Povezane vesti

Pismo koje je oduševilo zvezdaše: Navijač crveno-belih: ‘Kažu, za mene nema karata…’

Pismo koje je oduševilo zvezdaše: Navijač crveno-belih: ‘Kažu, za mene nema karata…’

Hot sport 12.09.2018
Crvena zvezda će u okviru Lige šampiona odigrati utakmice protiv Pari Sen Žermena, Napolija i Liverpula, a „debi“ u ovom formatu elitnog takmičenja očekivano je privukao veliki broj navijača. Karte su rasprodate u rekordno brzom roku, a mnogi… »
Ako ste propustili jaku poruku jednog navijača Zvezde: "Čujem, karata za mene nema..."

Ako ste propustili jaku poruku jednog navijača Zvezde: "Čujem, karata za mene nema..."

Sportske.net 12.09.2018
Da li su se u Crvenoj zvezdi naježili i dodelili karte ovom navijaču? Crvena zvezda je u Ligi šampiona, samim tim je i interesovanje za utakmice u tom takmičenju koje će se gledati i na najvećem stadionu u Srbiji, ogromno. Ima i onih koji su bili… »
Karte za Ligu šampiona - Prodaja nije završena!

Karte za Ligu šampiona - Prodaja nije završena!

Sportske.net 12.09.2018
Uteha za one koji juče nisu bili među srećnicima koji su pokupovali pakete za duele seniora. Fudbalski klub Crvena zvezda rasprodao je u utorak sve preostale pakete za utakmice grupne faze Lige šampiona u roku od tri sata. Mnogi neće biti u prilici… »
Gobeljić pred radnik: Najsrećniji bi smo bili kada bi u subotu bile pune tribine

Gobeljić pred radnik: Najsrećniji bi smo bili kada bi u subotu bile pune tribine

Hot sport 12.09.2018
Crvena zvezda utakmicom protiv Radnika iz Surdulice u subotu hvata zalet za Ligu šampiona. Kako ističe Zvezdin univerzalac Marko Gobeljić to će biti odlična prilika da naši navijači uživaju u odličnoj fudbalskoj predstavi. – Prijao nam je… »
Gobeljić: Hoću punu Marakanu u subotu

Gobeljić: Hoću punu Marakanu u subotu

Mozzart sport 12.09.2018
„Bio bih najsrećniji da to doživimo“, poručio je Zvezdin univerzalac. Svuda se priča o Ligi šampiona, ali fudbaleri Crvene zvezde moraju da misle i na domaći kolosek. Pre Napolija, čeka ih duel sa Radnikom iz Surdulice. Ekipu sa juga Srbije… »
Gobeljić pred Radnik: Navijači, napunite tribine uoči LŠ

Gobeljić pred Radnik: Navijači, napunite tribine uoči LŠ

Sportski žurnal 12.09.2018
Utakmica između Crvene zvezde i Radnika igra se u subotu od 20.30 na stadionu „Rajko Mitić“. Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić pozvao je navijače da dođu u velikom broju na utakmicu protiv Radnika u 8. kolu Superlige i naprave odličnu… »
Pratite li Marka Gobeljića na društvenim mrežama?

Pratite li Marka Gobeljića na društvenim mrežama?

Mondo 12.09.2018
Fudbaler Crvene zvezde najavio da će na svojim profilima okačiti poziv navijačima da dođu na utakmicu protiv Radnika i poručio im: "Sada je vreme da napunimo 'Marakanu'". Foto: MN Press Fudbaler Crvene zvezde, Marko Gobeljić, poznat je po aktivnom… »

Vesti dana »