Povezane vesti
Vučić: Poseta Kini jedna od najznačajnijih
Danas 13.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je posetu Kini, koja će se održati sledeće nedelje, kao jednu od najznačajnijih u političkom, ali i ekonomskom smislu. „Veoma sam ponosan na činjenicu što ću se peti put sastati sa predsednikom Kine Si Đinpingom… »
Vučić: Idem u Kinu, najznačajnija poseta ikada!
Mondo 13.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da će njegova predstojeća poseta Kini biti jedna od najznačajnijih poseta koju je ikada imao, kako ekonomski tako i u političkom smislu. Foto: Tanjug/Rade Prelić "Ponosan sam na činjenicu što ću se po… »
Vučić kaže da premijerka ide u Njujork na skupštinu UN: Želim da budem više u našoj zemlji
Kurir 13.09.2018
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić najverovatnije će ići u Njujork na Generalnu skupštinu Ujedinjenih nacija, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Još nisam sasvim sigurna, ali verevatno da će ići Brnabić, ne ja u Njujork, prosto želim… »
Vesti dana »
(Foto) Predstavnici Studentske liste predali RIK prigovor na odluku o glasanju u dijaspori
Newsmax Balkans pre 13 minutajoš 29 povezanih
Završene vanredne kontrole putnika na Aerodromu "Nikola Tesla", saobraćaj se postepeno normalizuje
RTS pre 13 minutajoš 20 povezanih
Prvi putnici prošli kroz novo železničko stajalište na Rumenačkom putu u Novo Sadu: Autobusi menjaju trase
Danas pre 5 satijoš 28 povezanih
Od petka totalna promena vremena! Oglasio se RHMZ, evo kada nas očekuje i do 30°S
Telegraf pre 5 satijoš 40 povezanih