Повезане вести

Писмо које је одушевило звездаше: Навијач црвено-белих: ‘Кажу, за мене нема карата…’

Писмо које је одушевило звездаше: Навијач црвено-белих: ‘Кажу, за мене нема карата…’

Хот спорт 12.09.2018
Црвена звезда ће у оквиру Лиге шампиона одиграти утакмице против Пари Сен Жермена, Наполија и Ливерпула, а „деби“ у овом формату елитног такмичења очекивано је привукао велики број навијача. Карте су распродате у рекордно брзом… »
Ако сте пропустили јаку поруку једног навијача Звезде: "Чујем, карата за мене нема..."

Ако сте пропустили јаку поруку једног навијача Звезде: "Чујем, карата за мене нема..."

Спортске.нет 12.09.2018
Да ли су се у Црвеној звезди најежили и доделили карте овом навијачу? Црвена звезда је у Лиги шампиона, самим тим је и интересовање за утакмице у том такмичењу које ће се гледати и на највећем стадиону у Србији, огромно. Има и… »
Карте за Лигу шампиона - Продаја није завршена!

Карте за Лигу шампиона - Продаја није завршена!

Спортске.нет 12.09.2018
Утеха за оне који јуче нису били међу срећницима који су покуповали пакете за дуеле сениора. Фудбалски клуб Црвена звезда распродао је у уторак све преостале пакете за утакмице групне фазе Лиге шампиона у року од три сата. Многи… »
Гобељић пред радник: Најсрећнији би смо били када би у суботу биле пуне трибине

Гобељић пред радник: Најсрећнији би смо били када би у суботу биле пуне трибине

Хот спорт 12.09.2018
Црвена звезда утакмицом против Радника из Сурдулице у суботу хвата залет за Лигу шампиона. Како истиче Звездин универзалац Марко Гобељић то ће бити одлична прилика да наши навијачи уживају у одличној фудбалској представи. –… »
Гобељић: Хоћу пуну Маракану у суботу

Гобељић: Хоћу пуну Маракану у суботу

Моззарт спорт 12.09.2018
„Био бих најсрећнији да то доживимо“, поручио је Звездин универзалац. Свуда се прича о Лиги шампиона, али фудбалери Црвене звезде морају да мисле и на домаћи колосек. Пре Наполија, чека их дуел са Радником из Сурдулице. Екипу са… »
Гобељић пред Радник: Навијачи, напуните трибине уочи ЛШ

Гобељић пред Радник: Навијачи, напуните трибине уочи ЛШ

Спортски журнал 12.09.2018
Утакмица између Црвене звезде и Радника игра се у суботу од 20.30 на стадиону „Рајко Митић“. Фудбалер Црвене звезде Марко Гобељић позвао је навијаче да дођу у великом броју на утакмицу против Радника у 8. колу Суперлиге и… »
Пратите ли Марка Гобељића на друштвеним мрежама?

Пратите ли Марка Гобељића на друштвеним мрежама?

Мондо 12.09.2018
Фудбалер Црвене звезде најавио да ће на својим профилима окачити позив навијачима да дођу на утакмицу против Радника и поручио им: "Сада је време да напунимо 'Маракану'". Фото: МН Пресс Фудбалер Црвене звезде, Марко Гобељић… »

Вести дана »