Повезане вести

Имам дебелу депресију и фобију од људи! Надежда након покушаја да побегне из Задруге причала о својим траумама! (ВИДЕО)

Имам дебелу депресију и фобију од људи! Надежда након покушаја да побегне из Задруге причала о својим траумама! (ВИДЕО)

Телеграф 13.09.2018
- Да ме нису напали и причали свима да не пијем редовно лекове, све би било у реду - рекла је Надежда. Певачица Надежда Биљић данас је хтела да побегне из Задруге, па је шутирала врата и покушавала да отвори капију док је остали… »
Драма у задрузи! Надежда насрнула на лепог мићу, а он сасуо ужасне увреде: Је.ем ти мајку болесну, ти си алкохоличарка! (видео)…

Драма у задрузи! Надежда насрнула на лепог мићу, а он сасуо ужасне увреде: Је.ем ти мајку болесну, ти си алкохоличарка! (видео)…

Курир 13.09.2018
Надежда Биљић је данас покушала да побегне из ријалитија, а сада се жестоко посвађала са Лепим Мићом. Певачица је у једном тренутку чак насрнула на њега, након што јој је псовао мајку. "Лечи се алкохоличарко, је.ем ти мајку… »
Пљуштале увреде! Мића назвао Надежду алкохоличарком, она побеснела, па насрнула на њега, реаговало обезбеђење! (видео)

Пљуштале увреде! Мића назвао Надежду алкохоличарком, она побеснела, па насрнула на њега, реаговало обезбеђење! (видео)

Телеграф 13.09.2018
- Шта ти мени глумиш, какве крими-џими приче. Мајмуне један глупи! - викала је Надежда. Током састанка који је био организован у Задрузи, Велики шеф је послао писмо и учеснике подсетио да се правила морају поштовати, а онда је… »

Вести дана »