Povezane vesti
Olja i Gaćeša se smuvali pred svima, bliznakinja ustala i rekla da je bila sa njim u vezi, a onda ju je pevačica oduvala…
Telegraf 13.09.2018
- Ja nisam znala da on ima nešto sa Oljom, mi smo ovde pričali o našem odnosu van rijalitija - rekla je Nevena. Olja Bajrami i Bojan Gaćeša prethodne noći zvanično su započeli vezu pred milionskim auditorijumom, ali je pre toga došlo do svađe pošto je… »
Bliznakinja otkrila da je njena sestra bila sa gaćešom! Olja Bajrami totalno poludela i onda bukvalno otela svog muškarca!
Kurir 13.09.2018
Miljana Arsić nije mogla da trpi nepravdu koju je pretrpila njena sestra bliznakinja Nevena, pa je pred svima otrkila da je Bojan Gaćeša bio sa njenom sestrom i napala ga što ju je ponizio. Naime, Bojan i Olja Bajrami su ustali pred svim zadrugarima i… »
Vesti dana »

Grujić (SSP) o izjavi ministra Glišića: Zbog naprednjačke korupcije niko više ne sme da strada
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 2 povezane

Utisak: Studenti neće biti na listi za republičke izbore, na lokalu mogući različiti modeli kao u Mionici i Negotinu
Novi magazin pre 4 satijoš 2 povezane

Masovni marš podrške Palestini u Amsterdamu: Stotine hiljada u crvenom
Danas pre 8 satijoš 2 povezane

Hrvatski planinari koji su stradali u lavini u Sloveniji su iz Dalmacije: Telo jednog pronađeno, sutra se nastavlja potraga za još dvojicom
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Francuska dobila novu vladu: Lekorni imenovao 18 ministara: Najavio nove mere za jednu grupu građana
Blic pre 8 satijoš 1 povezana