Повезане вести
Имам дебелу депресију и фобију од људи! Надежда након покушаја да побегне из Задруге причала о својим траумама! (ВИДЕО)
Телеграф 13.09.2018
- Да ме нису напали и причали свима да не пијем редовно лекове, све би било у реду - рекла је Надежда. Певачица Надежда Биљић данас је хтела да побегне из Задруге, па је шутирала врата и покушавала да отвори капију док је остали… »
Драма у задрузи! Надежда насрнула на лепог мићу, а он сасуо ужасне увреде: Је.ем ти мајку болесну, ти си алкохоличарка! (видео)…
Курир 13.09.2018
Надежда Биљић је данас покушала да побегне из ријалитија, а сада се жестоко посвађала са Лепим Мићом. Певачица је у једном тренутку чак насрнула на њега, након што јој је псовао мајку. "Лечи се алкохоличарко, је.ем ти мајку… »
Пљуштале увреде! Мића назвао Надежду алкохоличарком, она побеснела, па насрнула на њега, реаговало обезбеђење! (видео)
Телеграф 13.09.2018
- Шта ти мени глумиш, какве крими-џими приче. Мајмуне један глупи! - викала је Надежда. Током састанка који је био организован у Задрузи, Велики шеф је послао писмо и учеснике подсетио да се правила морају поштовати, а онда је… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана