Povezane vesti

Nadežda prodala gaćice koje je nosila kad je imala seks sa Mikijem, evo koliko je zaradila i ko ih je kupio! (video)

Telegraf petak, 14. septembar 2018.
Prvi seks Nadežde i Mikija desio se 8. aprila 2017. godine, u programu uživo
Nadežda Biljić prodala je gaćice koje je nosila tokom prvog seksualnog odnosa sa Mikijem Đuričićem, a koji je šokirao čitavu naciju pošto su ga imali na Vaskrs, u programu uživo! Biljićeva je gaćice prodala kako bi dobila novac... »

"Ti si nešto najlepše" Luna jecala, a on joj brisao suze, tešio je i poručio da joj se divi

Blic petak, 14. septembar 2018.
Luna Đogani je ušla u svađu sa Vladimirom Tomovićem kada je on je istakao da blogerka želi da uživa u njegovom zagrljaju i time napravio ljubomornom Staniju Dobrojević. Ona ih je okupila u dvorištu kako bi razjasnila situaciju. "Zadruga 2" je počela, a sve najnovije vesti o učesnicima kao i... »

Ne nosi ništa ispod suknje! Zaboravila na kamere pa joj tokom žurke potpuno sevnulo međunožje

Blic petak, 14. septembar 2018.
Za nju su govorili da je najlepša zadrugarka, a svojom nepažnjom Dorotea Jovanović je ovog puta pokazala više nego što je htela. Zaboravila je na kamere, pa joj se u mini suknji u potpunosti videlo međunožje. "Zadruga 2" je počela, a sve najnovije vesti o učesnicima kao i novoizgrađenom gradu... »

Luna na ivici nervnog sloma: Urlala na Staniju i Vladimira, pa poručila "Vrištim u sebi kao siroče!"

Blic petak, 14. septembar 2018.
U toku popodneva došlo je do velike svađe između Lune Đogani, Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića, a u sve je umešana i Mina Vrbaški. "Zadruga 2" je počela, a sve najnovije vesti o učesnicima kao i novoizgrađenom gradu čitajte na novoj kategoriji na sajtu "Blic.rs". Luna Đogani danas je želela... »

Luna Đogani: Nisam ti pretnja kada je Vladimir u pitanju! Vrištim u sebi! (VIDEO)

Svet plus petak, 14. septembar 2018.
Luna Đogani je uveravala starletu Staniju Dobrojević: "Nisam ti pretnja kada je Vladimir u pitanju. Mnogo mi je teško, vrištim u sebi!" Blogerka i ovoga puta na ivici suza jer se prisetila Slobe Radanovića.
Svima je delovalo kao da će Luna Đogani i Stanija Dobrojević biti suparnice u "Zadruzi 2", ali od toga bar za sada nema ništa. Njih dve su pričale o Vladimiru Tomoviću, koji je ispričao nešto što nije trebalo, pa je Luna želela... »

Bio je na otvaranju imaginarijuma, a niste ga primetili: Ovaj pevač je novi učesnik "Zadruge 2"

Blic petak, 14. septembar 2018.
Imaginarijum će uskoro postati bogatiji za još jednog učesnika, budući da će se stanarima "Zadruge 2" pridružiti Pinkova zvezda Marko Stolić. "Zadruga 2" je počela, a sve najnovije vesti o učesnicima kao i novoizgrađenom gradu čitajte na novoj kategoriji na sajtu "Blic.rs". Pevač Marko Stolić u... »

Program cenzurisan: Aleksandra Subotić se skinula i pred kamerama pokazala skroz gole grudi (video)

Blic petak, 14. septembar 2018.
Učesnice "Zadruge 2" Aleksandra Subotić i Stanija Dobrojević milionskom auditorijumu su pokazale svoje atribute. "Zadruga 2" je počela, a sve najnovije vesti o učesnicima kao i novoizgrađenom gradu čitajte na novoj kategoriji na sajtu "Blic.rs". Stanija Dobrojević i Aleksandra Subotić presvlačile... »

