Povezane vesti

Okuka se nada pozitivnom rezultatu na Čairu, Lalatović očekuje pobedu

Okuka se nada pozitivnom rezultatu na Čairu, Lalatović očekuje pobedu

Radio 021 13.09.2018
Utakmicama 8. kola nastavlja se fudbalsko prvenstvo Srbije, a premijerni meč će na stadionu "Čair" danas odigrati Radnički i Vojvodina. Radnički je trenutno na drugoj poziciji sa 14 bodova, četiri manje od vodeće Zvezde, dok je Vojvodina sedma i do… »
VOJVODINA PROTIV RADNIČKOG Okuka veruje u snagu kolektiva

VOJVODINA PROTIV RADNIČKOG Okuka veruje u snagu kolektiva

Dnevnik 13.09.2018
NOVI SAD: Pred fudbalerima Vojvodine sutra je veoma zahtevno gostovanje na niškom stadionu u Čairu, gde će im domaćin biti trenutno drugoplasirana ekipa na tabeli Superlige Srbije, tim Radničkog. Nišlije imaju pet bodova više od crveno-belih… »
Lalatović: Da mi u Nišu bude kao u Vojvodini

Lalatović: Da mi u Nišu bude kao u Vojvodini

Mondo 13.09.2018
Derbi kola biće odigran u Nišu, a Nenad Lalatović sa posebnim emocijama dočekuje gosta. Foto: MN Press Pauza zbog utakmica reprezentacija je gotova i opet je vreme za Superligu. Utakmicom Radnički Niš - Vojvodina (petak, 18.30, TV Arena sport), u… »
Okuka posle 12 godina ponovo u srpskom fudbalu: Imam tremu

Okuka posle 12 godina ponovo u srpskom fudbalu: Imam tremu

Mozzart sport 13.09.2018
Novosađani sa novim trenerom protiv Radničkog. Nakon reprezentativne pauze, utakmicama osmog kola u petak se nastavlja takmičenje u Superligi Srbije, a premijerni meč biće odigran na stadionu Čair u Nišu, gde će se sastati ekipe Radničkog i… »
Okuka: Trema normalna jer sam u Vojvodini posle 18 godina

Okuka: Trema normalna jer sam u Vojvodini posle 18 godina

Večernje novosti 13.09.2018
Trener Vojvodine Dragomir Okuka izjavio je pred utakmicu sa Radničkim u Nišu da je normalno da ima pozitivnu tremu pred prvu utakmicu posle 18 godina u klubu iz Novog Sada. Trener Vojvodine Dragomir Okuka izjavio je pred utakmicu sa Radničkim u Nišu… »
Okuka: Ekipa mora da promeni pristup

Okuka: Ekipa mora da promeni pristup

Hot sport 13.09.2018
Šef stručnog štaba Vojvodine Dragomir Okuka izjavio je da je siguran da će crveno-beli protiv Radničkog odigrati dobru utakmicu i da se nada da će to biti dovoljno za pozitivan rezultat na “Čairu”. Nakon reprezentativne pauze, utakmicama osmog… »
Pauza je gotova, klupski fudbal opet na TV-u!

Pauza je gotova, klupski fudbal opet na TV-u!

Mondo 13.09.2018
Partizan, Crvena zvezda, derbi na "Čairu", rivali crveno-belih u Ligi šampiona, povratak Parme na "Meacu", novi pokušaj Neverkuzena u Minhenu... Posle desetak dana "potrošenih" na prve mečeve u istoriji u okviru UEFA lige nacija, pred nama je… »

Vesti dana »