Povezane vesti

Davao sam joj savete, ali me nije poslušala: Sloba priznao, nije očekivao da će Luna ući u Zadrugu 2! Sada mu se srce cepa kad…

Davao sam joj savete, ali me nije poslušala: Sloba priznao, nije očekivao da će Luna ući u Zadrugu 2! Sada mu se srce cepa kad…

Kurir 12.09.2018
Sloba Radanović gostovao je u emisiji kod voditeljke Dušice Jakovljević u studiju koji se nalazi samo nekoliko metara od Imaginarijuma u kom boravi njegova bivša devojka Luna Đogani. Dušica je odmah pitala Slobu kako je reagovao kada je čuo da će Luna… »
Sloba otkrio kako je reagovao kada je čuo da Luna ulazi u Zadrugu i šta ju je posavetovao pred ulazak u rijaliti (video)

Sloba otkrio kako je reagovao kada je čuo da Luna ulazi u Zadrugu i šta ju je posavetovao pred ulazak u rijaliti (video)

Telegraf 12.09.2018
Pevač je otvorio dušu i pričao o svojoj nekadašnjoj devojci. Sloba Radanović je u emisiji "Zadruga Specijal" otkrio kako je reagovaoa kada je saznao da njegova bivša devojka Luna Đogani ulazi u "Zadrugu 2". Pevač je rekao da mu je bilo čudno i dodao da… »

Vesti dana »