Škrt je na rečima, kao da nije bilo ljubavi između Lune i njega: Gagi Đogani razočaran, nećete verovati šta je očekivao od Slobe! (video)

Kurir petak, 14. septembar 2018.
Gagi Đogani je prokomentarisao Slobodana Radanovića i njegovo gostovanje kod voditeljke Dušice Jakovljević u emisiji "Zadruga specijal". Otac Lune Đogani misli da je Sloba bio škrt na rečima s obzirom da se nije ponašao kao da je ikada bio sa Lunom u vezi. "Sloba kao Sloba i dalje je misterija,... »

Sve je farsa: Luni stigao poklon u "Zadrugu 2", ponadala se da je od Slobe a njegov odgovor će je slomiti

Blic petak, 14. septembar 2018.
Za Lunu Đogani je tokom jučerašnjeg dana u "Zadrugu 2" stigao poklon, a mnogi su odmah posumnjali da joj ga je poslao Sloba Radanović. "Zadruga 2" je počela, a sve najnovije vesti o učesnicima kao i novoizgrađenom gradu čitajte na novoj kategoriji na sajtu "Blic.rs". Luna Đogani i Sloba Radanović... »

Muva i lunu i staniju: Najatraktivniji učesnik "Zadruge 2" krije vezu sa ovom 12 godina mlađom seksi misicom

Blic petak, 14. septembar 2018.
Učesnik "Zadruge 2" Vladimir Tomović počeo je da gaji simpatije i prema Staniji Dobrojević i prema Luni Đogani, a svoju ljubavnu prošlost sve do sada pokušavao je da sakrije od javnosti. "Zadruga 2" je počela, a sve najnovije vesti o učesnicima kao i novoizgrađenom gradu čitajte na novoj kategoriji... »

Luna Đogani se gušila u suzama: Plakala zbog Slobe na sav glas, nisu mogli da je smire (video)

Blic petak, 14. septembar 2018.
Luna Đogani tokom noći ponovo se rasplakala zbog bivšeg dečka Slobe Radanovića. "Zadruga 2" je počela, a sve najnovije vesti o učesnicima kao i novoizgrađenom gradu čitajte na novoj kategoriji na sajtu "Blic.rs". Luna Đogani ne krije da joj boravak u "Zadruzi 2" pada teško, s obzirom na to da je... »

Vrela akcija u "zadruzi 2": Dohvatili se ispod pokrivača i nisu mogli da se obuzdaju (video)

Blic petak, 14. septembar 2018.
Mina Vrbaški je samo 24 sata nakon ulaska u "Zadrugu 2" prevarila dečka Igora Terzića sa fitnes instruktorom Jovicom Putnikovićem, sa kojim je zatim raskinula, da bi u toku prethodne noći palo pomirenje. "Zadruga 2" je počela, a sve najnovije vesti o učesnicima kao i novoizgrađenom gradu čitajte na... »

Gagi se pita da li je ikad postojala ljubav između Lune i Slobe

Vesti online petak, 14. septembar 2018.
Gagi Đogani prokomentarisao je Lunino i Adamovo učešće u "Zadruzi 2", a onda prokomentarisao i Slobodana Radanovića i godišnjicu koja je bila blogerki i njemu.
Sloba Radanović se na dan na koji bi pala godišnjica njihove veze obratio Luni Đogani kao Drvo mudrosti, a zatim joj je i pustio pesmu koju je ona naručila za godišnjicu njihove veze koju su započeli pred kamerama, a koja nije... »

Unovčila seks uživo sa Mikijem: Nadežda prodala gaće koje je nosila jednu noć, nećete verovati koliko para je dobila (video)

Kurir petak, 14. septembar 2018.
Nadežda Biljić očigledno je pronašla način da unovči seks sa Mikijem Đuričićem, pa je u zalagaonicu donela da proda gaćiće koje je nosila dok je bila intimna sa njim. Ona se cenkala za gaćice, dok je Mikiju koji je stajao pored nje bilo neprijatno. "Posao i privatan život ne treba mešati. Ja sam... »

