Повезане вести

САЈ привео вођу шкаљарског клана на саслушање: Вукотић лице крио под капуљачом, Врачар био блокиран

САЈ привео вођу шкаљарског клана на саслушање: Вукотић лице крио под капуљачом, Врачар био блокиран

Телеграф 12.09.2018
Из безбедносних разлога у суд је довезен џипом кроз гаражу. Јован Јовица Вукотић, вођа шкаљарског клана који је пре неколико дана ухапшен у турском летовалишту Анталија, приведен је данас, нешто после 10.30 часова, на… »
Београд: Вођи шкаљарског клана једномесечни притвор

Београд: Вођи шкаљарског клана једномесечни притвор

Слободна Европа 12.09.2018
Вођи црногорског Шкаљарског клана Јовану Вукотићу одређен је притвор од 30 дана након саслушања у Другом основном Тужилаштву у Београду. Тужилаштво је затражило притвор за Вукотића због, како су образложили, опасности од… »
Суд у Београду одредио вођи "шкаљараца" притвор од 30 дана

Суд у Београду одредио вођи "шкаљараца" притвор од 30 дана

Телеграф 12.09.2018
Вукотић је претходно саслушан у тужилаштву због сумње да је извршио кривилно дело фалсификовање исправе. Други основни суд у Београду одредио је притвор до 30 дана Јовици Вукотићу, којег медији називају вођом "шкаљарског… »
Блокада Врачара због "шкаљарца" Вукотића!

Блокада Врачара због "шкаљарца" Вукотића!

Мондо 12.09.2018
Друго основно тужилаштво у Београду предложило је суду да одреди притвор Јовици Вукотићу због опасности од бекства и бојазни да не понови кривично дело, сазнаје Тањуг. Фото: Мондо/ Стефан Стојановић Илустрација Вукотић, којег… »
Отац Јовице Вукотића: ЦГ дозволила да ми син буде пребачен у Србију

Отац Јовице Вукотића: ЦГ дозволила да ми син буде пребачен у Србију

Слободна Европа 12.09.2018
Которанин Веско Вукотић, отац Јовице Вукотића који је ухапшен у Турској и испоручен Србији, оптужио је црногорске државне органе да нису ништа предузели како би заштитили његовог сина, држављанина Црне Горе, већ су, како тврди… »
Вукотић: Киднаповали ми сина и послали у Србију

Вукотић: Киднаповали ми сина и послали у Србију

Мондо 12.09.2018
Которанин Веско Вукотић саопштио је да је његов син Јован Јовица Вукотић само неколико сати након хапшења у Турској специјалним авионом одведен у Београд иако га Србија не потражује, пише Дан. Фото: МОНДО Он је оптужио… »

Вести дана »