Povezane vesti

Imam debelu depresiju i fobiju od ljudi! Nadežda nakon pokušaja da pobegne iz Zadruge pričala o svojim traumama! (VIDEO)

Imam debelu depresiju i fobiju od ljudi! Nadežda nakon pokušaja da pobegne iz Zadruge pričala o svojim traumama! (VIDEO)

Telegraf 13.09.2018
- Da me nisu napali i pričali svima da ne pijem redovno lekove, sve bi bilo u redu - rekla je Nadežda. Pevačica Nadežda Biljić danas je htela da pobegne iz Zadruge, pa je šutirala vrata i pokušavala da otvori kapiju dok je ostali zadrugari nisu… »
Drama u zadruzi! Nadežda nasrnula na lepog miću, a on sasuo užasne uvrede: Je.em ti majku bolesnu, ti si alkoholičarka…

Drama u zadruzi! Nadežda nasrnula na lepog miću, a on sasuo užasne uvrede: Je.em ti majku bolesnu, ti si alkoholičarka…

Kurir 13.09.2018
Nadežda Biljić je danas pokušala da pobegne iz rijalitija, a sada se žestoko posvađala sa Lepim Mićom. Pevačica je u jednom trenutku čak nasrnula na njega, nakon što joj je psovao majku. "Leči se alkoholičarko, je.em ti majku bolesnu. Ti si… »
Pljuštale uvrede! Mića nazvao Nadeždu alkoholičarkom, ona pobesnela, pa nasrnula na njega, reagovalo obezbeđenje! (video)

Pljuštale uvrede! Mića nazvao Nadeždu alkoholičarkom, ona pobesnela, pa nasrnula na njega, reagovalo obezbeđenje! (video)

Telegraf 13.09.2018
- Šta ti meni glumiš, kakve krimi-džimi priče. Majmune jedan glupi! - vikala je Nadežda. Tokom sastanka koji je bio organizovan u Zadruzi, Veliki šef je poslao pismo i učesnike podsetio da se pravila moraju poštovati, a onda je nastala velika… »

Vesti dana »