Повезане вести
Огласио се и Мијат Гаћиновић: Крстајић ме није звао, заслужио сам да играм на СП!
Спортски журнал 12.09.2018
Мијат Гаћиновић није играо на Светском првенству у Русији одлуком селектора Младена Крстајића, иако је у квалификацијама постигао два гола на три утакмице. Крилни нападач Ајнтрахта Мијат Гаћиновић није пре и током СП желео да… »
Нова фрка у табору “орлова”; Гаћиновић: Крстајић ми није рекао да не идем на Мундијал
Вечерње новости 12.09.2018
Нико није директно причао са мном зашто је то било тако. Још три играча су тада прецртана и одлуку нам је само саопштио тим менаџер. Крстајић нам ништа није рекао, каже Мијат Гаћиновић. Брисање Мијата Гаћиновића са списка… »
Гаћиновић о неодласку на Мундијал: Не знам зашто
Мондо 12.09.2018
Млади фудбалер каже да је очекивао да ће играти на Светском првенству у Русији и да му селектор Младен Крстајић није објаснио зашто га је изоставио са списка путника. Фото: МН Пресс Значајан допринос дао је Мијат Гаћиновић… »
Гаћиновић: Заслужио сам да идем у Русију, не знам зашто нисам
Моззарт спорт 12.09.2018
“Крстајић ме није звао”, додаје крилни фудбалер Ајнтрахта. Није био ту на почетку мандата Славољуба Муслина, али је у одсудним тренуцима – на гостовању код Грузије и посебно против Молдавије – Мијат Гаћиновић је пружио значајан… »
Гаћиновић: "Сви су ме видели на Мундијалу, али..."
Спортске.нет 12.09.2018
Три месеца након што је сазнао да неће путовати у Русију Мијат Гаћиновић је за немачке медије открио како је сазнао за одлуку Младена Крстајића. Српски интернационалац Мијат Гаћиновић није се нашао на списку Младена Крстајића за… »
Гаћиновић: Крстајић ми није рекао да не идем на СП
Н1 Инфо 12.09.2018
Фудбалер Ајнтрахта из Франкфурта Мијат Гаћиновић у разговору за немачке медије проговорио је о одлуци селектора репрезентације Србије Младена Крстајића да га не уврсти у тим за Светско првенство у Русији. Изостанак талентованог… »
Мијат Гаћиновић: Заслужио сам да будем у Русији, а Крстајић ми није ни јавио да не идем на Мондијал
Хот спорт 12.09.2018
Фудбалер Ајнтрахта из Франкфурта два месеца након окончања Мондијала проговорио је о одлуци селектора да га изостави са списка. Након што су се огласили Лука Миливојевић и Матија Настасића, сада је то учинио и Мијат Гаћиновић. –… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 7 сатијош 1 повезана