Повезане вести

Огласили се и црвено-бели: Ми немамо информацију да Јанковић није наш играч!

Огласили се и црвено-бели: Ми немамо информацију да Јанковић није наш играч!

Вечерње новости 12.09.2018
Кошаркашки клуб Црвена звезда саопштио је данас да није упознат са тиме да је окончан спор по питању играча Стефана Јанковића. Кошаркашки клуб Црвена звезда саопштио је данас нема информацију да је Стефан Јанковић одлуком… »
Звезда се огласила: "Нисмо информисани да Јанковић није наш играч"

Звезда се огласила: "Нисмо информисани да Јанковић није наш играч"

Спортске.нет 12.09.2018
Црвена звезда МТС је реаговала на отворено писмо Стефана Јанковића. Доста полемике око Стефана Јанковића, играча који је претходне сезоне наступао за Црвену звезду МТС. Овај крилни центар је изразио жељу да напусти клуб јер нема… »
Огласила се звезда: Црвено-бели одговорили Јанковићу, да ли је кошаркаш заиста слободан?

Огласила се звезда: Црвено-бели одговорили Јанковићу, да ли је кошаркаш заиста слободан?

Хот спорт 12.09.2018
Кошаркашки клуб Црвена звезда огласио се званичним саопштењем као одговор свом (досадашњем?) кошаркашу Стефану Јанковићу. КК Црвена звезда мтс изненађен је чињеницом да је играч Стефан Јанковић објавио отворено писмо јавности… »
Звезда о Јанковићу: Нико нас није обавестио да он није наш играч

Звезда о Јанковићу: Нико нас није обавестио да он није наш играч

Моззарт спорт 12.09.2018
Црвено-бели се огласили званичним саопштењем и најавили контратужбу. После званичног саопштења Стефана Јанковића о овој теми огласила се и Црвена звезда званичним саопштењем. Како каже клуб са Малог Калемегдана, њега нико… »
Црвена звезда одговара Јанковићу, следи контратужба

Црвена звезда одговара Јанковићу, следи контратужба

Вести онлине 12.09.2018
Саопштење сада већ бившег кошаркаша "црвено-белих" Стефана Јанковића изазвало је челнике клуба на контранапад истом мером. Наводи се да како им је информације о одласку из клуба дотичног била потпуно непозната. Саопштење у… »
Звезда: Јанковић није наш играч!? Немамо ту информацију

Звезда: Јанковић није наш играч!? Немамо ту информацију

Н1 Инфо 12.09.2018
Кошаркашки клуб Црвена звезда истиче да није добио никакву информацију да Стефан Јанковић званично више није играч црвено-белих. Звезда се огласила званичним саопштењем поводом отвореног писма Стефана Јанковића у којем се тврди… »
Звезда одговорила Јанковићу: Спор је тек почео

Звезда одговорила Јанковићу: Спор је тек почео

Мондо 12.09.2018
Сапштење КК Црвена звезда мтс поводом отвореног писма њеног (досадашњег) играча Стефана Јанковића. Црвено-бели истичу да нису добили никакву информацију о донесеној одлуци. Није се дуго чекало на реакцију Црвене звезде на… »
Јанковић добио раскид уговора са Звездом и најавио тужбу

Јанковић добио раскид уговора са Звездом и најавио тужбу

Политика 12.09.2018
Досадашњи играч Црвене звезде Стефан Јанковић саопштио је да је одллуком арбитражне комисије Кошаркашког савеза Србије данас постао слободан. „Као спортиста и професионалац, своје обавезе сам у досадашњем току каријере увек… »
Готово - Јанковић завршио са Звездом и открио следећи корак!

Готово - Јанковић завршио са Звездом и открио следећи корак!

Спортске.нет 12.09.2018
Досадашњи члан КК Црвена звезда мт:с Стефан Јанковић огласио се у среду и обавестио јавност да је добио спор и тако завршио са црвено-белима. Најављено покретање тужбе. Сага око Стефана Јанковића (25, 211 цм) и његовог… »
Стефан Јанковић није више Звездин играч: Добио спор, следе тужбе

Стефан Јанковић није више Звездин играч: Добио спор, следе тужбе

Моззарт спорт 12.09.2018
Крилни кошаркаш се растао са црвено-белима. Арбитражна комисија Кошаркашког савеза Србије донела је одлуку по којој је Стефан Јанковић постао слободан играч. На тај начин стављена је тачка на једномесечну сагу о каријери бившег… »
Крај: Арбитражна комисија КСС донела одлуку, Јанковић најавио тужбу против Црвене звезде!

Крај: Арбитражна комисија КСС донела одлуку, Јанковић најавио тужбу против Црвене звезде!

Хот спорт 12.09.2018
Арбитражна комисиај Кошаркашког савеза Србије донела је одлуку на основу захтева за раскид уговора који је досадашњи кошаркаш Црвене звезде Стефан Јанковић поднео. Јанковић се тим поводом огласио званичним саопштењем: –… »
Јанковић: Слободан сам одлуком арбитраже, тужићу Звезду

Јанковић: Слободан сам одлуком арбитраже, тужићу Звезду

Н1 Инфо 12.09.2018
Стефан Јанковић званично више није кошаркаш Црвене звезде. То је одлука Арбитражне комисије Кошаркашког савеза Србије, поводом чега се крилни центар обратио јавности отвореним писмом. Писмо Јанковића преносимо у целости… »
Стефан Јанковић: Слободан сам играч, тужићу Звезду

Стефан Јанковић: Слободан сам играч, тужићу Звезду

Мондо 12.09.2018
Досадашњи крилни центар српског шампиона обратио се јавности након што је његов захтев позитивно решен на арбитражи КСС. Ускоро одлука о новом клубу. Стефан Јанковић (25 година, 211 цм), који је прошле сезоне наступао за Црвену… »
Стефан Јанковић: Одлуком арбитраже нисам више у Звезди, покрећем тужбу!

Стефан Јанковић: Одлуком арбитраже нисам више у Звезди, покрећем тужбу!

Спортски журнал 12.09.2018
Доскорашњи центар црвено-белих огласио се писмом јавности захвалио се бившим саиграчима и најавио да ће покренути тужбе због незаконитих радњи бившег клуба. Јанковићево писмо вам преносимо у целини: - Поштовани представници… »

Вести дана »