u razgovoru za nemačke medije progovorio je o odluci selektora reprezentacije Srbije Mladena Krstajića da ga ne uvrsti u tim za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Izostanak talentovanog igrača mnoge je… »
Mijat Gaćinović: Zaslužio sam da budem u Rusiji, a Krstajić mi nije ni javio da ne idem na Mondijal

Mijat Gaćinović: Zaslužio sam da budem u Rusiji, a Krstajić mi nije ni javio da ne idem na Mondijal

Hot sport 12.09.2018
Fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta dva meseca nakon okončanja Mondijala progovorio je o odluci selektora da ga izostavi sa spiska. Nakon što su se oglasili Luka Milivojević i Matija Nastasića, sada je to učinio i Mijat Gaćinović. – Nisam očekivao… »

Vesti dana »