Razočaran: Gagi se pita da li je ikad postojala ljubav između lune i slobe, pa poručio: "Voleo bih da je ušao u zadrugu 2"

Blic petak, 14. septembar 2018.
Gagi Đogani prokomentarisao je Lunino i Adamovo učešće u "Zadruzi 2", a onda prokomentarisao i Slobodana Radanovića i godišnjicu koja je bila blogerki i njemu. "Zadruga 2" je počela, a sve najnovije vesti o učesnicima kao i novoizgrađenom gradu čitajte na novoj kategoriji na sajtu "Blic.rs". Sloba... »

Unovčila seks sa Mikijem: Nadežda prodala gaćice koje je nosila tu noć, nećete verovati koliko para je tražila (video)

Blic petak, 14. septembar 2018.
Nadežda Biljić očigledno je pronašla način da unovči seks sa Mikijem Đuričićem, pa je u zalagaonicu donela da proda gaćiće koje je nosila dok je bila intimna sa njim. "Zadruga 2" je počela, a sve najnovije vesti o učesnicima kao i novoizgrađenom gradu čitajte na novoj kategoriji na sajtu "Blic.rs".... »

Haos u programu uživo: Javila se majka Baneta Čolaka pa ga žestoko napala :" Budalo, ona tebe ne voli!"

Blic petak, 14. septembar 2018.
Bane Čolak u programu uživo dobio je priliku da mu se ispuni želja i da razgovara sa ženom koju najviše voli, sa majkom Jasminom. On je srećan došao do govornice i usledio je šok. "Zadruga 2" je počela, a sve najnovije vesti o učesnicima kao i novoizgrađenom gradu čitajte na novoj kategoriji na... »

"Desilo se ono čega smo se Anabela i ja plašili" Gagi otkrio da je Luni tražio samo ove dve stvari

Blic petak, 14. septembar 2018.
Gagi Đogani prokomentarisao je Lunino učešće u "Zadruzi 2", pa poručio da se desilo ono oko čega se naviše brinuo on, ali i Anabela. "Zadruga 2" je počela, a sve najnovije vesti o učesnicima kao i novoizgrađenom gradu čitajte na novoj kategoriji na sajtu "Blic.rs". Gagi je poručio da je Luna ušla u... »

Vrela akcija pred kamerama: Mina je prevarila dečka, a njena majka u šoku sve prokomentarisala

Blic petak, 14. septembar 2018.
Mina Vrbaški je u "Zadrugu 2" ušla kao zauzeta devojka, međutim, nije dugo ostala verna. Usledili su strasni poljupci sa Jovicom Putnikovićem, a njena majka je sve to sa neodobravanjem prokomentarisala. "Zadruga 2" je počela, a sve najnovije vesti o učesnicima kao i novoizgrađenom gradu čitajte na... »

"Nećeš više da kradeš: Muževe?" Stanija brutalno izrešetala Lunu, ona jedva došla do daha

Blic petak, 14. septembar 2018.
Luna Đogani i Stanija Dobrojević pričale su o bivšim momcima i vezama, a onda je Dobrojevićeva bez dlake na jeziku postavila jedno veoma neprijatno pitanje gledajući blogerku pravo u oči. "Zadruga 2" je počela, a sve najnovije vesti o učesnicima kao i novoizgrađenom gradu čitajte na novoj... »

Vriska i suze: Nakon brutalnih psovki i uvreda razdvajalo ih obezbeđenje, ukućani nemo posmatrali

Blic petak, 14. septembar 2018.
Pravi haos je nastao u "zadruzi 2" kada su se sukobili Nadežda Biljić i Lepi Mića. Nakon što su se posvađali oko Mirka Gavrića usledile su žestoke uvrede, dok su iz drugi šokirano gledali. "Zadruga 2" je počela, a sve najnovije vesti o učesnicima kao i novoizgrađenom gradu čitajte na novoj... »
©2018 Netmark d.o.o.