Povezane vesti
Preterano propagandne ocene predstavnika vlasti da Srbija ulazi u zlatno doba
Nova ekonomija 13.09.2018
Milojko Arsić: Profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu Milojko Arsić izjavio je da su preterane propagandne ocene predstavnika vlasti da Srbija zahvaljujući dobrim ekonomskim rezultatima ulazi u zlatno doba i da prestiže zemlje u okruženju. "Istina je… »
Arsić: Preterana propagandna ocena da Srbija ulazi u zlatno doba
Radio 021 13.09.2018
Profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu Milojko Arsić danas je izjavio da su preterane propagandne ocene predstavnika vlasti da Srbija zahvaljujući dobrim ekonomskim rezultatima ulazi u zlatno doba i da prestiže zemlje u okruženju. "Istina je da Srbija… »
Arsić: Preterane propagandne ocene da Srbija ulazi u zlatno doba
SEEbiz 13.09.2018
BEOGRAD - Profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu Milojko Arsić danas je izjavio da su preterane propagandne ocene predstavnika vlasti da Srbija zahvaljujući dobrim ekonomskim rezultatima ulazi u zlatno doba i da prestiže zemlje u okruženju. "Istina je… »
Arsić: Preterane propagandne ocene da ulazimo u zlatno doba
N1 Info 13.09.2018
Profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu Milojko Arsić izjavio je da su preterane propagandne ocene predstavnika vlasti da Srbija zahvaljujući dobrim ekonomskim rezultatima ulazi u zlatno doba i da prestiže zemlje u okruženju. "Istina je da Srbija ima… »
Vesti dana »
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 1 satjoš 4 povezane
BLOG UŽIVO: Donald Tramp preti Iranu „izuzetno snažnim“ udarom, nafta skače, azijska tržišta u padu
Insajder pre 24 minutajoš 32 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 34 minutajoš 42 povezane
Milić: Bez ključnih odgovora o Iranu; Janićević: Raketni kapaciteti Teherana znatno umanjeni
RTS pre 24 minutajoš 51 povezana