Povezane vesti
Vučić o pomeranju kazaljki:Meni je kasno već u 23h
Mondo 13.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, povodom odluke EU o ukidanju promene vremena na letnje i zimsko, da moramo da činimo kao i svi Evropljani. Foto: MONDO/Predrag Vujić "Nemam pojma oko tog vremena. Ja ustajem svakako rano. Ne mogu da… »
Vučić odgovarao na pitanja pa slučajno otkrio i lične navike: Pitali ga za pomeranje kazaljki na satu, a on rekao šta mu…
Kurir 13.09.2018
BEOGRAD - Ja ustajem rano svakako, tako da mi je svejedno - otkrio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić svoje lične navike odgovarajući na pitanja novinara danas ispred KBC Zemun. Na pitanje u vezi sa EU i njenom odlukom da dogodine nema više… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO Nova blokada novosadskog suda: Krcato žandarmerijom i policijom, došlo do guranja
Radio 021 pre 33 minutajoš 14 povezanih
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 8 satijoš 13 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo! U 44. godini izgleda nerealno, a ovako izgleda kad se skine u kupaći
Kurir pre 45 minutajoš 9 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB IDF uveo policijski čas za južni Liban; Egipat traži rešenje za Gazu
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih