Povezane vesti

Vučić obišao rekonstruisane prostorije KBC Zemun: Bolnica prvi put u istoriji dobila magnetnu rezonancu, najavljene nove…

Vučić obišao rekonstruisane prostorije KBC Zemun: Bolnica prvi put u istoriji dobila magnetnu rezonancu, najavljene nove…

Telegraf 13.09.2018
U KBC "Zemun" se na godišnjem nivou pregleda više od 300.000 pacijenata. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas rekonstruisane i novoopremljene prostorije Kliničko bolničkog centra Zemun. Mislili su da je dečak dobio groznicu Zapadnog… »
Vučić u obilasku kbc Zemun: Do Vidovdana sledeće godine završetak obnove Kliničko bolničkog centra (foto, video)

Vučić u obilasku kbc Zemun: Do Vidovdana sledeće godine završetak obnove Kliničko bolničkog centra (foto, video)

Srbija danas 13.09.2018
Otvorena sala Radiološke službe magnetne rezonance i Anginom sala. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas rekonstruisane i novoopremljene prostorije Kliničko bolničkog centra Zemun. Tom prilikom predsednik je otvorio salu Radiološke… »
Vučić obišao KBC Zemun: Zdravstvo je srce našeg društva, kompletna obnova do Vidovdana! Za Kosovo nema lakog rešenja, to…

Vučić obišao KBC Zemun: Zdravstvo je srce našeg društva, kompletna obnova do Vidovdana! Za Kosovo nema lakog rešenja, to…

Kurir 13.09.2018
Neću nikada živeti u inostranstvu ni ja, ni neko moj... Ja živim u svojoj zemlji rekao je Vučić i govoreći o Kosovu dodao da "Srbiji nikada ne bi poželeo ono što joj želi Aljbin Kurti" BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić obišao je danas… »
Vučić: Završetak obnove kbc Zemun do maja 2019.

Vučić: Završetak obnove kbc Zemun do maja 2019.

Blic 13.09.2018
Kompletna obnova Kliničko-bolničkog centra Zemun trebalo bi da bude završena do kraja maja ili najkasnije do Vidovdana 2019 godine, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić pri poseti ovoj zdravstvenoj ustanovi. Vučić je obišao do sada… »

Vesti dana »